Værktøj

I vores shop finder du et stort udvalg af værktøj, og uanset om du er gør-det-selv handymand eller professionel håndværker, så har vi værktøj af bedste kvalitet.

Vores mest populære
Vores mest populære
GODE TILBUD I Værktøj
Hvad siger kunderne?

Webshop med værktøj af høj kvalitet til billige priser

Hos Elvvs er vi selv fagfolk og ved, at det er vigtigt, ikke at gå ned på udstyr. Derfor har vi i vores sortiment også kun kvalitetsprodukter, både når det gælder håndværktøj, elektrisk værkstøj samt tilbehør. Det handler om sikkerhed og arbejdsglæde.

Søger du el-værktøj har vi valgt at føre to mærker, nemlig Makita og Metabo.

  • Makita er nok verdens førende inden for el-værktøj, med over 1000 produkter i deres serie. Vi fører dog ikke alle produkter hos ELVVS, men derimod et bredt udsnit af de mest brugte produkter.

  • Metabo leverer værktøj til selv de største byggepladser under motto’et ”Kraft, Kvalitet og sikkerhed”.

Ud over godt kvalitetsværktøj har vi også en lang række produkter i form af kabelruller, wienerstiger, høreværn og meget mere, så sandsynligheden for, at du kan nøjes med at handle hos os, når du skal købe udstyr, er stor.

Vi har ikke alene masser af godt værktøj, vi har også prismatch. Finder du et tilsvarende produkt et andet sted til en lavere pris, så fratrækker vi differencen og yderligere 5% - så du kommer aldrig til at betale mere når du handler ved os.

Vi sørger for, at du ikke går ned på udstyr.