Mest populære i denne kategori

Wienerstiger

Selv de højeste handymænd kan have svært ved at nå – derfor har vi hos ELVVS et rigtigt godt udvalg af wienerstiger i forskellige størrelser, så der er noget der matcher både høj og lav – og alle opgaver. Du kan finde mange forskellige størrelser og modeller af Bukke, Foldestilladser, Kombistiger, Skydestiger, Tagstiger, Teleskopstiger og Wienerstiger alt efter, hvad du har brug for.

 

Produkter
trin 4 x 2 wienerstige jumbo
Jumbo Wienerstige 2 x 4 trin Varenr.: 569301204 898,00 DKK pr. stk.
stk.
trin 5 x 2 wienerstige jumbo
Jumbo Wienerstige 2 x 5 trin Varenr.: 569301205 668,00 DKK pr. stk.
stk.
trin 6 x 2 wienerstige jumbo
Jumbo Wienerstige 2 x 6 trin Varenr.: 569301206 1.362,00 DKK pr. stk.
stk.
meter 88 1 træ massiv i trin 2x7 wienerstige jumbo
Jumbo wienerstige 2x7 trin i massiv træ 1,88 meter Varenr.: 569301207 852,00 DKK pr. stk.
stk.
meter 14 2 træ massiv trin 2x8 wienerstige jumbo
Jumbo wienerstige 2x8 trin massiv træ 2,14 meter Varenr.: 569301208 981,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Wienerstiger

Mange er ikke bekendte med hvad en wienerstige kan sammenlignet med almindelige stiger. Forskellen på en wienerstige og en almindelig stige er, at førstnævnte kan stå af sig selv uden støtte. Den er bygget med to enkelte stiger, som er hængslet sammen i toppen og udgør et A, når den er udfoldet. Nogle modeller af denne stige kan man også skille ad, så hver enkelt stige kan benyttes uafhængigt. Denne stige anvendes både af professionelle håndværkere, men også af private i hjemmet til praktisk brug og til pynt.

Den fritstående stige

Hos ELVVS har vi et stort udvalg af Jumbo Wienerstiger, som kan benyttes af både erhvervsfolk og private. Du kan finde dem i mange forskellige størrelser lige fra 2x4 til 2x8 og i mange forskellige prislejer. Denne enestående stige kan benyttes fra begge sider via de to enkeltstående stiger, der tilsammen udgør én stige. Derfor kan du have den stående midt i et rum, hvis du eksempelvis skal male dit loft. Det er en god solid stige, som kan stå helt af sig selv.

Wienerstige i klassisk model med massive vanger

Se vores udvalg af wienerstiger i træ fra Silkeborg Stigefabrik med brede ergo-trin, som sikrer foden den optimale støtte. Det forhindrer ømme fødder og giver komfort selv ved længerevarende brug. Disse stiger har 50 mm ergo-trin i hårdttræ og vanger i massivt fyrretræ. Træet er imprægneret mod råd og svamp, så din stige holder længe. Stigen har stærke nylonbændler og kraftige hængsler med spandkrog på begge sider af stigen. Det en kvalitets stige, som er let at betjene og sikker i brug. Alle disse træstiger er naturligvis EN-131 godkendt.

Wienerstiger kan bruges til mange formål. Lad dig inspirere nedenfor:

I køkkenet

Hos ELVVS kan du finde fritstående stiger, der kan anvendes alle steder i dit hjem. Det kan være du skal skifte en pære eller male lofter? Ved rengøring er det også godt at få noget ekstra højde til at nå op til loftet og fjerne spindelvæv. Uanset, hvad du skal bruge den til, kan en Wienerstige hjælpe dig.

Til malerarbejdet

Vores fritstående stige er meget anvendt til malerarbejde både udendørs og indenfor. Du kan let flytte rundt på stigen, alt efter hvor du har brug for den. Du kommer ikke til at gå på kompromis med stabiliteten. Alle vores fritstående wienerstiger er lavet af massivt træ, som gør dem lette at arbejde med. 

Til pynt i stuen

Det er ikke alle, som har brug for en wienerstige til erhvervsmæssig brug. Det er også blevet en trend at have dem som en pyntestige i hjemmet. Grundet stigens mange trin, er den let at dekorere og er flot at have stående frit i hjemmet, hvad enten det er i køkkenet til krydderurter eller i stuen til opbevaring af film, bøger eller pynteting. Mange anvender den også som en dekorativ plantereol eller et råt badeværelsesmøbel til at hænge håndklæder på. Det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvor du kan bruge din wienerstige fra ELVVS.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er fordelen ved en wienerstige?

Der er mange fordele ved en wienerstige modsat teleskopstiger, skydestiger, kombistiger og tagstiger mv. En wienerstige er stabil og understøtter sig selv i sin A-form.

Hvilke ulemper er der ved en wienerstige?

En wienerstige er begrænset i højden. Den er ikke så høj som andre typer af stiger, herunder teleskopstiger, tagstiger og skydestiger. Skal du have din stige med mange steder og bære den under armen, er det måske ikke en wienerstige, du skal bruge. Den er nemlig tungere og fylder mere end mange andre typer stiger.

Hvor kan man bruge en wienerstige?

Du kan bruge wienerstiger til mange forskellige arbejdsopgaver. Uanset om du er professionel håndværker eller gør-det-selv person, så har ELVVS en stige, som kan opfylde dine krav.

Et øjeblik...