GALVANISERET NIPPELRØR 1 1/4" - 90 MM
Varenummer: 012090410
16,25 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 13,00 DKK
STK.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: 012090410
EAN nr: 5705157032069
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage

Hos Elvvs har vi solgt VVS-artikler og el-artikler via vores netbutik siden 2001. Det kommer kunderne til gode da vi i dag kan tilbyde hurtig levering og produkter til gode priser takket være mere end et årti's kendskab til branchen.

Udvalg:

Vi arbejder hele tiden på at have produkter af høj kvalitet i vores sortiment:

  • Lyskilder
  • Værktøj
  • El artikler
  • VVS artikler
  • Belysning

Er du på jagt efter en ny højtryksrenser, et toilet, installationskabler, energibesparende produkter til din bolig eller vandrør, så har vi det uden tvivl i vores sortiment til en skarp pris.

Pris-Matchning:

Hos Elvvs.dk holder vi nøje øje med markedspriserne. Drag fordel af vores prismatch (5%), såfremt du skulle finde en vare til en lavere pris hos en konkurrent, så tilbyder vi dig ikke bare varen til den samme pris, som du har fundet produktet til, vi giver dig yderligere 5% rabat. Find menupunktet 'Prismatch', såfremt du vil have flere oplysninger om, hvordan du gør brug af vores prismatch-tilbud, linket finder du nederst på siden.

Offentlige virksomheder, erhverv og privat:

Vi tilbyder salg til både offentlige virksomheder og erhverv samt private. Som virksomhed eller offentlig institution, kan vi tilbyde en kontoordning, som man kan ansøge om, ved at anvende menuen nederst på siden.

Kan du ikke finde det du leder efter, har du specielle ønsker eller har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan skaffe næsten alt og udarbejder gerne et godt tilbud på de varer du leder efter.

Produktinformation:

Hos os får du rådgivning og vejledning ved anvendelse eller køb af vores produkter. Vi har et hold af faguddannede kolleger, der er parate til at hjælpe dig videre. Uanset om du er i tvivl, om du søger hjælp til at vælge de rigtige vvs- og el produkter eller har andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os på telefon 7020 0049 eller skrive til os på email info@elvvs.dk.

Returret:

Du får 14 dages fuld fortrydelsesret når du handler hos Elvvs.dk. Husk at medsende en fotokopi af købsfakturen, hvis du returnerer en vare. Returneres et produkt efter to uger fra datoen for modtagelsen, trækker vi et returgebyr på 20% fra.

Reklamationsgaranti:

Opstår der fejl, som skyldes dårlige materialer eller forkert fabrikation, så får du hos os 2 års garanti, som gælder fra datoen for købet på din faktura. Såfremt der er tale om forkert anvendelse eller almindeligt slid, så er reklammationsretten ikke gældende.

Vores adresse er:

Netsalg EL og VVS APS
Bredgade 20
DK-4653 Karise
Tlf: 702 000 49
Mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 012090410
EAN nr: 5705157032069
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