Hus & Fritid

Mest Solgte i Hus & Fritid
Mærker
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Få alt du skal bruge til bolig og fritid

På vores shop kan du finde en lang række praktisk og sjovt udstyr, som kommer alle i hjemmet til gode. Vores sortiment indebære forskellige former for tyverisikringer og alarmsystemer, så du kan gøre dit hjem sikkert både indenfor og udendørs. Du finder samtidig et stort sortiment af forskellige husholdningsartikler og hvidevare. Er du mere til gadgets og anden underholdning? Så har vi også et stort udvalg af tablets, smartphones og computere samt gadgets og legetøj til børnene.

Gør din bolig sikker

Vi sætter en lid i at gøre dit hjem sikkert. Derfor kan du finde et bredt udvalg af brandalarmer, videoovervågning, tyverisikringer og tyverialarmer. Med disse produkter kan du føle dig tryg i dit hjem. Du kan få tyverisikringer som kalder op til vagtcentralen over en fast telefonforbindelse. Dog er  fastnettelefoni ikke så udbredt mere. Det er overtaget af IP telefoner og bredbåndstelefoni. I dag er de mest solgte mest solgte af denne slags GSM mobilnettet. I dag kan man få meget ekstraudstyr, der kan kobles til alarmerne. En af disse er PIR sensorer, som kan registrere, bevægelser i et rum. Når alarmen er tilkoblet kan du få dørkontakter, der skal monteres på vinduer og døre.  Hvis disse brydes op, vil alarmen kunne registrere det. Du kan også få røgalarmer, som sender dig en sms, hvis den registrerer røg, når der ikke er nogle hjemme. Alarmen kan også Den kan detektere dødelige gasarter, der kan forekomme med eksempelvis et gasfyr/komfur når du sover. Hos ELVVS er vores udvalg af tågegeneratorer, Sirener og lydgivere samt tv overvågning bredt. Vi vælger de bedste produkter så du kan gøre dit hjem sikkert når du ikke er hjemme. Prøv eksempelvis vores ”Dummy kamera”, der er en tro kopi af et ægte kamera og vil få tyvene til at tro de bliver overvåget.

Husholdningsartikler til boligen

Står du og mangler en kaffemaskine, elkedel, stavmikser eller måske et vaffeljern – Så har vi løsningen under vores husholdningsartikler. Er det rengørings produkter du mangler, så har vi et bredt du valg af støvsugere og rengøringsartikler, som du kan vælge imellem. Har du allerede en god støvsuger, kan du også købe tilbehør din eksisterende. Vi har Filtre, Håndtag, Mundstykker, Slanger, strømkabler og meget mere. Er det opvaskemaskinen eller strygejernet, der er problemer med har vi også afkalkningsmidler og rengøringsmidler til strygejern.

Bredt udvalg af personlig pleje

Mangler du en føntørrer til at tørre lokkerne eller en ny barbermaskine? Så har vi lige det du leder efter og mere til. Vi har samlet alt den basale personlige pleje, som du kan få brug for. Herunder tilbehør barbermaskiner, hårpleje, næstetrimmer, blade til barbermaskine og tilbehør til din tandbørste. Det kan være svært at finde rundt i alle mulighederne indenfor skønhedsprodukter. Derfor vi har samlet et lille udvalg til dig, der går op i dit udseende og hygiejne.

Sommerferie på farten

Skal du holde sommerferie i udlandet, kan du med fordel se på vores webshop og få et overblik over, hvilke ting du muligvis får brug for, men havde glemt at tænke på. Få helt styr på dit hjem inden du tager afsted. Gør det helt tyverisikkert med vores mange tyverisikringer og tyverialarmer, så du kan nyde din ferie uden at tænke på indbrudstyvene. Skal du holde ferie på farten med bilen fyldt med børn, burde du se vores udvalg af tilbehør til bilen. Der er ingen der vil holde ud at sidde i en bil i adskillige timer med børn, der ikke kan se deres film fordi I-pad’en er gået ud. Derfor er det godt vi har samlet et stort udvalg af bilopladere og holdere til I-pads. Vi har opladere og USB porte til biler, med flere udgange. Har du styr på opladere, kan du også få headset og høretelefoner til din I-pad, så du ikke bliver forstyrret af, hvad der foregår på I-pad’en.

Et øjeblik...