Hvad siger kunderne?

Smarthome - Spar strøm og tid ved at forbinde husets elektriske devices

Smart Home er fremtiden der flytter ind og skaber en helt ny måde at leve på. Med Smart Home kan du styre alle de forskellige enheder direkte fra din smartphone. Det vil sige, at du kan slukke og tænde lyset direkte fra din smartphone, uanset om du er hjemme eller på farten. Du har også mulighed for at høre musik, se tv eller lytte til en lydbog. Mulighederne er allerede mange, og der mange flere på vej i nærmeste fremtid. Du kan lige så godt være med på trenden for at gøre hverdagen lidt sjovere og nemmere for dig.

Der findes i dag et hav af mærker og brands, der udvikler Smart Home produkter i hele verden. Her har vi hos Elvvs.dk sorteret i de forskellige mærker og udvalgt de bedste mærker, som vi kan stå inde for. For os handler det om, at du får en god oplevelse med dine Smart Home produkter. Derfor fortjener du kun det bedste, der er på markedet - naturligvis til gode priser, som du altid får hos os.

Hos Elvvs.dk forhandler vi fx Nedis Smarthome produkter – Nedis forhandler blandt andet alarmer, IP overvågning, Audio & højtalere samt mere.

Spar penge på at købe Smart Home produkter

Smart Home produkter hjælper dig med at strøm-optimere dit hjem. Her er belysning f.eks. et godt eksempel. Du kan vælge at udskifte de forskellige elpærer i hjemmet til Philips Hue. Philips Hue er blandt andet et Smart Home produkt. Her kan du gennem din smartphone styre belysningen i de enkelte rum og hele hjemmet på samme tid.

Du kan enten vælge en almindelig Philips Hue pære, som kan belyse rummet med en varm hvid farve, eller en flerfarvet pære. Philips Hue som Smart Home giver dig mulighed for at dæmpe og justere lysstyrken på pæren samt skifte farve, hvis du er i stemning til det. Det hele kan du gøre direkte fra din telefon, hvis du er koblet til wi-fi-netværket. Du behøver dermed heller ikke tænde og slukke lyset på stikkontakten, da du kan styre det direkte fra din smartphone.

Med Philips Hue, eller andre Smart Home produkter som f.eks. sensorer, klima-styresystemer og andre enheder der spiller sammen med din smartphone, kan du tilpasse det husstandens hverdag og rutiner. Dermed bruger du ikke strøm, når du ikke er hjemme. Du kan f.eks. indstille lyset til at tænde og slukke på særlige tidspunkter i døgnet eller lade kaffemaskinen brygge din morgenkaffe, når du står op.

Gør dit hjem intelligent med Smart Home

Smart Home er kommet for at blive. I dag er det blevet utrolig moderne at gøre sit hjem intelligent. Det vil sige, at du lettere kan interagere med de forskellige enheder, som du har i hjemmet. Du kan dermed styre musikken, TV’et, lyset og alarmsystemet direkte fra din smartphone eller stemmestyring. Herudover kan du opstille regler, som gør at du ikke glemmer at slukke lyset. Det vil sige, at du kan lave en regel der hedder, at når du forlader hjemmet med din smartphone i lommen, så slukker alt lyset og musikken stopper med at afspille. På denne måde får du gjort dit hjem intelligent og smart efter dine behov.

Generelt er Smart Home produkter i rivende udvikling. Det vil sige, at der hvert år kommer nye og revolutionerende produkter på markedet. Det kan måske være svært at følge med i udviklingen og vide, hvad du skal købe til dit hjem. Derfor forsøger vi at gøre det så nemt for dig som muligt, når du skal handle Smart Home produkter.

Vi følger med trenden og tester løbende nye Smart Home produkter. Her vælger vi kun at tage de bedste Smart Home produkter ind i vores sortiment. Dermed er du sikker på, at det produkt du køber, kommer til at fungere optimalt i dit hjem. Vi sørger naturligvis for at presse priserne helt i bund, så du altid gør dig en god handel sammenlignet med markedspriserne.

Smart Home løsninger gør hverdagen sjovere og nemmere

Muligheder med Smart Home produkter er næsten uendelige. Du har mulighed for at kunne sætte de regler, grænser og tidsplaner op, som passer til din hverdag. Her er der både det praktiske element i, at du ikke skal bekymre dig om dine lyskilder i hjemmet eller temperaturen, men det kan også være underholdningsprodukter som gør hverdagen sjovere for dig.

I starten var Smart Home for dem, som elskede gadgets. I dag er Smart Home noget, vi ser i dag fleste hjem. Det er både unge som ældre, der ser værdien af Smart Home produkter enten som overvågning, alarmsystemer, klimastyring eller belysning.

Stort udvalg af Smart Home produkter

Hos Elvvs.dk har vi samlet et bredt og spændende udvalg af Smart Home produkter. Der bør derfor være noget at finde for dig, som ønsker at investere i det første Smart Home produkt. Der er naturligvis også Smart Home produkter for dig, som ønsker at udvide dine løsninger, så du har flere intelligente løsninger i hjemmet.

Vi opdaterer løbende siden her med nye Smart Home produkter i takt med at der kommer nye spændende produkter på markedet. Vi laver derfor løbende tilbud og kampagner på enten de eksisterende eller nye Smart Home produkter. Hold dig derfor opdateret her på siden, så du ikke glipper de gode tilbud.

Du kan naturligvis også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være den første der får besked omkring vores nyeste kampagner og relevante tilbud. Der vil med sikkerhed være penge at spare, hvis du har sat dig for at købe et Smart home produkt.

Ønsker du hjælp til at vælge det rette Smart Home produkt?

Er du i tvivl, om du har valgt de rette Smart Home produkter, eller sidder du inde med spørgsmål om et konkret produkt? Så kan vi varmt anbefale dig at kontakte vores kompetente og serviceminded kundeservice. Her sidder vi klar til at hjælpe dig på bedste vis, når du enten kontakter os pr. telefon: 70 200 049, mail: info@Elvvs.dk eller gennem chatfunktionen på hjemmesiden. Vi hjælper dig naturligvis både før og efter dit køb, så du ender med den bedste oplevelse, når du handler hos os.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder Smart Home på dansk?

På dansk kaldes Smart Home for hjemmeautomatiseringssystemer. Det er ikke særlig mundret, så derfor har vi valgt at kalde det Smart Home.

Hvordan fungerer Smart Home?

Smart Home er elektriske enheder i hjemmet forbundet via hjemmets Wi-Fi-router. Du kan styre og skræddersy alt fra musik, tv, indeklima, sikkerhed og belysning via en app på din smartphone eller tablet. Der kommer flere produkter i Smart Home familien løbende, så hold øje med de intelligente gadgets og skræddersyede løsninger.

Hvor skal jeg starte?

Du behøver ikke automatisere hele dit hjem på én gang. Tag udgangspunkt i dine nuværende behov. Mange starter med at gøre belysningen intelligent – både af hensyn til komfort og for at spare strøm, hvis man er slem til at glemme at slukke lyset efter sig.

Hvordan kan Smart Home gøre min hverdag mere tryg?

Du kan beskytte dit hjem og din familie med Smart Home alarmsystemer, fx røg- og/brandalarmer, vandlækagedetektorer, bevægelsessensorer og IP-kameraer.

Et øjeblik...