Hvad siger kunderne?

Køb de populære Louis Poulsen lamper her

Når der skal indrettes ny bolig, er der mange ting, som skal spille sammen, hvis du gerne vil skabe en hyggelig og moderne stemning i boligen, så det bliver rart at opholde sig derhjemme. Derfor kan det selvfølgelig betale sig at tænke over, hvilke møbler du putter ind i stuen, køkken og så videre, mens også farver på væggene og anden dekoration er vigtig i forhold til at skabe en varm og hjemlig stemning.

Men noget af det allervigtigste i forhold til at skabe et hjem, som er rart at være i, er belysning. Det gælder især i et land som Danmark, hvor der er forholdsvis mørkt halvdelen af året, for i disse stunder er det dine lamper, som sørger for at skabe varme og velvære indenfor.

Det er dine lamper, der lyser op i mørket og skaber en indbydende stemning, og det er derfor vigtigt at tænke over at vælge god belysning, når du indretter bolig.

Derfor kan det betale sig at vælge nogle lamper i en høj kvalitet og i et lækkert design, som vil lyse din bolig op på elegant og effektiv vis. Du kan eksempelvis vælge nogle af de populære lamper fra Louis Poulsen, som er kendte for deres unikke nordiske designs, som både giver praktisk lys og bidrager positivt til enhver moderne indretning.

Derfor har vi samlet vores udvalg af Louis Poulsen lamper lige her på siden, hvor du bl.a. kan finde de kendte Albertslund lamper men også meget andet.

Dansk virksomhed med mange år på bagen

Louis Poulsen er en dansk belysningsvirksomhed, der har eksisteret siden 1874. Dengang blev virksomheden grundlagt af Ludvig R. Poulsen, hvor den første idé faktisk var at skabe et firma, som skulle importere vin.

Den idé blev dog hurtigt lagt på køl, og således skiftede Poulsen allerede i 1878 fokus og begyndte at handle inden for grossistbranchen. I 1892 blev det første elektricitetsværk etableret i København, og her så Poulsen en mulighed for at udvide sin forretning. I samme år begyndte Poulsens virksomhed derfor at sælge elektriske artikler, og det skulle vise sig at blive en god forretning.

Derfor ansatte Ludvig R. Poulsen et par år senere sin nevø Louis Poulsen, og det blev ham, som efter onklens død i 1906 overtog virksomheden. Herefter skiftede virksomheden navn til Louis Poulsen, og det blev således startskuddet på den virksomhed, vi kender i dag.

Det var dog først i 1941, at Louis Poulsen begyndte at producerer belysning på egen hånd, og dette blev for alvor startskuddet på succes for virksomheden.

Siden dengang har Louis Poulsen leveret nogle af Danmarks mest ikoniske lampedesigns, og virksomheden forstætter i dag med at imponere med flotte og elegante designs, som giver stilren belysning til hjem i hele verden.

Louis Poulsen er i dag kendte for sine lamper i mange forskellige lande, hvor virksomhedens belysning bliver værdsat bl.a. på grund af det gode håndværk og de lækre danske designs. Især de flotte designs har gjort Louis Poulsen berømt, for mange af virksomhedens lamper er gennem tiden kommet til verden i samarbejde med store og kendte designere som eksempelvis Poul Henningsen, der har designet den ikoniske PH-lampe for Louis Poulsen.

Louis Poulsen Albertslund lamper til udendørs belysning

En af Louis Poulsen mest ikoniske designs er den flotte Louis Poulsen Albertslund lampe. Louis Poulsen Albertslund lampen er en tidsløs klassiker, hvis nedadvendte belysning er perfekt til at give liv til udendørsområder omkring din bolig.

Lampen er ikonisk for sit nedadgående lys, som er perfekt til at oplyse trapper, indkørsler og lignende. Derfor er denne Louis Poulsen lampe et godt valg til dig, der mangler en praktisk og stilren udendørs belysning foran dit hjem, som vil byde dig varmt velkommen i de mørke timer.

Louis Poulsen Albertslund lamper kan hænges på væggen over din hoveddør, eller den kan hænges på væggen på andre bygninger udenfor som eksempelvis garagen, så du altid har god mulighed for at skabe flot belysning ved de steder, hvor du færdes meget, og hvor du har behov for ekstra lys til at se, når mørket er faldet på.

Lamperne kommer desuden i en høj kvalitet med overflader, som er enten galvaniseret eller pulverlakeret, så du kan være sikker på, at lamperne kan holde til alt det, det danske klima kan finde på at diske op med af regn, slud og sne.

Unikke murstenslamper fra Louis Poulsen

Et alternativ til en Louis Poulsen Albertslund lampe er de stilrene Louis Poulsen murstenslamper. Louis Poulsen murstenslamper giver rigtig god mulighed for at lave unik belysning langs dit hus eller andre bygninger, som er lavet af mursten.

Disse Louis Poulsen lamper vil nemlig gå i ét med væggen på eksempelvis dit hus, hvilket vil skabe en diskret og yderst elegant form for belysning. Helt konkret vil Louis Poulsen murstenslamper erstatte mursten i din væg, så lampen kommer til at blive en integreret del af væggen, hvor den vil lyse op på en minimalistisk og meget unik måde.

Derfor er Louis Poulsen murstenslamper det perfekte valg for dig, som leder efter at alternativ til de klassiske væglamper, og som ikke er bange for at vælge en moderne form for belysning, der vil give dit hus en helt speciel og unik karakter.

Du skal dog huske at tænke på, at Louis Poulsen murstenslamper ikke giver den samme mængde af lys som en klassisk væglampe, og derfor fungerer disse lamper bedst til at skabe en hyggelig og varm stemning omkring huset, som vil være ekstra flot i de mørke måneder om vinteren.

Derfor kan Louis Poulsen murstenslamper suppleres med eksempelvis en Louis Poulsen Albertslund lampe, hvis du også har brug for et kraftigt lys, som vil oplyse eksempelvis din trappe mere effektivt.

Køb Louis Poulsen lamper hos Elvvs.dk

Hos Elvvs.dk er vi stolte af at kunne tilbyde de stilrene og holdbare lamper fra danske Louis Poulsen. Louis Poulsen lamper er det perfekte valg for dig, der sætter pris på kvalitet og godt håndværk, for når du vælger Louis Poulsen, kan du være sikker på, at du får en lampe i gode materialer, som vil holde i mange år.

Hos Elvvs.dk giver vi dig en god pris på din nye Louis Poulsen lampe, da vi altid har prisgaranti på vores varer. Det vil sige, at vi matcher markedets laveste priser til fordel for dig. Vi sørger også for en hurtig levering, så du kan få stilren belysning i din bolig inden for ganske få dage.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb af din Louis Poulsen lampe, er du desuden altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på tlf. 70 200 049 eller ved at sende en mail til info@vvs.dk.

Et øjeblik...