Hvad siger kunderne?

Billigt værktøj til alle typer opgaver

Vi forhandler værktøj til alle typer opgaver og har prismatch på det hele! Se blandt andet vores Arbejdstøj, Håndværktøj, Akku-værktøj, Elværktøj, Bits & Toppe, Bor & Mejsler, Klinger & Skiver, Stiger & Stilladser, Entreprenør udstyr, Gipsværktøj, Inventar, Luft & Gasværktøj, Metal bearbejdning, Murer og brolægger værktøj, Nivellerings og måleinstrumenter, Rengøring, rørværktøj, Slibeudstyr, Svejsning, Tagværktøj, Koste og pensler,  bor, måle instrumenter, høreværn & ørepropper, batterier

Arbejdstøj

Udover de absolut nødvendige arbejdstøj som T-Shirts, arbejdsbukser og arbejdsjakker er det også vigtigt, at man som arbejdsmand ligger inde med en god og slidstærk montagehandske, beskyttelsesbriller og sikkerhedshjelme. Alt efter om du er tømrer, elektriker, murer eller elektriker, er det godt at have sin samling af diverse nødvendigheder i orden. Hvis du normalt arbejder som murer er det alfa og omega med en støvmaske og et par høreværn.

Sikkerhedssko

Vi tilbyder sikkerhedssko, som er udstyret med en hård forstærket hælkap, som lever op de europæiske standarder for sikkerhedssko. Vi har mange varianter af sikkerhedssko fra de anerkendte mærker i branchen. Skulle skaden være ude på din arbejdsplads er du godt sikret med den rigtige påklædning., fremfor med billigt arbejdstøj, der ikke er sikkerhedsgodkendt. Ofte hænger kvalitet sammen med prisen. Tjek derfor om dine nuværende sikkerhedssko lever op til de krav, der er til sikkerhedssko.

Arbejdsbukser

Er du på udkig efter et par taljebukser til at have på når du arbejder, er det lommer og remmer, som er det altafgørende. Gode arbejdsbukser er bredde, så det er muligt at lægge knæbeskyttere ind i bukserne. Hos ELVVS har vi både løse knæbeskyttere og nogle, som er indbygget.

Håndværktøj

Vores team er gør-det-selv folk og professionelle fagfolk. Derfor kan vi også skrive under på at det rigtigt håndværktøj i god kvalitet, som vil gavne dig i mange år. Vores sortiment af håndværktøj er meget bredt. Derfor er vi sikre på at du med stor garanti kan finde det, som du står og mangler. Vi vil gerne være de billigste udbydere af kvalitetssikret arbejdstøj. Derfor har vi valgt at køre med prismatch på alt arbejdstøj, så du altid kan finde de bedste priser hos os. Se blandt andet vores store udvalg af bukkefjeder, fliseskærere, fugepistoler, gasbrændere, varmepistoler, hammer & mukkert, økser, håndsave & nedstryge, hæftemaskiner, koben & brækjern, momentnøgler, måleværktøj,  pensler & spartler, sakse & knive.

Måleinstrumenter

Er du på udkig efter et måleinstrument, som kan gøre arbejdet lettere for dig? Så tjek vores solide udvalg af måleinstrumenter, som kan sikre dig de bedste resultater. Vi matcher prisen på dine produkter og fratrækker endnu 5% af prisen, hvis du har set det billigere et andet sted. På den måde kan vi stå inde for, at du altid kan købe dine måleinstrumenter billigst her.

Høreværn & ørepropper

Arbejder du på en arbejdsplads med meget høje lyde, som overstiger 80 dB, så skal der være høreværn eller ørepropper til rådighed på pladsen. Bliver du i mere end 8 timer, hver dag udsat for støj over 85dB er høreværn påbudt. Langvarig udsættelse for støj på over 120dB, f.eks. hammerslag og motorsav, kan nemlig have afgørende betydning i forhold til skader og ringen for ørene, selv i korte perioder. Derfor er det ekstremt vigtigt at kunne få adgang til gode høreværn og ørepropper på arbejdet. Hos ELVVS har vi et meget bredt udvalg af netop ørepropper og høreværn.  Vores sortiment byder på alt lige fra lige fra enkelte poser med ét sæt ørepropper til de mere sofistikerede høreværn med radio og jackstik.

Luft & gasværktøj

Har du brug for værktøj, der styres af lufttryk, så anskaf dig selv en god kompressor, der kan bruges til  eksempelvis sømpistoler,  lufttryksværktøj og andet gasværktøj, Du vil med garanti kunne finde det du skal bruge for at færdiggøre arbejdet.

Murer & brolægger værktøj

hvis du har job som murer eller skal lave lidt murer arbejde derhjemme, så kig på vores udvalg af afretningsværktøj, brædder, fliseskære, koste, piskeris, skeer & fugepressere, spande & baljer, spartler, skrabere og tænger. Vi har et stort udvalg for at sikre at vi har lige præcis det, som du leder efter til dit projekt og arbejde. Har du set nogle af materialerne et andet sted, yder vi prismatch på produkterne, så du kan være sikker på at få det billigst hos os.

 
Et øjeblik...