Mest populære i denne kategori

Kombistiger

Produkter
trin 7 4 multistige giant jumbo
Jumbo Giant Multistige 4/7 trin Varenr.: 569301062 3.474,00 DKK pr. stk.
stk.
trin 9 5 multistige giant jumbo
Jumbo Giant Multistige 5/9 trin Varenr.: 569301063 6.038,00 DKK pr. stk.
stk.
trin 11 6 multistige giant jumbo
Jumbo Giant Multistige 6/11 trin Varenr.: 569301064 6.803,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Hvad er en kombistige?

Mange har brug for en stige, som kan have mere end én funktion. Derfor har vi et stort udvalg af kombistiger fra anerkendte producenter i top kvalitet. Med vores kombistiger kan du bruge den som både en enkeltstige og en fritstående stige, der ikke behøver støtte op ad væggen. Det er ikke kun en populær stige blandt erhvervsfolk, men også private. Den er meget eftertragtet til brug i haven, i garagen og på værkstedet. Har du en bil med begrænset plads, vil denne type stige passe specielt godt til dig, da den kan foldes ud og blive længere. 

Stort udvalg af kombistiger

Hos ELVVS kan du finde et bredt udvalg af stiger, der kan kombineres. Vores kombistiger fungerer både som skydestige, wienerstige og som enkeltstige, så du altid har en stige, til dit behov. Mange har brug for mere end én type stige. Det kan være arbejdet kræver en stige, der både skal kunne stå selv, men også en stige til at støtte op ad væggen. Her er en kombistige en god løsning på problemet. Den fylder ikke meget og kan anvendes til mange forskellige formål. Hos ELVVS finder du et stort udvalg af kombistiger i aluminum, som er lettere at vedligeholde end de stiger, som er lavet i træ. På den måde kan du få en stige, som er nem at gøre ren efter brug og som holder længe. 

Hvilke fordele er der ved en kombistige?

En af de største fordele ved en kombistige er at du får mere end én stige for prisen. Du får nærmest tre i en. Den er let at anvende og let at skille dem ad, samt at samle igen. Du kan hurtigt forme en enkeltstige til en fritstående wienerstige og bagefter omforme den til en skydestige. En af de andre fordele ved en kombistige er at den ikke koster en formue. I forhold til at du kan få tre stiger i én, så er den meget billig. Dette er en stige, som er god til dig, som er i tvivl om, hvilken type stige du får brug for. Er du i tvivl om det er en enkeltstige eller en skydestige, du får brug for, så vil du blive glad for at have anskaffet dig en kombistige.

 

Et øjeblik...