Producent
Vis kun:
Sammenkobling
Bedst i test hos Tænk.dk
Smartlife
Pris
DKK
DKK

Røgalarmer

Hos ELVVS.dk finder du mange forskellige røgalarmer, som du alle kan se herunder. Røgalarmer er en uhyre vigtig del af dit hjem, og du skal altid sørge for, at du har de rette installeret. Både så du kan føle dig tryg i dagligdagen, men også så du kan reagere hurtigt og hensigtsmæssigt, hvis der pludselig opstår brand eller røgudvikling i dit hjem. Røgalarmer redder liv, og det er faktisk blevet lovpligtigt at installere dem i nybyggeri.

Bliv tryggere med en røgalarm i dit hjem

For at få det meste og det bedste ud af din røgalarm er der et par punkter, som du skal være særlig opmærksom på. For det første skal du sørge for at få installeret røgalarmen korrekt, og du bør tjekke, at den virker en gang om måneden. Gør det også til en vane at udskifte batteriet en gang om året. Dertil er det sjældent nok med en enkelt røgalarm. Placer røgalarmer i alle boligens rum, og hvis du bor i en lejlighed, kan du også sætte en på bagtrappen.

 

Produkter
pausefunktion med optisk røgalarm e-line - 2018 test i bedst
Spar 3% v/5 stk.
stk.
STK.
batteri med leveres pak 3 - pausefunktion wi-fi trådløs røgalarm smartlife nedis
SmartlifeSmartlife
stk.
stk 15 til op sammenkobling f optisk trådløs 2-pak value 1000 røgalarm ensonordic
Spar 5% v/5 stk.
stk.
STK.
dk tænk hos test i bedst - kd-133a value 300 røgalarm ensonordic
Spar 3% v/5 stk.
stk.
2-pak enheder 40 til op fortrådet enheder 20 til op trådløs 230v - 800 røgalarm
Spar 5% v/6 stk.
stk.
enheder 40 til op fortrådet enheder 20 til op trådløs 230v - 800 røgalarm
Spar 5% v/6 stk.
stk.
stk.
2015 i dk tænk hos test i bedst - kd-133a detektor optisk m røgalarm elworks
Spar 3% v/5 stk.
stk.
batteri med leveres pak 1 - pausefunktion wi-fi trådløs røgalarm smartlife nedis
SmartlifeSmartlife
stk.
stk.
stk.
Hvad siger kunderne?

Røgalarmer fra kendte mærker

En røgalarm er et musthave for dig, som ønsker at skabe et sikkert og trygt hjem. Den kan nemlig være med til at redde liv, hvorfor den i høj grad kan anses for at være en god investering. Ved at installere en røgalarm som en del af din brandsikkerhed i dit hjem, sommerhus eller virksomhed, kan du få besked, hvis der pludselig udvikles røg eller brand i ejendommen. Det er dog vigtigt, at du løbende tjekker, om alarmen virker som den nu skal. På denne måde sikrer du din bolig mod røg- og kulilteforgiftning.

Hos Elvvs.dk finder du et stort udvalg af røgalarmer i vores underkategori til Hus & Fritid. Vi har nøje udvalgt et bredt sortiment af efter høje standarder. Derfor kan du altid forvente en høj kvalitet, uanset hvilken model du vælger.

Stort udvalg af røgalarmer til de bedste priser

Vi har hos Elvvs.dk en klar mission om at gøre det så nemt og overskueligt for dig som muligt, når du er i markedet for at finde røgalarmer til dit hjem eller kontor. Derfor har vi håndplukket et spændende udvalg, som du nemt og enkelt kan montere og installere.

Vores indkøb har sørget for at købe et stort varelager af de forskellige modeller, så vi hurtigt kan pakke og afsende din ordre, så snart vi modtager din bestilling. Vi har naturligvis også banket priserne helt i bund, så du finder den bedste pris på markedet for os. Det har vi valgt at gøre, da vi ønsker at være din foretrukne leverandør af røgalarmer samt andre el- og vvs-artikler.

