Hus & Fritid

Hos Elvvs har vi altid et godt udvalg af produkter til hus og have. Vi har en lang række meget populære elartikler til ud- og indvendig rengøring og vedligehold, sikkerhed og terrasse. 

Vores mest populære
Vores mest populære
GODE TILBUD I Hus & Fritid
Hvad siger kunderne?

Huset og haven  - hverdagens base

Vores hus og have spiller en vigtig rolle i hverdagen. Hjemmet er vores tryghed og her vi lever sammen med vores familie.

Vi ved at særligt sikkerhed og rekreation betyder meget for mange, når det handler om deres bolig og have. Vi vil gerne sikre vores ejendom, både mod tyveri og indbrud men ved at skabe tryghed og forbygge skader i forbindelse med brand og lækager af fx vand, gas eller kulilte. Hos Elvvs har vi i vores webshop et meget stort udvalg af produkter til sikring af hus og have, og vores medarbejdere har stor erfaring og kan hjælpe med at træffe det rigtige valg, når det gælder Jeres sikring af boligen.

Rekreation er også vigtigt i en travl hverdag, og mange finder både ro og afslapning når de arbejder på hus og have, men de færreste ønsker at vedligehold af boligen bliver en unødvendig tidsrøver. Her hjælper vi også vores kunder på vej, med et udvalg af produkter, der letter rengøring, daglige pleje og vedligehold.