Hvad siger kunderne?

El-artikler - Fordele når du handler hos os

Når du handler på Elvvs.dk tilbyder vi dig prismatch. Hvis den pris du finder i vores shop, er højere end den pris, du har fundet på et tilsvarende produkt andetsteds, så klik på knappen prismatch. Så fjerner vi prisforskellen og trækker yderligere 5% af prisen. På den måde sikrer du dig, at det aldrig er dyrere at handle elartikler hos Elvvs.

En anden fordel ved at handle hos Elvvs er vores store udvalg af el-artikler, og at vi elsker det vi laver. Vi har kun ansat professionelle fagfolk med stor erfaring på området, som ønsker at hjælpe vores kunder til de bedste resultater inden for el og vvs.

Vi er altid parate til at hjælpe via mail og telefon og på vores Facebook finder du links til relevante artikler og viden på området. Det kan være aktuelle el artikler, nye varer som vi synes fortjener omtale eller det kan være guides og information, der skal hjælpe vores kunder til at træffe de rigtige valg, når de gør det selv.

Kvaliteten på vores el artikler er i top

Som du kan se af udvalget i kategorien, er der masser af spændende el-artikler af høj kvalitet og til priser, hvor alle kan være med Vi har den klare holdning og som en central del af vort forretningskoncept, at det skal være muligt at handle kvalitet til gode priser.

Hos ELVVS forhandler inkluderer vores store udvalg af el-artikler nogle populære mærker såsom:

Som en del af vores store udvalg af el-artikler kan du blandt andet finde gode tilbud i følgende kategorier:

Ud over vores prismatch, som sikrer dig en fair pris, kan vi også tilbyde nogle attraktive forsendelsesomkostninger og leveringstider, der betyder, at du altid får billig fragt, og en leveringstid, som almindeligvis er på mellem 1-3 dage. 

Skulle du have brug for at få din ordre hasteekspederet, kan det bestemt også lade sig gøre ved at kontakte os for en aftale.

Hvad enten du er privatperson, der leder efter en eller anden form for el-artikel til et større eller mindre gør-det -selv projekt derhjemme, eller du er professionel håndværker, der skal have opdateret og/eller udvidet dit sortiment med nyt, så er du kommet til det helt rigtige sted. 

Her i kategorien finder du nemlig et bredt og varieret udvalg af el-artikler af bedste kvalitet. Vi samarbejder udelukkende med førende producenter og fabrikanter på markedet, både danske og internationale, og vi kan derfor tilbyde kvalitetsprodukter, som vil give dig et effektivt og holdbart resultat, uanset til hvilket formål du skal bruge dem. 

Der er ingen tvivl om, at stadigt flere foretrækker at handle på nettet. Interessen for e-handel er steget eksplosivt i løbet af forholdsvis kort tid, og det gælder også inden for el-artikler.

El-artikler er som førnævnt blevet en varegruppe, som flere og flere finder og bestiller online. I en hverdag med masser af gøremål kan det være en fantastisk måde at få tid til at handle alt lige fra kontakter og stikdåser til kabler og ledninger, uden at skulle fare byen rundt til diverse specialbutikker og byggemarkeder. Det kan være en stressende og tidskrævende affære, og hvorfor ikke undgå det, når du har en verden af muligheder foran dig på din pc-skærm? 

Her kan du bladre i det store produktkatalog, når du har tid og lyst, og du kan sammenligne produkter og priser, så du i sidste ende får præcis den løsning, som passer dig bedst.

Vi har et professionelt netværk af samarbejdspartnere, og det betyder, at vi kan opnå gode aftaler til gavn for vore kunder, som kan handle el-artikler hos os til konkurrencedygtige priser.

Et øjeblik...