LK FUGA®

Her finder du LK FUGA stikkontakter, datamateriel, kontakter og afbrydere i koksgrå, lysegrå og den klassiske hvide til billige priser, som ligger langt under dem du finder i byggemarkederne. ELVVS tilbyder hele FUGA programmet fra Lauritz Knudsen A/S.

Lauritz Knudsen A/S er kendt for deres produkter og løsninger inden for el-materiel. Faktisk sidder de på næsten 95% af det danske marked, hvilket i sig selv er en garanti for kvalitet. En af deres mest populære og klassiske serier er FUGA, som er en komplet serie med både afbrydere og stikkontakter.

Mærker
Hvad siger kunderne?

LK FUGA afbryder - Lauritz Knudsen A/S kontakter

Lauritz Knudsens produkter er kendetegnet ved et tidløst design, høj brugervenlighed og funktion, og det gælder ikke mindst for FUGA serien. Med stikkontakter og afbrydere fra LK FUGA får du ikke alene løsninger i høj kvalitet, men du kan også selv vælge dit udtryk, da serien findes i flere modeller og med forskellige farver. Uanset hvordan du ønsker, at stikkontakter og afbrydere skal indgå i din boligindretning, kan LK FUGA serien være det, du leder efter.

Den komplette serie af LK FUGA

Hos os finder du den komplette LK FUGA serie med afbrydere, stikkontakter, udtag, rammer og meget mere, så du kan finde frem til lige det, du står og mangler. Vi forhandler LK FUGA serien i både lysegrå, hvid og koksgrå, så du kan vælge lige præcis det produkt fra Lauritz Knudsen, som vil passe bedst ind i dit hjem.

Vi kender Lauritz Knudsens produkter

Vi kender meget til serien og andre af Lauritz Knudsens produkter, og har du svært ved at finde frem til den rette løsning på egen hånd, hjælper vi dig gerne. Vores medarbejdere sidder parate til, at hjælpe med rådgivningen og guide dig igennem dit valg af LK FUGA kontakter m.m..

Billige LK FUGA produkter

Prøv at sammenligne priser fra dit lokale byggemarked og vores priser på LK FUGA produkter. Vi sælger til priser langt under de normale byggemarkedspriser.

Er der en LK FUGA afbryder, du ikke kan finde, så kontakt os endelig og vi vil hjælpe med at finde det, du søger.

Hvad  kan du forvente?

  • God service
  • Telefonsupport
  • Billige priser
  • Altid kvalitetsprodukter

Har du spørgsmål til LK produkter eller brug for et godt råd ? - 
Kontakt kundeservice på tlf. 70 200 049 eller på mail info@elvvs.dk

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en LK FUGA Pir sensor?

LK FUGA Pir er en sensor med afbryder, som sørger for, at lyset aldrig står og brænder, fordi man har glemt at slukke på kontakten. Afbryderen kan tidsindstilles imellem 1-20 min, fra der sidst har været bevægelse i lokalet til sensoren automatisk, slukker for lyset.

Findes der LED lysdæmpere til LK FUGA?

Ja. Der findes både skydelysdæmpere, touch lysdæmpere og drejelysdæmpere. Vi har et bredt udvalg af lysdæmperkontakter fra LK FUGA, og du kan tilkøbe en fjernbetjening.

Hvad er prisen på LK FUGA indmuringsdåser?

Der findes så mange forskellige typer af indmuringsdåser, så det er svært at give en specifik pris. Men du er velkommen til at klikke ind på Elvvs.dk. Vi har faste, lave priser på LK FUGA elmateriel.

Kan man købe en stikkontakt med USB-lader udtag?

Ja. LK FUGA har produceret en stikkontakt med jord og en 5V USB-lader udtag. Her kan du oplade og strømforsyne dine USB-apparater (type A), som fx smartphones, tablets, genopladelige lamper eller IT/AV udstyr.

 

Et øjeblik...