Producent
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Nedgravningsspot

Produkter
stål rustfrit - nedgravning round pato nordlux
Nordlux Pato Round Nedgravning - Rustfrit Stål Varenr.: 83830034 221,00 DKK pr. stk.
stk.
stål rustfrit - nedgravning square pato nordlux
Nordlux Pato Square Nedgravning - Rustfrit Stål Varenr.: 83840034 221,00 DKK pr. stk.
stk.
ip67 nedgravningsspot til pakning
Pakning til nedgravningsspot IP67 Varenr.: 851739 27,00 DKK pr. stk.
stk.
klar ip67 nedgravningsspot til glas ekstra
Ekstra glas til nedgravningsspot IP67 klar Varenr.: 851740 65,00 DKK pr. stk.
stk.
kip ip67 830 2000lm 24w ø270mm nedgravning diospot
DIOSPOT Nedgravning Ø270mm 24W 2000lm 830 IP67 kip Varenr.: 858008 5.429,00 DKK pr. stk.
stk.
5mm2 3x2 nedgravningsspot f gel kabelmuffe diospot
DIOSPOT kabelmuffe gel f/nedgravningsspot 3x2,5mm2 Varenr.: 858010 210,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Nedgravet belysning af stier og veje med udendørs spot

Når mørket falder på, kan det være svært at finde sin vej fra garagen til sin bolig. For ikke at falde over sten og andre ting, som kan flyde på din vej ind i huset, er det dejligt at have nedgravet spot. Du kan nemlig skabe en sti fra din garage til din bolig med disse spot. På den måde kan du guide dine gæster den rigtige vej gennem haven på til hovedhuset. Du kan også bruge den i trapper, så du kan se, hvor du skal træde til.

Indram din have med nedgravede spots

Det er ikke kun til stier og veje, du kan bruge din nedgravede belysning. Det giver nemlig et flot æstetisk udtryk i din have at have nedgravede spots ved blomsterbede eller rundt om træer. Din have kan hurtigt blive mørk, hvis solen ikke skinner mere. Med nedgravede spots fra ELVVS, kan du indramme din have, så du får alt til at stå frem på en æstetisk måde. Du kan belyse buske og træer i din have og danne et landskab, der er flot at se på, selv når natten falder på.

Robuste nedgravede spots

Hos ELVVS går vi meget op i kvalitet. Derfor kan du finde et bredt udvalg af spots til nedgravning fra anerkendte producenter som Nordtronics og Nordlux. Mange af vores spots er lavet af metal og rustfrit stål, så de er modstandsdygtige i alt slags vejr. Du kan finde dem både i runde versioner og i firkantede. Du kan derfor finde præcis den type, som matcher bedst til din have. Nedgravede spots kræver ikke meget vedligeholdelse i gennem årene. Det er netop også derfor at netop denne type belysning er eftertragtet.

Det skal du huske med nedgravede spots

En af de ting, som er vigtige at huske, når du skal anskaffe dig spots til garagen, indkørslen eller haven er belastningen. Spots til indkørslen kræver en anden belastningsevne i forhold til dem i dit blomsterbed. Derfor er det meget vigtigt, at tjekke op på den maksimale belastning som de nedgravede spots har inden du integrere dem.

Brug for vejledning?

Er du i tvivl om, hvilken type belysning du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi står altid til rådighed, så du kan få de bedste produkter til prisen. Vores kundeservice består af folk med mange års erfaring i branchen. Vi kan derfor vejlede dig til det mest optimale produkt ud fra, hvad du søger.

Et øjeblik...