Lyskilder

Lyskilder
Hos ELVVS er vi klar over, at forskellige huse, haver og projekter kræver forskellige typer af belysning, og derfor byder vi på en lang række af forskellige lyskilder, der alle har hver deres fordel. Vi ønsker at imødekomme dine behov til korrekt belysning, og til det kan vi byde på blandt andet lysstofrør, halogenpærer, glødelamper, bilpærer og meget mere, som alle kommer i forskellige priser og størrelser, så du kan få det rigtige lys til dit ønskede brug. For mange er lys bare lys, men hverdagen ville ikke hænge sammen uden optimale lyskilder – det er en integreret del af vores liv, der tillader os at gøre ting, vi ikke kunne gøre uden.

Vores mest populære
Vores mest populære
GODE TILBUD I Lyskilder
Hvad siger kunderne?

Mærkevarer til favorable priser
Blandt vores sortiment kan vi byde på en lang række af anerkendte mærker inden for branchen for i sidste ende at kunne garantere din tilfredshed med produktet. Vores udvalg består blandt andet af lyskilder fra Philips, Sylvania, Osram, GE og Megaman, og vi er stolte af at kunne byde dig inden for i denne verden af kvalitetssikrede lysløsninger. Lys skal være nemt, og så skal det først og fremmest virke. Alle vores leverandører er nogle af de førende på området, og vi håber, at vi kan gøre vores foretrukne valg af lyskilde til jeres ligeså.

Den lette og den avancerede løsning
Hos ELVVS bestræber vi os på at kunne levere så mange forskellige løsninger til belysning som overhovedet muligt, fordi kravene til lyskilder varierer kraftigt fra person til person. Nogle ønsker den hurtigere, lette løsning, der virker her og nu, mens andre stiller større krav til mere avancerede, kraftigere lyskilder, som giver mulighed for et mere fleksibelt og udtømmende brug. Det er to modsætningsfyldte poler, men vi tilbyder selvfølgelig også alle de lyskilder, der passer til dem med et behov midt imellem. Belysning kan godt være en nuanceret blandingsform – uanset dit valg står vi klar med en oplysende løsning.

Sparepærer – spar på elregningen
Sparepærer sparer, som navnet antyder, på energiforbruget i dit hjem. Umiddelbart er prisen på dem måske lidt højere end den gennemsnitlige elpære, men i det lange løb vil du spare penge på elregningen. Netop fordi sparepærer er designet til at holde igen på energiforbruget, er det ikke alle af denne type pærer, der giver en god farvegengivelse ved eksempelvis spejlbelysning. Stiller du derimod ingen større krav til din belysning ud over, at den skal være energivenlig, er sparepæren den perfekte løsning til dig og dit hjem.

Forskellen på de forskellige lyskilder
De forskellige lyskilder har naturligvis forskellige kvaliteter, og jo større dit budget er, jo mere kvalitet får du ganske enkelt. Helt i bunden af kæden har vi glødepæren, der mere eller mindre er udgået på grund af det enorme energiforbrug. Som erstatning for glødepæren har vi sparepæren, halogenpæren og LED belysningen. Halogenpæren har en relativt kort levetid og bruger en del energi, men den leverer til gengæld et godt og kraftigt lys. Sparepæren sparer dig en masse på din regning og fungerer glimrende, hvis du udelukkende tænker i økonomi. LED lyskilden er til gengæld de mest effektive på markedet; lang levetid, godt lys og lavt energiforbrug.

Vælg den rigtige lyskilde
Herunder finder du en lille guide til alternativerne og hvilke fordele der er ved at vælge det ene frem for det andet.

Fordelen ved sparepæren fremfor glødepæren er udnyttelsen af energien. De er rundt regnet 5-7 gange så effektive som glødepæren, så i stedet for en glødepære på 100w kan du nøjes med en sparepære på 15-20w.

Halogenpærer lyser som udgangspunkt langt mere effektivt end de traditionelle glødepærer, men det er muligt at producere så billigt, at kvaliteten også bliver derefter, og så er der ikke længere nogen fordel ved halogenpærer. Pris og kvalitet følges ad, og hos Elvvs sælger vi kun halogenbelysning der kan betale sig rent energimæssigt.

Lysdioder – eller LED belysning – er den mest effektive form for lyskilde. Dels har dioderne en meget længere levetid end andre elpærer, nemlig omkring 10 år før lysstyrken er halveret, men de bruger også al energien på at lyse, og ingen energi på varme, så de er særdeles effektive. Der hvor du før brugte en glødepære på 100w kan du nu nøjes med en LED-pære på 13w.

Bemærk: Siden september 2012 har det været forbudt at fremstille og importere de matte glødepærer. Du vil enkelte steder stadig kunne støde på dem, da de må sælges til lageret er tomt. Derfor kan du også finde et sortiment af glødepærer hos Elvvs.

Er du i tvivl om elpærer?

Så er du helt sikkert ikke den eneste, for der er forskellige faktorer der spiller ind, i forhold til at vælge den rigtige elpære. Eksempelvis giver en sparepære ikke nogen god farvegengivelse. Derfor skal du vælge en anden elpære, når du fx skal lave spejlbelysning.

Vi er altid til stede på Facebook, og har du spørgsmål omkring lyskilder eller andre emner du mener, at vi hos Elvvs kan hjælpe dig, så stil endelig dit spørgsmål her, hvor andre også kan få glæde af både spørgsmål og svar.