Hvad siger kunderne?

Bliv en del af Nedis familien

Hvis du ønsker at gøre dit hjem smartere og dit liv nemmere, så skal du tage et kig på Nedis’ udvalg af gadgets, produkter og endda komplette løsninger. Du kan sagtens starte i det små med ganske få produkter, fx lyskilder eller en trådløs højttaler med Wi-Fi opkobling, der gør det enkelt at styre enhederne fra din smartphone. Når nye behov opstår, kan du nemt udvide familien af Nedis’ produkter – for de vil uden problem kunne kobles med hinanden.

Valuta for pengene

Produkterne fra Nedis giver valuta for pengene, og kvaliteten er garanteret. Med Nedis kan du blive inspireret til yderligere at automatisere, kontrollere og underholde dit hverdagsliv uden at skulle betale en herregård. Hvis du også elsker elektronik, der gør livet nemt, bekvemt og sjovt – så hold øje med vores produktudvalg fra Nedis. Der kommer løbende flere til!

Hvor mange nye produkter kommer der fra Nedis?

Nedis introducerer ca. 100 nye produkter om måneden. Hvor mange af disse produkter, vi vil inddrage i vores sortiment hos Elvvs, er ikke til at sige på forhånd. Men vi vil gøre vores for at have et attraktivt udvalg, der imødekommer vores kunders behov.

Hvad koster en Nedis smart LED-pære?

En smart E27 LED-pære fra Nedis, der kan lyse i fuldfarve og varm hvid, koster 140 kr.

Hvad er det smarte ved en Nedis LED-pære?

Nedis’ smarte LED-pærer kan gå på din Wi-Fi og betjenes med en app på din telefon. LED-pæren kan lyse i flere forskellige farver eller i varm hvid. Du skal blot sætte pæren i din almindelige lampe, og så kan du tænde, slukke eller lave tidsplaner for, hvornår lampen skal lyse.

Et øjeblik...