Hvad siger kunderne?

Et alsidigt udvalg af OPUS 74 udendørs stikkontakter

Hos ELVVS.dk har vi både de klassiske OPUS 74-produkter og et bredt ekstraudvalg. F.eks. har vi en tilbehørskategori, hvor du finder produkter som f.eks. en fjeder for trykkontakt, mens du samtidig kan finde de helt klassiske afbrydere og stikkontakter. Dertil har vi indmuringsdåser i mange forskellige størrelser, modeller og nuancer. Køb hele dit sortiment hos os.
 

Vælg den ansvarlige løsning med børnesikring

Med en stænktæt afbryder og stikkontakt er der en klap foran, som kan fungere som børnesikring. Hvis du har små børn, kan dette sikre dem mod at stikke fingrene ind i stikkontakten og på den måde sørge for, at de ikke kommer til skade. Vi har mange forskellige modeller og kører også med en dobbelt stænktæt kontakt, hvis det passer ind. Ligeledes er det en optimal måde at beskytte stikkontakter på. Særligt udenfor er dette aktuelt. Mange af vores modeller er ligeledes vandtætte, hvorfor en løsning fra OPUS 74 ville være optimalt, hvis du ønsker belysning udenfor, hvor det kan regne ind. Det kan f.eks. være på murstensvægge, terrassen eller lignende.

 

Kvalitet behøver ikke at være dyrt

Pris og kvalitet hænger tit sammen, men hos ELVVS.dk forhandler vi med de bedste producenter til en billig pris. Med et formål - at gøre dig glad som kunde. Derfor er vores produkter fra OPUS 74 heller ikke dyre, men de har en lang holdbarhed og en god funktionalitet. Dermed er du fri for at skulle udskifte dine stikkontakter og afbrydere efter en årrække. Med denne serie får du et produkt, der holder for resten af livet. Sågar til en billig pris.

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi forhandler OPUS 74 til både private og erhvervsfolk, og vi har en bred palet af produkter, som kan være med til at optimere din bolig eller virksomhed. Vi har stor forståelse for, at du ikke er ekspert på el- og VVS-området. Derfor står vi også klar til at hjælpe dig. Både når det kommer til produkternes specifikationer og funktionalitet, kan vi være behjælpelige. Dertil vil vi hjertens gerne med på råd, når du er i tvivl om, hvilken løsning der er mest optimal for dig. For os er det vigtigt, at du får et godt produkt og har lyst til at komme tilbage og handle på ELVVS.dk. Derfor er vores produkter og du som kunde i højsædet. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med at finde dine udendørs stikkontakter og afbrydere fra OPUS 74 her. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelen ved en udendørs stikkontakt?

Fordelen ved en udendørs stikkontakt fra serien OPUS 74 er, at den er lavet til at kunne holde til at sidde udendørs, hvor der både kan komme regn, kulde og skidt.

Hvad bruger man en udendørs stikkontakt til?

En stikkontakt, der sidder udvendig på huset, kan bruges til mange formål. For eksempel, når du skal bruge elektriske maskiner udendørs, sætte julebelysning på facaden eller høre musik på terrassen. I garagen eller carporten er en stikkontakt god til, når du skal støvsuge bilen.

Må jeg selv installere en udendørs stikkontakt eller afbryder?

Nej. Du må IKKE selv montere, udskifte eller opsætte udendørs afbrydere og stikkontakter. Her skal du tilkalde en autoriseret el-installatør.

 

Et øjeblik...