Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Hvad er en skydestige?

En skydestige kan bruges til mange forskellige formål og kan være lavet af mange forskellige materialer. Hos ELVVS kan du blandt andet finde nogle lavet i aluminium, som er produceret af anerkendte producenter som Jumbo. Denne type stige er let at flytte rundt på og egner sig godt til hårdt og tungt arbejde, da disse stiger er solide og vejer betydeligt mere end en Arbejdsbuk og en kombistige. Du kan bruge en skydestige til at nå en højde, som du normalt ikke vil kunne arbejde fra. Det drejer sig eksempelvis om at ordne facaden, hvis du skal trimme dine træer eller klippe hækken.

Det skal du være opmærksom på med en skydestige

Når du skal arbejde med en skydestige er det vigtigt at du tager dig nogle forholdsregler. Skal du eksempelvis save nogle grene af et træ i din have, hvor du arbejder oppe i højden er det vigtigt at du sætter stigen et skridsikkert sted. Stigen vejer en del og vil have svært ved at flytte sig, men det er aluminium og kan i vådt føre potentielt være farligt, hvis du ikke får sat stigen korrekt.

Stort udvalg af skydestiger

Hos ELVVS har vi et stort sortiment af skydestiger, som er udbredt både af erhvervs- og gør-det-selv folk. Den er meget udbredt blandt fagfolk, som renovere facader og gartnere mv. Der er også mange håndværkere, som benytter disse typer af stiger, fordi de er nemme at håndtere og bære rundt på. Derudover er de prismæssigt overkommelige i forhold til andre typer af stiger.

Det skal du overveje

En af de ting du skal overveje inden du anskaffer dig en skydestige er, hvor højt du skal arbejde. Har du brug for at arbejde meget højt, kan du meget vel anskaffe dig en skydestige med 3 dele. Har du ikke brug for at arbejde så højt, kan du måske nøjes med en skydestige i 2 dele. Det er en meget fleksibel stige, som er let at tage med dig, hvor du har brug for den. En 3-delt stige, fylder dog mindre end en 2-delt, når den er foldet sammen.

Fordelen ved en skydestige

Denne type stige adskiller sig fra andre stiger ved at kunne indstilles i forskellige højder. Det gør det derfor også lettere for dig at arbejde fra mange forskellige højder. Har du derfor et job, hvor du skal arbejde fra forskellige niveauer såsom et havearbejde, så er denne perfekt til formålet. Er du elektriker, vil det være en fordel at anskaffe dig en skydestige i glasfiber, da aluminium er strømledende.

Et øjeblik...