Hvad siger kunderne?

Er du på udkig efter god og miljøvenlig belysning til billige penge? Så kig videre på siden her, hvor vi har samlet Sylvania lyskilder. Når du vælger en lyskilde fra dette mærke, er du garanteret høj kvalitet og innovation. Hos Elvvs.dk har vi et udvalg af elpærer og lysrør fra det amerikanske mærke Sylvania, som er en del af OSRAM.

Halogenspots, lysstofrør, kompakt lysrør – vi har det hele

Skal du bruge GU10 halogenspot, LED lysstofrør, LED kompakt lysrør eller energisparepærer, så se vores udvalg her på siderne. Du kan bruge vores søgefunktion til at filtrere produkterne efter antal Watt, farvetemperatur og lignende.

  • Halogenpærer udmærker sig ved at have en rigtig god farvegengivelse. En halogenpære tænder op med det samme i modsætning til fx visse typer af energisparepærer, der ofte skal varme lidt op, før de producerer 100 procent lys.
  • Lysstofrør giver en særdeles effektiv og energivenlig belysning. Lysstofrør har en meget lang holdbarhed, hvis man sammenligner med andre lyskilder. Faktisk helt op til 10 gange længere tid end for eksempel en gammeldags glødepære. Lysstofrør egner sig til de rum, hvor du gerne vil have et kraftigt lys med en høj farvegengivelse.
  • Et kompaktlysrør er en økonomisk lyskilde ligesom lavenergilamper. Et kompaktlysrør passer i armaturer med særlige fatninger og findes typisk i to versioner med henholdsvis 2-pin og 4-pin sokkel.

Du finder det hele til vores sædvanlige konkurrencedygtige og lave priser. Bestil online i vores shop, så leverer vi dem direkte hjem til dig eller i en pakkeshop nær dig.

Sylvania Lighting – historien begynder i 1901

Sylvania kan spore sine rødder helt tilbage til 1901, hvor iværksætter Frank Ringe grundlage et lille firma i Middelton, dog ikke under Sylvania navnet. Firmaets formål var at reparere og genbruge udbrændte glødelamper. Dengang var det ikke som i dag, hvor man købte og smed ud, når glødelamperne ikke længere fungerede. I 1931 fusionerede tre virksomheder; Hygrade, Nilco og Sylvania, som havde rødder i Massachusetts og Pennsylvania i USA. De dannede tilsammen Hygrade Sylvania Corporation, som producerede lysrør under Hygrade navnet og radiorør under Sylvanias navn. Op igennem 1950'erne og 60'erne skiftede de igen navn til Sylvania Electric Products Inc. I 1993 blev virksomheden en del af Osram GmbH gruppen.

Høj kvalitet og bæredygtighed

Sylvania arbejdede dengang - som i dag – for og med bæredygtighed. Derfor udmærker produkterne sig ved kvalitet og teknik, der holder i mange år. Når det kommer til funktioner og udvikling er brandet også med fremme, fx i form af LED-teknologi, design, produktion, mv.

Har du spørgsmål til lyskilder eller har du brug for et godt råd? Kontakt os på tlf. 70 200 049 eller på mail info@elvvs.dk

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget kan jeg spare ved at skifte til LED?

Du kan spare op til 50 % af dit energiforbrug, hvis du skifter dit gamle lysstofrør til en LED version. Sylvania lysstofrør sparer dig penge, da de har en lang levetid og høj energieffektivitet.

Hvad bruger man et kompaktlysrør til?

Kompaktlysrøret er i realiteten et ordinært lysrør, som er bøjet, så man behøver kun en lampesokkel. Der findes i princippet 2 typer, en med indbygget starter (2 pin) og en uden starter (4 pin). Kompaktlysrør fra Sylvania bærer navnet Sylvania Lynx.

Hvad er Sylvania Aquastar?

Det er en serie af akvarierør, som er ideelle til brug i fisketanke og akvarier, hvor de hjælper til at fremme væksten af koraller og vandplanter og giver et flot lys. Hos Elvvs har v flere forskellige Sylvania Aquastar akvarierør.

Et øjeblik...