Hvad siger kunderne?

 

Løsninger af høj kvalitet

I løbet af et langt liv tænder og slukker du for kontakten til lyset mange, mange gange. Og du ærgrer dig hver eneste gang over, at pæren eller en anden lyskilde ikke tænder. For sådan er det desværre. Lyskilder har en begrænset levetid, men du kan selv gør noget for at få allermest ud af dine lyskilder. Det kan nemlig godt betale sig at få fat i en pære, som er af en høj kvalitet. Det sikrer dig, at lyskilden holder mere end blot kort tid, og i mange tilfælde vil du også opleve et lys af bedre kvalitet.

Hvilken lyskilde skal du vælge?

Når du skal ud på markedet og finde den lyskilde, der bedst modsvarer de behov, som du har, er der en række af parametre, du skal tænke på. Hos ELVVS finder du alle de produkter, som du har brug for, når du skal bruge lys. Vi kan blandt andet tilbyde:

 

  • Halogenpærer

  • Sparepærer

  • Lysstofrør

  • Led lyskilder

  • Damplamper

 

Alle disse lyskilder adskiller sig fra hinanden og skal anvendes i forskellige sammenhænge. Hvor halogenpærer er smukke og funktionelle i et køkken, kan en sparepære være den allerbedste løsning, når du skal bruge et funktionelt og lækkert lys til dit soveværelse. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, kan du blot rette kontakt til os. Vi er eksperter på området og hjælper dig gerne med at vælge blandt alle disse forskellige lyskilder.

Tænk på miljøet

Efterhånden som der er kommet et større og større fokus på miljøet, bør du også gøre dig tanker om dit forbrug af strøm og lyskilder i det hele taget. Vi er godt klar over, at det ikke altid er muligt at vælge den mindst energikrævende løsning, da du naturligvis også skal kunne lyse dit hjem fornuftigt op. Dertil spiller det også en stor rolle, at dine lyskilder skal have et æstetisk udtryk, som passer til omgivelserne. Men skænk alligevel miljøet og din pengepung en kærlig tanke næste gang, du vælger lyskilde.

Skal vi hjælpe dig?

Hos ELVVS sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde den løsning, der på alle måder bedst tilgodeser dine behov. Vi har løsninger, der lever op til de krav, som du har til brugervenlighed og æstetik, uden at vi er gået på kompromis med kvaliteten af lyskilderne. Dertil er vores priser konkurrencedygtige, og vi sætter i en ære i at hjælpe dig på bedst mulige vis.

Et øjeblik...