Hvad siger kunderne?

En praktisk stige

Har du brug for en praktisk stige, som du kan have med dig uden en stor bil, så vil en teleskopstige fra ELVVS lige være sagen. Vi har et stort udvalg af disse praktiske stiger, som kan foldes sammen og lægges steder, hvor den ikke fylder så meget. Stigerne er lette at anvende og håndtere, hvilket udover vægten er en af grundene til de er praktiske. Du behøver derfor ikke være en håndværker for at håndtere denne type stige.

Fordele ved en teleskopstige

Der er mange fordele ved en teleskopstige set i sammenhæng med andre typer af stiger, som blandt andet en wienerstige eller en skydestige. En teleskopstige er let at folde sammen taget sin størrelse i betragtning. Derudover er den også meget let at flytte rundt på. Den kan derfor sagtens være i et bagagerum på en almindelig personbil, hvilket gør det let for dem, som ikke ejer en varebil eller har tagbøjler på deres. Den er let at betjene og kræver ikke meget plads og fylder ikke mere end en sportstaske i sammenfoldet tilstand. Derudover er den overfladen i aluminum, som gør den yderst let at rengøre for snavs.

Ulemper ved en teleskopstige

En teleskopstige er meget sensitiv i sine mekanismer og kan derfor hurtigt blive ødelagt, hvis noget snavs eller maling sætter sig fast. Derudover kan den også hurtigt blive beskadiget ved hårde stød. Derudover har en teleskopstige også sine begrænsninger i forhold til højden. De kan nemlig ikke blive meget højere end 4 meter.

Hvor kan du bruge en teleskopstige?

Der findes mange forskellige størrelser og varianter af en teleskopstige. En af de ting, der vigtigt at tjekke er mekanismen på din stige. Jo billiger en stige er, jo større er chancen for at mekanismen er porøs. Har du købt en teleskopstige, med en skrøbelig mekanisme, kan det være farligt at benytte den. Det kan være alt lige fra en sten

Høj sikkerhed med en teleskopstige

Med en teleskopstige behøver du ikke være nervøs for at få fingrene i klemme. De er designet med både sikkerhed og funktionalitet for øje.

Råd og vejledning

Har du brug for hjælp til at vælge, den type stige, som passer bedst til dig og det, du skal bruge den til? Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Vi går meget op i at vores kunder får de produkter, som matcher deres behov. Hos ELVVS kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige typer stiger til fordelagtige priser med vores prismatch.

Et øjeblik...