Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Sådan fungerer en dørmagnet

Når du har en dørmagnet er det vigtigt at du får vendt magneten den rigtige vej. Magneter med samme pol mod hinanden kan derimod frastøde hinanden. Har magneterne derimod modsatte poler mod hinanden, giver det en stor kraft. Dørmagneter er gode til at kunne holde døre åbne på en elegant og funktionel måde uanset om det er i dit hjem eller på en institution. Du kan finde mange forskellige typer af dørmagneter herunder både til gulvet og til væggen alt efter, hvordan du finder det mest funktionelt.

Dørmagneter til væggen

Hos ELVVS finder du et unikt sortiment af magnetiske dørholdere til montering på væg. I vores sortiment finder du holder til branddøre lavet af kvalitets materialer, der sikrer dig det mest effektive produkt. Vi har dørmagneter til væggen, som er stærke og udstyret med en afbryder. Har du en dørmagnet til at sætte på væggen, vil du kunne holde døren åben på en elegant. Magneten vil være gemt væk bagved døren, så der ikke er noget, der kan komme i vejen for dig. Magneterne er herved ikke synlige når døren er koblet til og vil når døren er koblet fra sidde op ad væggen uden at optage unødvendig plads. Modsat magneter til døren monteret på væggen, kan dem til gulvet sidde i vejen, hvis døren ikke er koblet til magneten.

Dørmagneter til gulv

I vores sortiment kan du også finde dørmagneter til montering på gulvet. Alle vores magneter er fremstillet af den højeste kvalitet af anerkendte producenter i branchen med årtier lang erfaring. Hos ELVVS går vi meget op i kvalitet og sikkerhed. Derfor kan du finde effektive dørmagneter til gulvet. Vi har magneter, der kan holde helt op imod 50 og 100 kg tunge døre.

Brug for hjælp til valg af magnet?

Når du skal finde frem til den perfekte dørmagnet, er det vigtigt at du tænker over, hvad den skal kunne og hvor meget den skal kunne holde til. Skal den eksempelvis kunne holde en kraftig dør på en institution, kan du med fordel vælge en dørmagnet, der kan holde op til 100 kg. Skal døren anvendes til brug i dit private hjem, bør du vælge en magnet, som kan holde omkring 50 kg. Er du i tvivl om, du skal vælge en dørmagnet til montering på gulvet eller væggen, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vi har mange års erfaring og er altid klar til at vejlede vores kunder til det bedste produkt ud fra deres efterspørgsel.

Et øjeblik...