Mest populære i denne kategori

Tagstiger

Produkter
hjul med tagrygbøjle jumbo
Jumbo Tagrygbøjle med hjul Varenr.: 569303010 558,00 DKK pr. stk.
stk.
meter 6 tagstige jumbo
Jumbo Tagstige 6 meter Varenr.: 569303006 2.451,00 DKK pr. stk.
stk.
meter 3 tagstige jumbo
Jumbo Tagstige 3 meter Varenr.: 569303003 1.377,00 DKK pr. stk.
stk.
tagstige til samlebeslag jumbo
Jumbo Samlebeslag til tagstige Varenr.: 569303011 85,00 DKK pr. sæt.
sæt.
meter 2 tagstige jumbo
Jumbo Tagstige 2 meter Varenr.: 569303002 933,00 DKK pr. stk.
stk.
meter 4 tagstige jumbo
Jumbo Tagstige 4 meter Varenr.: 569303004 1.867,00 DKK pr. stk.
stk.
meter 5 tagstige jumbo
Jumbo Tagstige 5 meter Varenr.: 569303005 2.595,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Hvad er en tagstige?

En tagstige er en stige, som anvendes til arbejde på tagrygge og skrå tag vægge. Den er med til at sikre en stabil arbejdsposition for dem, som skal reparere et tag eller eksempelvis rense tagrender. Det er en enkeltstige, der kan fås i op til 6 meter fra professionelle og anerkendte producenter. 

Hvad kan man bruge en tagstige til?

Mange anvender en tagstige når der skal monteres tagbeklædning, når der skal renses tagrender eller andre former for tagarbejde. Stigen er praktisk fordi den via sine hjul for enden kan skubbe stigen opad. Din sikkerhed er vigtig for os og derfor forhandler vi udelukkende stiger i topkvalitet. Du kan finde tagstiger, der kan anvendes både af fagfolk og private alt efter, hvilket behov du har.

Hvilken stige skal du bruge?

Er du i tvivl om, hvilken type stige du skal anvende til dit forbrug, kan du tage fat i vores kundeservice for råd og vejledning. Vi går meget op i at vores kunder får, hvad de skal bruge. Derfor er vi klar til at rådgive dig på telefonen og på mail. Vores kundeservice består udelukkende af fagfolk, der har mange års erfaring i faget. Vi er derfor meget kompetente til at kunne svare på dine spørgsmål og vejlede dig til det bedste køb.

Hvor lang skal min tagstige være?

Det er ikke sikkert at du ved, hvor lang din tagstige skal være. Hvis du ikke har smarte gadgets til at måle taget op, kan du med fordel finde blueprint tegningerne af dit hus, hvor dimensionerne vil fremgå. Har du ingen af disse remedier, kan du også kaste et torv over taget og måle ud fra dette. Mange glemmer dog at tage højde for deres tagrender. Det er derfor en god ide at vælge sin tagstige en anelse kortere end først antaget, så de ikke kommer i karambolage med hinanden. Hos ELVVS kan du finde tagstiger i længder fra 2 til 6 meter, så du med garanti kan finde en stige du kan bruge til formålet.

Billige tagstiger

Handler du tagstiger hos ELVVS, kan du være sikker på at du får meget for pengene. Vi forhandler altid kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter i branchen. Derudover har vi også prismatch på alle vores vare, som sikrer dig at du ikke betaler mere end du behøver for den vare du vil have. Har du fundet den samme vare hos os til en billigere pris et andet sted, vil vi derfor matche prisen på dit produkt. Du kan derfor sikre dig at få den bedste pris, på det produkt du ønsker. 

Et øjeblik...