Hvad siger kunderne?

Stort udvalg af stiger

Alle vores stiger er i top kvalitet, så du trygt kan stille dig op på nogle af de øverste trin. Stigerne fås i mange materialer og til forskellige prislejer eksempelvis solidt træ og stærkt aluminium.

Stiger til alle formål

Inden du køber din nye stige, bør du gøre dig nogle overvejelser. Har du brug for en stige, der er alsidig og kan tjene dig til mange forskellige formål så er en kombistige. Den kan nemlig fungere som en wienerstige og en skydestige. På den måde får du en fleksibel stige, der kan anvendes på flere måder i højden.

Stiger til indendørs brug

Stiger er ikke kun noget man bruger udendørs. Der er mange gange, hvor man har brug for et par ekstra centimeter til eksempelvis at male eller pudse sine vinduer. Skal du bruge en stige til indendørs brug, vil en mindre stige være mere passende. Derfor har vi også et stort udvalg af både trappestiger og wienerstiger, så du lettere kan nå de høje hylder. Til maleopgaver er en klassisk wienerstige god. Med det solide træ, et den et godt valg, da den er udstyret med praktiske kroge, der er lette at hænge en malerspand på.

Stilladser

Der findes mange forskellige udgaver af stilladser og det kan derfor være svært at findeud af, hvad det er man har brug for. Hos ELVVS har vi et udvalg af stilladser, som du selv kan opstille. Stiger kan være gode når man har nogle små opgaver i hjemmet, men skal man op i højderne er det godt med et stillads. Skal du f.eks. have fikset din skorsten, så kan du med fordel installere et stillads. Et stillads giver dig også mulighed for at have værktøj tæt på dig når du arbejder oppe i højden. Et stillads giver bedre arbejdsplads og en mere stabil arbejdsplads. Hos ELVVS er vores stilladser lavet af slidstærkt aluminium, der gør det stillads let at opstille og bære rundt på.

Et øjeblik...