Hvad siger kunderne?

Lauritz Knudsen A/S er kendt for deres produkter og løsninger inden for el-materiel. Faktisk sidder de på næsten 95% af markedet for stikkontakter på det danske marked, hvilket i sig selv er en garanti for kvalitet.

LK er kendt for høj kvalitet

Lauritz Knudsen grundlagde i 1893 en virksomhed, der skulle udvikle og producere elinstallations materiel. Lauritz Knudsen (LK) er i dag en del af den globale franske energikoncern Schneider Electric. Virksomheden kører som en division under Schneider Electric Danmark A/S, og den kendetegnes ved deres uovertrufne kvalitet i produkter og fantastiske design, samt løsninger der gør det nemt at arbejde med deres installationsmateriel.

Populære og specielle LK serier

Lauritz Knudsens popularitet skyldes især det enkle design, brugervenligheden og de mange forskellige varianter, der kan opfylde ethvert behov. En af deres mest populære og klassiske serier er FUGA, som er en komplet serie med både afbrydere og stikkontakter. LK er også kendt for brands som LK Opus 66, LK Opus 74 (stænktæt kontakt serie), LK Lexcom (Data) og LK IHC Wireless.

Her på siden finder du LK OPUS programmet til indendørs og udendørs brug. Du finder også special serier som:

LK flerpolet 440V
LK Hospitalsmateriel
LK Clicline
LK drejeafbrydere
LK Mini Modul
LK smal minitangent (reservedele).

LK OPUS 66 – til det moderne hjem

LK OPUS 66 er en komplet serie af afbrydere og stikkontakter i et elegant og funktionelt design. Opus 66 fås i farverne hvid, lysegrå og koksgrå, der passer til det moderne hjem. Den diskrete og silkematte finish gør det let at gøre stikkontakterne rene og holder dem samtidig modstandsdygtige over for dagligt slid. LK OPUS programmet rummer alt du skal bruge: dåser, rammer, stikkontakter, panel stikkontakter, antenneudtag og dataudtag.

LK OPUS 74 – udendørs el materiel

LK OPUS 74 er skabt til udendørs elinstallationer og installationer i vådrum, som stiller store sikkerhedsmæssige krav til produkterne. Derfor er OPUS 74 udført i kapslingsklasse med den stænktætte klassificering IP44, der giver optimal sikkerhed under udsatte forhold. Du kan montere alle komponenter enten udvendigt på væggen eller planforsænket i væggen. Ved udvendig montage skal du anvende udvendige underlag, mens du ved planforsænket montage skal benytte dåser. Opus 74 fås i farverne lysegrå og antracit (sort) samt i en industriserie, der er mellemgrå.

LK Clic’line – enkel montering uden værktøj

LK Clic’line er det smarte system, hvor alt kan bygges direkte ind i kanalerne. Princippet er, at du først trækker dine kanaler, og derefter kan du montere lige hvad du har lyst til, direkte i kanalerne. Clic’line installationsmateriel er specielt designet til planforsænket montering i installationskanaler og el-søjler. Kanaldåserne, der findes i 1-,1 ½-, 2- og 3- modul, er beregnet til direkte påklipsning i kanaler med 80 mm front. Clic’line er en videreudvikling af FUGA-serien, og i øvrigt super velegnet til kontorer, butikker, industri og lignende.

Har du spørgsmål til LK programmerne eller brug for et godt råd? Kontakt kundeservice på tlf. 70 200 049 eller på mail info@elvvs.dk

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke komfurudtag findes der?

Hos Elvvs har vi LK FUGA 5-polet komfurudtag og LK OPUS 66 komfurudtag. Du kan se det fulde udvalg af LK komfurudtag her.

Hvad er forskellen på LK OPUS 66 og LK OPUS 74?

LK OPUS er navnet på en komplet serie af stikkontakter og afbrydere fra Lauritz Knudsen med moduler, der alle passer sammen. LK OPUS 66 er en serie til indendørs brug, mens LK OPUS 74, hovedsageligt er til brug af vådrum eller udendørs brug, da de udmærker sig ved at være stænktætte. 

Hvorfor skal jeg købe min LK produkter hos ELVVS.DK

Hos Elvvs finder du hele LK programmet til salg online. Vi tilbyder hurtig levering og priser, der er langt under de priser, du kan finde andre steder. Vi har tilmed prismatch på en stor del af varerne, hvilket betyder at du altid kan være sikker på at få varen til markedets billigste pris.

 

Et øjeblik...