Handelsbetingelser

Betaling

På elvvs.dk kan du betale med betalingskort, Mobilepay, og ViaBill, vi tager ikke gebyr på Mobilepay, betaingskort.

Vi hæver naturligvis først Beløbet på dit kort, når varen afsendes.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.

Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. 
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. 
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. 

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.
Læs mere her: www.viabill.com/kredit

 

Fragt

Vores varer bliver leveret med GLS fra Netsalg lager, ved levering direkte fra leverandører, kan andre dstributører bruges.

Fragtpriser:

GLS:

  • Til GLS pakkeshop 43 kr.
  • Til erhvervsadresse 59 kr.
  • Med omdeling til privatadresse 65 kr.

Du kan også hente din varer hos elvvs.dk – Søndergårdsvej 44, 4640 Faxe. Der vil være et gebyr på 25 kr. Bemærk: Varernes leveringstid gælder også ved afhentning. Vi kontakter dig pr. telefon, e-mail eller SMS når varerne ligger klar på vores afhentningslager.

Omadressering af pakker pga forkert adresse, kan medføre et gebyr på 62,50 kr.
 

Forsendelse udenfor Danmark:

Vi kan også tilbyde levering udenfor Danmark - se her

Leveringstiden er normalt 1-3 dage på lagervarer.

De fleste ordre modtaget inden kl. 14.00, der er betalt med Visa/Dankort/Mastercard eller Mobilepay – afsendes samme dag eller dagen efter, fredag dog til kl.12.00, der tages dog forbehold for evt. restordre og skaffevarer.

Ordre der skal betales via bankoverførsel, er der normalt 2 dages lev.tid på. 
Ved hastesager - kontakt kundeservice på tlf. 70 200 049, så vil vi gøre alt for at hjælpe.

 

Transportskader

Vi anbefaler kraftigt at du kontrollerer forsendelsen/emballagen straks ved modtagelsen. Hvis pakken har lidt skade under transporten, bør du nægte modtagelse eller, hvis pakken er afleveret på modtageradressen, sende den retur.
Hvis forsendelsen er åbnet, og du efterfølgende konstaterer transportskader, skal du blot indtaste dit ordrenummer og postnummer herunder, og efterfølgende udfylde reklamationsformularen.
Hvis du anmelder transportskader til os indenfor max. 48 timer, vil du stå bedst muligt som kunde.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.
Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@elvvs.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.
 

Fortrydelse af en del af købet 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
 

Fortrydelse af allerede afsendt ordre.
Er ordren pakket i forsendelsen, eller kommer direkte fra en leverandør eller producent, har vi ikke mulighed for at stoppe eller annullere ordren i vores kundeservice, og henviser derfor til vores almindelige betingelser for returnering.
 

Returnering 
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os. 
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du må ikke skrive direkte på emballagen. 
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: colli over 2 mtr, samt pakker over 20 kg. 
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: Dette kommer an på hvilken fragtcentral der benyttes.
 

Varens stand, når du sender den retur 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. 
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.
 

Varen sendes til: 
Netsalg El&VVS ApS.
Søndergårdsvej 44
4640 Faxe

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse, kun imod forudgående aftale.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Pricerunner Købsgaranti
Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for en time. At blive medlem hos PriceRunner er gratis og tager kun et par minutter! Registrer dig for at få PriceRunner Købsgaranti

Hvis du ønsker, at dit køb skal sikres gennem Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig personligt. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er defekt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Erstatning udbetales alene for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige regler og vilkår for Købsgarantien.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. 
Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

På visse produkter yder producenten en garanti, der løber længere end de 2 års reklamationsret. Såfremt du ønsker at gøre brug af garantien efter de 2 års reklamationsret, skal du henvende dig direkte til den enkelte producent. Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information, kontaktoplysninger etc.”

Skulle du opleve problemer med dine lystofrør, pærer, lyskilder mm. skal du være velkommen til at kontakte os, men vi ønsker I denne sammenhæng, at gøre opmærksom på, at lyskilder er en brugsgenstand med et begrænset antal brændetimer/levetid, det afhænger af lampe, armatur, lysdæmper, montering og brug. Reklamationsretten afhænger således af varens naturlige holdbarhed.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Vi opkræver et gebyr på 250 kr. ex moms ved: Reklamationer som er opstået som følge af en fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd, samt hvis ingen fejl kan konstateres på produktet.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til: 

Netsalg El&VVS ApS.
Søndergårdsvej 44
4640 Faxe

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: 
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 
Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 
Personoplysningerne registreres hos Netsalg El & VVS Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 
Den dataansvarlige på elvvs.dk er Michael Larsen. 
Som registreret hos Netsalg El & VVS Aps, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@elvvs.dk.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Michael Larsen på info@elvvs.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 
Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 07.03.2018

 

 

Standardfortrydelsesformular 
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: 
Netsalg El&VVS ApS. 
Søndergårdsvej 44
4640 Faxe
E-mail: info@elvvs.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Et øjeblik...