Skulle du alligevel finde en variant, som vi tilbyder vi vores udvalg, billigere hos en af vores respektive konkurrenter, så tilbyder vi prismatch. Prismatch betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder et billigere tilbud. Her skal du blot trykke på prismatch på det enkelte produkt, hvorefter du indtaster et link til der, hvor du har fundet produktet billigere. I nogle tilfælde kan vi give dig yderligere 5 % rabat som tak for at hjælpe os med at tilrette vores produkter, så vi altid er de billigste på markedet.

Derfor skal du vælge en trådløs røgalarm

Når vi taler om røgalarmer, er der sket en stor udvikling med årene. Her på siden finder du både de traditionelle løsninger, men også de helt nye trådløse røgalarmer. En trådløs variant er både smart og effektiv, den kan nemlig forbindes med andre. Det betyder, at hvis der opstår røg eller brand et bestemt sted i ejendommen, så vil alle enhederne alarmere på samme tid. På denne måde øger du sikkerheden og chancen for at redde både menneskeliv og dyreliv.

En trådløs røgalarm kan du finde i flere forskellige varianter på siden her. Alt afhængig af hvilken model du vælger, så kan du indstille den efter, hvordan den skal reagere på varme, røg og åben ild. Hvis en alarm bliver aktiveret, kan du vælge, hvilke andre trådløse alarmer som den skal grupperes med. Du kan naturligvis også vælge at alle ejendommens alarmer bliver aktiveret på samme tid, så du er sikker på at du kan høre den og kan nå at reagere på det.

Ved at installere en trådløs model i din bolig, sommerhus eller dit kontor, får du en intelligent overvågning og alarmering.

Hvilken røgalarm skal du vælge?

Der findes et hav af forskellige røgalarmer, som du kan vælge mellem på markedet. Du skal derfor tage stilling til, hvilken type af løsninger som passer til dit temperament og dit hjem. Man kan sige at formålet med dem er ens for alle. Der vil starte en sirene, så snart der danner sig røg, åben ild eller høj varme i det lokale, hvor enheden er monteret.

Når du skal vælge en, er der flere gode bud at vælge iblandt. Du kan f.eks. vælge en som er batteridrevet. Det er den helt traditionelle løsning, som også er let at montere i loftet præcis, hvor du ønsker det. Du er hverken afhængig af ledninger eller rækkevidde.

Hvis du derimod ikke ønsker at skulle holde øje med om der er strøm på batteriet, kan du i stedet vælge en model med 230V stik. Dermed er der strøm på enheden, så længe der er strøm i relæet.

Det kan også være, at du foretrækker en, der skal være så lille og diskret som muligt. Så kan du med fordel vælge verdens mindste enhed på markedet. Den finder du også i vores sortiment til markedets bedste pris.

 

Hvis du mere er til den smarte og intelligente løsning, så kan du vælge den trådløse røgalarm. Det kan også være oplagt, hvis du i forvejen har flere intelligente enheder i hjemmet.

Har du brug for hjælp til at vælge den rette røgalarm?

Er du i tvivl om, hvilken røgalarm du skal vælge, eller har du spørgsmål til et af vores produkter - så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte vores kundeservice. Vi sætter en store i at rådgive og vejlede vores kunder, så du får det rette produkt sendt hjem til dig. Derfor uddanner vi naturligvis vores kompetente og serviceminded kundeservice i alle vores produkter. Dermed kan du altid forvente en ærlig og kyndig vejledning.

Du kan som udgangspunkt tage kontakt til vores serviceminded kundeservice på flere måder. Du kan enten vælge at gribe telefonen og ringe direkte ind til kundeservice på 70 200 049. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på info@elvvs.dk, hvis ikke du ønsker et svar med det samme. Her bestræber vi os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer eller hurtigst muligt.

 

Sidst men ikke mindst har vi også en smart og effektiv chatfunktion på siden. Her kan du nemt og hurtigt få svar med det samme, når vi er online. Se derfor om vi er online, så du kan skrive direkte med vores medarbejdere.

Uanset hvilken metode du vælger for at kontakte os, glæder vi os til at høre fra dig. Her vil vi gøre vores ypperste for, at du får en god oplevelse, når du handler hos os.

Et øjeblik...