Hvad siger kunderne?

Kvalitet og design med Louis Poulsen

Hos Louis Poulsen tror de på passioneret håndværk. Det danske design firma frembringer lys af høj kvalitet samtidig med at deres produkter er flotte og giver en unik belysning. I samarbejde med designere og arkitekter har de etableret sig, en stor lys ekspert på globalt plan. Louis Poulsen er kendt for sin dekorative og arkitektoniske belysning.

Louis Poulsen Albertslund lamper

Hos ELVVS har vi samlet et stort udvalg af perlerne som Louis Poulsen har udgivet. Vi er vilde med Albertslund lamperne og det syntes vi ikke du skal snydes for. Denne unikke lampe er symmetrisk, blændfri og er produceret med nedadgående lys. Overskærmen leder lyset nedad så det forhindrer lyset i at blive dirigeret opad. Med en Albertslund lampe er du garanteret en blændingsfri lampe, der også har en indbygget køleenhed. Overfladen på lampen er enten i galvaniseret eller pulverlakeret og du kan tilmed vælge den i farverne grå eller hvid.

Louis Poulsen Murstenslamper

Hos ELVVS er vi også vilde med den belysning som Louis Poulsens Mursten lamper giver. Disse er yderst anvendelige til udendørsbelysning langs med huset. Med murstenslamper lader du den udendørs belysning gå i ét med huset. Du erstatter hermed mursten i væggen med en lille firkantet lampe. Lampen passer i hullet, og har et lille lyspanel. Denne lampe er minimalistisk og giver en stemningsfuld belysning. Murstenslampen er med til at give dit hus en ganske særlig karakter, samtidig med, at selve husets udformning fremhæves. Du får med Louis Poulsen en lang række muligheder at vælge mellem, som du ikke vil få med almindelige lamper. Murstenslampen afgiver dog ikke den samme mængde af lys, som almindelig indendørs belysning. 

Kontakt os for vejledning

Såfremt du skulle have nogle spørgsmål eller ønsker vejledning i forbindelse med køb af Louis Poulsen lamper, så er du velkommen til at kontakte vores dygtige support afdeling på e-mail: info@elvvs.dk eller telefon: 70 200 049

Et øjeblik...