Hvad siger kunderne?

Belysning til indendørs & udendørs

Hos os vil du finde mange muligheder til både indendørs og udendørs belysning, sådan at vi helt sikkert også kan matche dit behov. 

Desuden har vi også julebelysning og lyskæder, hvis du skulle have brug for det. Så hvad enten du skal bruge belysning indendørs eller udendørs, kan vi hjælpe dig. 

I vores produktkategori indenfor udendørs belysning kan vi blandt andet tilbyde facade og skiltelys, udendørs lamper, nedgravningsspot, projektører og meget andet, der kan være med til at oplyse din have og andre udendørsarealer. 

Til den indendørs belysning kan du finde flotte lamper og lysarmaturer, skinnesystemer og arbejdslamper i vores sortiment.

Nogle af de populære produkter indenfor kategorien belysning, er blandt andet indbygningsspot som for eksempel bruges meget til at lave belysning i køkken eller på badeværelset. Et alternativ til indbygningsspot kunne være at få lavet halogenspot i køkkenet. 

Vi sælger også LED indbygningsspot, som sparer lidt mere på el regningen i boligen og udgiften til disse betaler sig hurtigt hjem.

Nogle af de mest populære mærker indenfor belysning hos os er:

Når det kommer til belysning, er det ikke lige meget, hvilken løsning man vælger. Det rette valg inden for belysningen kan nemlig gøre underværker for et rum eller udendørsareal. Derfor kan det godt betale sig at se nærmere på de forskellige muligheder, når der skal vælges belysning.

Uanset hvilken løsning inden for belysning, du går efter, kan vi derfor hjælpe dig.

Korrekt belysning er vigtig

Det er vigtigt, at finde den helt rigtige belysning til formålet. Er et rum ikke korrekt oplyst, kan det føre til hovedpine, anspændthed, træthed og irriterede øjne. Særligt i rum, hvor man arbejder, skal koncentrere sig og ophold sig i lang tid, har belysningen afgørende betydning. Derfor handler det om at finde den helt rigtige kombination af dagslys og kunstigt lys.

Sørg for at have lyskilder, der både lyser op og lyser ned. Langt de fleste lyskilder i private hjem, vender ned af. Det betyder, at selvom der er lys tændt, kan det sagtens føles mørkt. Den rigtige belysning skabes, når lys også rammer loftet og spredes.

Korrekt kontorbelysning

Det er vidt forskelligt fra person til person, hvordan belysningen skal være, for at skabe de bedste arbejdsbetingelser. Som regel er der tre ting, der skal tænkes ind, nemlig sollys, loftslys og bordlys.

Der skal være tilstrækkelig loftsbelysning, sollyset må ikke blænde eller skabe reflektioner i fx computerskærm og så skal det være mulighed for individuel belysning, så medarbejderen selv kan indstille sit eget lys, i form af en bordlampe.

Belysning i haller

I store rum, som fx sports- og lagerhaller er det vigtigt med den korrekte belysning, både for sikkerhedens skyld og for det personlige arbejdsmiljø. Belysningen skal monteres jævnt fordelt i den korrekte højde, så lyset spredes tilstrækkeligt, og så skal ned af vendt belysning som armaturer forsynes med gitre, så de ikke blænder og er beskyttet mod fx boldspil.

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der vil passe sig perfekt til netop dit problem eller behov. Du kan enten vælge at ringe til os på telefon 70 200 049 eller skrive på mail info@elvvs.dk.

Et øjeblik...