LK FUGA®

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

LK FUGA afbryder - Lauritz Knudsen A/S kontakter

Lauritz Knudsens produkter er kendetegnet ved et tidsløst design, høj brugervenlighed og funktion, og det gælder ikke mindst for FUGA serien. Med stikkontakter og afbrydere fra LK FUGA får du ikke alene løsninger i høj kvalitet, men du kan også selv vælge dit udtryk, da serien findes i flere modeller og med forskellige farver. Uanset hvordan du ønsker, at stikkontakter og afbrydere skal indgå i din boligindretning, kan LK FUGA serien være det, du leder efter. Hos os finder du den komplette LK FUGA serie med afbrydere, stikkontakter, udtag, rammer og meget mere, så du kan finde frem til lige det, du står og mangler. Vi forhandler LK FUGA serien i både lysegrå, hvid og koksgrå, så du kan vælge lige præcis det produkt fra Lauritz Knudsen, som vil passe bedst ind i dit hjem.

Vi kender meget til serien og andre af Lauritz Knudsens produkter, og har du svært ved at finde frem til den rette løsning på egen hånd, hjælper vi dig gerne.

Prøv at sammenligne priser fra dit lokale byggemarked og vores priser på LK FUGA produkter. Vi sælger til priser langt under de normale byggemarkedspriser.

Vores medarbejdere sidder parate til, at hjælpe med rådgivningen og guide dig igennem dit valg af LK FUGA kontakter m.m..

Er der en LK FUGA afbryder, du ikke kan finde, så kontakt os endelig og vi vil hjælpe med at finde det, du søger.

Hvad  kan du forvente?

  • God service
  • Telefonsupport
  • Billige priser
  • Altid kvalitetsprodukter

Har du spørgsmål til LK produkter eller brug for et godt råd ? - 
Kontakt kundeservice på tlf. 70 200 049 eller på mail info@elvvs.dk

Et øjeblik...