Hvad siger kunderne?

Stort udvalg af lyskilder og elpærer

I løbet af livet kommer du til at tænde og slukke for lyskontakter mange, mange gange. Derfor kan du ikke undgå, at en pære pludselig en dag ikke virker længere. Lyskilder har desværre en begrænset levetid, men det giver dig til gengæld mulighed for at eksperimentere med forskellige pærer, så du kan se tingene i et nyt lys.

 

Vi har samlet et udvalg af lyskilder og pærer fra de mest populære mærker som:

  • Philips
  • Philips Hue
  • Sylvania
  • GN Belysning
  • Osram

 

Det er altid en god investering at vælge elpærer fra et mærke, som er kendt for god kvalitet. De fleste pærer i dag er designet til at være energieffektive, så du kan spare på el og dermed energi. I det lange løb vil det også spare dig en del penge. Med de nyere elpærer på markedet får du også en mere holdbar lyskilde med længere levetid, så du ikke behøver skifte dine pærer ofte.

 

Lyset spiller også en vigtig rolle for stemningen. Du får ikke kun et konsistent og klart lys med elpærer, men med dagens moderne udvalg kan du også vælge lyskilder, der skifter farve, temperatur og lysstyrke. Det gør det meget nemt at indstille pærerne efter behov.

 

Hvilken elpære skal jeg vælge?

Når du skal ud på markedet og finde den lyskilde, der passer bedst til dine behov, er der mange ting at forholde sig til. Mange vil bare erstatte deres gamle elpærer med en magen til, men det er altid fornuftigt at afprøve en nyere og mere energibesparende løsning.

 

På vores side kan du finde alskens elpærer: lysstofrør, halogenpærer, glødepærer, damplamper, LED pærer og mange andre produkter, som kan lyse dit hjem og din dagligdag op. Alle disse lyskilder adskiller sig fra hinanden og anvendes i forskellige sammenhænge. Hvor halogenpærer er smukke og funktionelle i et køkken, kan en sparepære være den allerbedste løsning, når du skal bruge et funktionelt og lækkert lys til dit soveværelse. Hvis du er i tvivl om, hvilken elpære du skal købe, har vi lavet en lille guide til dig.

 

Halogenpærer

Halogenpærer er en slags glødepære, men som er mere energirigtig. Du får et helt klart og pænt lys i høj kvalitet, som er meget behageligt for øjnene, da en halogenpære lyser i næsten samme farve som almindeligt dagslys. I modsætning til LED pæren tænder halogenlys med det samme, mens levetiden ikke er ligeså lang og selve pæren kan blive meget varm.

 

LED pærer

En LED pære står højt på anbefalingslisten, når vi taler om lyskilder, da den er meget energieffektiv og har en lang levetid. Sammenlignet med en almindelig glødepære bruger den 4 til 5 gange mindre energi og holder i længere tid. Derudover er det også muligt at styre lysintensiteten og farven på mange LED pærer, så du kan indstille den efter dine ønsker.

 

Sparepærer

Hvis du ønsker en mere energibesparende lyskilde, kan du med fordel vælge en sparepære. En sparepære er egentlig et lysstofrør i en mindre udgave, og modsat andre pærer har den brug for lidt ekstra tid og energi, når den bliver tændt. Den har en længere levetid end en glødepære, men sammenlignet med LED-lys, bruger den mere energi og holder i kortere tid. Det er også vigtigt at nævne, at en sparepære  som udgangspunkt er giftig, da den indeholder kviksølv.

 

Lysstofrør

Lysstofrør er kendt for at være et energieffektivt valg. De holder længere og bruger mindre energi end almindelige pærer, samtidig med at de tilbyder et godt lysudbytte, så du får et bedre og mere jævnt lys. De kan fås i forskellige størrelser og farvetemperaturer, så du kan vælge det lysstofrør, som passer bedst til dig. 

 

Damplamper

Leder du efter en lyskilde med et højt lysudbytte, er damplampen perfekt til dig. Den er kendt for at have et meget kraftigt og intenst lys, som er især velegnet til det industrielle område, sportsfaciliteter og udendørsbelysning. Nogle vil også kende damplampen som en gasudladningslampe, da pæren bruger gas til at få lys. Selvom den bruger mere energi end andre slags pærer, så får du et højt lysudbytte for hver watt, der bliver brugt. Derudover vil en damplampe holde længere end for eksempel en glødepære eller lysstofrør og kan modstå temperaturudsving.

 

Vælg lyskilde med tanke på miljøet

I løbet af de seneste par år er der kommet et større og større fokus på miljø og bæredygtighed. Det gælder selvfølgelig også, når du skal overveje dit strømforbrug, og hvilken lyskilde du ønsker. Vi ved godt, at det ikke altid er muligt at vælge den mindst energikrævende løsning, når du skal lyse hele hjemmet op. Det spiller også en stor rolle, at dine lyskilder har det æstetiske udtryk, som passer til omgivelserne, men heldigvis findes der mange energibesparende pærer, som tilføjer en lækker stemning og hjælper dig med at spare på energien og regningerne.

 

Skal vi hjælpe dig?

Hos EL & VVS sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til dine behov og ønsker. Vi har løsninger, der lever op til alle krav, som du har til brugervenlighed og æstetik uden at på kompromis med kvaliteten af lyskilderne. Derudover er vores priser også konkurrencedygtige, så du får den bedste elpære til den bedste pris.

 

Hvis du spørgsmål, eller stadig er i tvivl om hvilke elpærer du skal vælge, skal du blot kontakte os. Vi er eksperter på området og hjælper dig gerne med at vælge blandt alle disse forskellige lyskilder. Du kan altid skrive til os på vores livechat her på hjemmesiden eller ved at ringe til os på tlf. 70 20 00 49, så står vi klar til at hjælpe dig.

Et øjeblik...