Hus & Fritid

Vores hus og have spiller en vigtig rolle i hverdagen. Hjemmet er vores tryghed og her vi lever sammen med vores familie. Hos Elvvs har vi i vores webshop et meget stort udvalg af produkter til sikring af hus og have, men også stor erfaring og derfor kan vi hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, når det gælder Jeres sikring af boligen. Hos ELVVS kan du købe meget mere end El, VVS og Ventilation. Vi forhandler nemlig også elektronisk udstyr til hjemmet som Tyverisikringer, Tyverialarm, Terrassevarmere, Legetøj og gadget, Brandsikkerhed, Computer, Foto og video, Husholdningsartikler, Hvidevare, Audio, Kabel og adapter, Lygter og lommelygter, Smart living, Tablet og smartphone, Alt til sommerferien.

Hvad siger kunderne?

Stort udvalg af produkter i hus og fritid

Er du på markedet for at finde ladestationer til elbiler, computerudstyr, gaming udstyr, røgalarmer, terrassevarmer, belysning eller andet udstyr til hjemmet - så er du landet det helt rette sted.

Hos Elvvs.dk har vi samlet alt, hvad du skal bruge af gadgets og produkter, som kan komme dig til gode i hjemmet. Vi har her på siden gjort det nemt og overskueligt for dig ved at kategorisere de forskellige produkter. Dermed kan du nemt og enkelt klikke dig ind på, hvad du søger efter.

Når du handler hos os, kan du altid forvente en høj kvalitet og markedets bedste pris. Det er noget vi i høj grad af stolte af at kunne fortælle, da vi dagligt screener markedet for at tilbyde dig den bedste pris for hvert enkelte produkt.

Find den rette ladestation til din elbil her

Elbiler har for alvor vundet sin plads på markedet i dag. Vi ser en stor tendens til, at flere og flere skifter deres benzin- og diesel bil ud til en elbil for at være med til den grønne omstilling.

Der er gennem de seneste par år været stor fokus på elbiler. Det gælder ikke kun i Danmark, men rundt i hele verden. Det er derfor noget bilproducenterne har fået øjnene op for, hvorfor der er kommet mange nye smarte elbilere på markedet i år.

Hvis du derfor har en elbil, og ønsker at lade den op derhjemme, kan du med fordel investere i en ladestation til hjemmet. Dermed kan du oplade din elbil eller hybridbil, mens den holder i garagen eller indkørslen. På denne måde stiger du altid ind i en bil som er fuld opladt, så du får det maksimale ud af rækkevidden.

Når du skal vælge en ladestation til din elbil, er det vigtigt at undersøge om den først og fremmest er kompatibel med den bilmodel, som du kører i. Der kan være forskel på ladestikkene. Herudover skal du også se på ladekapaciteten, så den passer til din bil. På denne måde får du det maksimale ud af at lade din bil derhjemme.

Gå sommeren i møde med en insektdræber

Du kender det sikkert alt for godt. Om sommeren får rigtig mange husstande besøg af myg og andre insekter i hjemmet. Særligt hvis du bor i stueplan eller i hus med have til. Derfor har vi hos Elvvs.dk udstyret os med et bredt sortiment af insektdræbere. Vi har både insektdræbere, som du kan montere i hjemmet eller have med ud på terrassen.

Hvis du har planer om at sove i telt eller tage på camping, kan du med fordel se på vores udvalg af transportable insektdræbere. Dermed kan du udstyre dit telt eller campingvogn med en elektrisk insektdræber, så du ikke undgå besøg af myg og andre insekter i løbet af dagen og natten.

Nyd de lange sommeraftener med en terrassevarmer

Når sommeren melder sin ankomst, kan de fleste danskere godt lide at trække sig ud på terrassen eller altanen for at nyde det gode vejr. Er du også en af dem, som elsker at grille, drikke et glas rødvin eller bare nyde et godt selskab ude under åben himmel? Så kan du med fordel investere i en terrassevarmer. En terrassevarmer kan varme dig, mens du sidder udenfor til sent på aftenen. Typisk trækker de fleste ind, når solen er på vej ned, eller hvis der er skygge. Med en terrassevarmer kan du i princippet sidde udenfor hele året rundt.

Hos Elvvs.dk har vi samlet et spændende sortiment af terrassevarmere til de bedste priser. Vi har både små og større terrassevarmer, så du har mulighed for at kunne holde hele selskabet varme, når det bliver køligere.

Gå aldrig ned på gaming udstyr

Uanset om du gamer i din fritid eller du gamer professionelt, er det vigtigt aldrig at gå ned på udstyr. Gaming handler om at investere i det rette udstyr, så du opnår den bedste præstation og får det optimale ud af hele spiloplevelsen.

Vi har derfor hos Elvvs.dk været ude i markedet for at håndplukke det bedste gaming udstyr til dig som både er nybegynder eller som har gamet i flere år.

I vores sortiment af gaming udstyr finder du blandt andet keyboards, joystick, høretelefoner, mikrofoner og meget mere. Vi har både udstyr til dig som gamer på en bærebar computer, stationær computer eller, hvis du har en XBOX..

Alt hvad du skal bruge til hjemmet

Uanset om du står og mangler hvidevarer, smart home/living, husholdningsartikler, belysning, fotoudstyr, batterier eller sikkerhedsudstyr, finder du alt, hvad du skal bruge, når du handler hos os. Vi har lavet denne kategori til dig, som ønsker at samle dine indkøb af el-artikler, vvs- og andre produkter til hjemmet ét sted. Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at finde lige præcis det, som du søger efter. Herudover kan du være sikker på, at vi altid tilbyder den bedste pris på markedet.

Når du handler hos os, kan du altid forvente en god service og hurtig levering. Vi sætter nemlig en stor ære i at give dig den bedste oplevelse.

Prismatch på alle produkter hos Elvvs.dk

Vi er stolte af at kunne tilbyde dig prismatch på alle produkter, som du finder hos Elvvs.dk. Det betyder i praksis, at du altid kan forvente at købe det enkelte produkt til markedets bedste pris hos os.

Hvis du alligevel skulle finde et af vores produkter billigere hos en af vores respektive konkurrenter, betyder det at vi matcher prisen.

Vi har gjort det nemt og enkelt for dig at matche prisen. Du klikker blot “benyt prismatch” ud fra det enkelte produkt. Her linker du bare direkte til den hjemmeside, hvor du har fundet produktet billigere.

Har du brug for hjælp?

Brænder du inde med et spørgsmål til et af vores produkter, prismatch eller ønsker du vejledning - så kan du med fordel tage kontakt til vores serviceminded kundeservice. Det kan du gøre ved at ringe til os på 70 200 049 eller skrive en mail på info@Elvvs.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Et øjeblik...