Smart Home

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Smart Home er fremtidens måde at leve på. Med et enkelt touch på din smartphone eller tablet, kan du styre alle dine elektriske devices i hjemmet. Smart Home er fremtiden, men fremtiden er her allerede.

Forbind husets elektriske devices – og spar tid og strøm

Smart Home betyder, at alle elementer og enheder i hjemmet bliver forbundet via dit Wi-Fi netværk. Derfor kaldes det også for et ”connected home”. Når husets lyskilder, sensorer, klimastyresystemer, alarmer og elektriske devices er koblet op på dit netværk, kan du justere dem, så de passer til familiens dagligdag. Fx at lyset tænder og slukker på bestemte tidspunkter, at kaffemaskinen brygger varm kaffe, mens du er i bad, at musikken slukker, når du forlader hjemmet eller at huset selv sparer på strømmen.

Smart Home er i rivende udvikling

Mange forskellige brands og firmaer tilbyder produkter og varegrupper inden for Smart Home. Og produktgrupperne udvider og udvikler sig hele tiden. Der bliver opfundet nye produkter, der kan gøre dit hjem og dit liv endnu smartere. Elektroniske apparater, stikkontakter, lyskilder, alarmsystemer, der tilpasser sig intuitivt efter dine vante rutiner. Du kan også programmere tidsplaner eller blot tænde, slukke og tilpasse dine elektroniske devices med et enkelt klik eller svirp på telefon eller tablet.

Smart Home er fællesnævneren for alle intelligente produkter til hjemmet

Her hos Elvvs har vi valgt at kalde hele den samlede produktgruppe for Smart Home. Herunder vil der løbende komme nye spillere og producenter på markedet – og vi vil udbygge kategorierne. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en ny verden af muligheder, der kan gøre din bolig mere sikker, mere energibesparende og mere bekvem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder Smart Home på dansk?

På dansk kaldes Smart Home for hjemmeautomatiseringssystemer. Det er ikke særlig mundret, så derfor har vi valgt at kalde det Smart Home.

Hvordan fungerer Smart Home?

Smart Home er elektriske enheder i hjemmet forbundet via hjemmets Wi-Fi-router. Du kan styre og skræddersy alt fra musik, tv, indeklima, sikkerhed og belysning via en app på din smartphone eller tablet. Der kommer flere produkter i Smart Home familien løbende, så hold øje med de intelligente gadgets og skræddersyede løsninger.

Hvor skal jeg starte?

Du behøver ikke automatisere hele dit hjem på én gang. Tag udgangspunkt i dine nuværende behov. Mange starter med at gøre belysningen intelligent – både af hensyn til komfort og for at spare strøm, hvis man er slem til at glemme at slukke lyset efter sig.

Hvordan kan Smart Home gøre min hverdag mere tryg?

Du kan beskytte dit hjem og din familie med Smart Home alarmsystemer, fx røg- og/brandalarmer, vandlækagedetektorer, bevægelsessensorer og IP-kameraer.

Et øjeblik...