Hvad siger kunderne?

Hos os vil du finde mange muligheder til både indendørs og udendørs belysning, sådan at vi helt sikkert også kan matche dit behov. Desuden har vi også julebelysning og lyskæder, hvis du skulle have brug for det. Så hvad enten du skal bruge belysning indendørs eller udendørs, kan vi hjælpe dig. I udendørs belysning kan vi blandt andet tilbyde facade og skiltelys, udendørs lamper, nedgravningsspot, projektører og meget andet, der kan være med til at oplyse din have og andre udendørsarealer. Til den indendørs belysning kan du finde flotte lamper og lysarmaturer, skinnesystemer og arbejdslamper i vores sortiment. Uanset hvilken løsning inden for belysning, du går efter, kan vi derfor hjælpe dig.

Korrekt belysning er vigtig

Det er vigtigt, at finde den helt rigtige belysning til formålet. Er et rum ikke korrekt oplyst, kan det føre til hovedpine, anspændthed, træthed og irriterede øjne. Særligt i rum, hvor man arbejder, skal koncentrere sig og ophold sig i lang tid, har belysningen afgørende betydning. Derfor handler det om at finde den helt rigtige kombination af dagslys og kunstigt lys.

Korrekt belysning i hjemmet

Sørg for at have lyskilder, der både lyser op og lyser ned. Langt de fleste lyskilder i private hjem, vender ned af. Det betyder, at selvom der er lys tændt, kan det sagtens føles mørkt. Den rigtige belysning skabes, når lys også rammer loftet og spredes.

Korrekt kontorbelysning

Det er vidt forskelligt fra person til person, hvordan belysningen skal være, for at skabe de bedste arbejdsbetingelser. Som regel er der tre ting, der skal tænkes ind, nemlig sollys, loftslys og bordlys.

Der skal være tilstrækkelig loftsbelysning, sollyset må ikke blænde eller skabe reflektioner i fx computerskærm og så skal det være mulighed for individuel belysning, så medarbejderen selv kan indstille sit eget lys, i form af en bordlampe.

Belysning i haller

I store rum, som fx sports- og lagerhaller er det vigtigt med den korrekte belysning, både for sikkerhedens skyld og for det personlige arbejdsmiljø. Belysningen skal monteres jævnt fordelt i den korrekte højde, så lyset spredes tilstrækkeligt, og så skal ned af vendt belysning som armaturer forsynes med gitre, så de ikke blænder og er beskyttet mod fx boldspil.

Et øjeblik...