Tagrender

Tagrender er uundværlige på bygninger, hvor du gerne vil sørge for at kunne lede regnvand væk på en hurtig og sikker måde. Hos ELVVS er det vores mål, at vores kunder skal kunne finde præcis den tagrende, der svarer til deres behov. Tagrender har ikke bare et praktisk formål, de må også gerne være pæne at se på og spille godt sammen med husets øvrige materialer og udtryk.

Vores mest populære
Gode tilbud i Tagrender
Hvad siger kunderne?

Tagrender i forskellige materialer

Hos ELVVS fører vi derfor tagrender i mange forskellige varianter. Vi har tagrender af plast, stål, zink, kobber og andre modeller, der alle er karakteriseret ved at være af en meget høj kvalitet. Uanset dit behov og din smag kan du let finde det udtryk og design, som du er ude efter, her hos ELVVS. Hvor kobber-tagrenden har et smukt, gammeldags udtryk og egner sig godt til ældre boliger, passer tagrenden af galvaniseret stål fint til nyere bygninger. Men det vigtigste er dog, at du selv vurderer, hvilken tagrende der passer til dit hjem.

Tilbehør til tagrender

Hvis du gerne vil have lettere ved at holde dine tagrender, kan du selv gøre et par ting. Du kan eksempelvis lægge en tagrendebørste de steder, hvor du erfaringsmæssigt ved, at der falder en del blade og andet ned i tagrenden. Så slipper du for pludselig at stå med en tagrende, der er blevet så stoppet, at vandet ikke længere kan ledes væk. Vi kan også tilbyde en galvaniseret trådkugle til bladfang. Placer den i nedløbsrøret, og rens den jævnligt i efterårs- og vinterperioden.

Kvalitet er en æressag

Hos ELVVS er det meget vigtigt for os, at vi kan tilbyde dig løsninger, som både er smukke, men også er af høj kvalitet. Derfor går vi meget op i kun at sælge tagrender, der har vist sig at have en lang holdbarhed. Vi mener nemlig, at det er vigtigt, at du får gode materialer at arbejde med, når du skal beskytte din bolig. Men kvalitet gør det ikke alene. Vi er også meget opmærksomme på vores priser, som vi hele tiden sørger for at justere, så vi kan være blandt de billigste på markedet, også selvom vores produkter ofte er de bedste. Hos ELVVS er det nemlig lykkedes os at kombinere en god prispolitik med suveræne produkter - og det skal komme dig til gode.

Kundeservice og levering er i top

Hos ELVVS går vi meget op i, at du skal have en god oplevelse, når du handler med os. Vi er et hold af erfarne og engagerede medarbejdere, som alle har stor viden om både tagrender og tilbehør hertil. Derfor kan vi også rådgive dig, hvis du har generelle eller mere specifikke spørgsmål vedrørende tagrender. Måske er du i tvivl om, hvilket produkt du skal anvende, eller også melder andre spørgsmål sig under købsprocessen. Så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os eller henvende dig til os via chatfunktionen her på siden.