Mest populære i denne kategori

Foldestilladser

Produkter
cm 178 x 74 foldestillads jumbo
Jumbo Foldestillads 74 x 178 cm Varenr.: 569300175 5.247,00 DKK pr. stk.
stk.
cm 155 x 178 foldestillads jumbo
Jumbo Foldestillads 178 x 155 cm Varenr.: 569301025 4.515,00 DKK pr. sæt.
sæt.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Mobile stilladser

En af de mest anvendte typer af stilladser indenfor murer, tømrer og malere er mobile foldestilladser. De kan bruges til mange forskellige typer opgaver og er yderst praktiske at arbejde med. Hos ELVVS har vi foldestilladser fra Jumbo, som er en af de mest anerkendte producenter indenfor sin branche. De producerer udelukkende kvalitetsprodukter til fordelagtige priser. Mange foldestilladser fås med hjul, som kan låses, som gør dem lette at få stabiliseret ordentligt.

Foldestilladser fra Jumbo

Det er let at transportere og opstille et mobilt stillads. Selv for folk, som ikke er faglærte er det let at adskille og samle et foldestillads. Derfor kan denne type stillads både anvendes i erhverv og i privat brug til blandt andet renoveringsarbejde. Alle vores foldestilladser har praktiske dimensioner, da de kan komme igennem målene på døre indenfor. Dette gør dem også særdeles fordelagtige at anvende til indendørs brug i forbindelse med byggeprojekter. Derudover kan de sagtens håndteres af én mand, hvilket er praktisk, hvis du arbejder på akkord eller er alene i hjemmet om at renovere. Med et foldestillads får du en stabil arbejdsplatform og skal derfor ikke balancere på en stige. Du er skridsikker og kan bevæge dig på en større overflade. Du kan arbejde mere stabilt, fordi du ikke skal op og ned af en stige samtidig med du kan opbevare de materialer, som du skal arbejde med inden for en hånd rækkevidde på din arbejdsplatform. På den måde slipper du også for unødvendige ture op og ned af stilladset.

Jumbo foldestilladser i høj kvalitet

Jumbo stilladser, der er mobile er nogle af de bedste i branchen. Dækket er monteret med låse i begge sider, som er med til at sikre at det ikke skrider eller vrider sig løs. På midten af stilladset vil der være en låsemekanisme, der kan gøre det let for dig at åbne det og lukke det. Hvilket gør det ekstremt let at samle og adskille på ingen tid.

Brug for råd og vejledning?

Er du i tvivl om, hvilken type stillads du skal anvende til din arbejdsopgave, kan du altid tage kontakt til vores kundeservice på mail eller ringe ind til os. Vores kundeservice består af erfarne arbejdsmænd, som er klar til at guide dig til det bedste køb ud fra dine kriterier og efterspørgsler. Vi bestræber os altid på at vejlede vores kunder til det bedste køb til deres behov. Derudover har vi prismatch på alle vores produkter. Ser du derfor et produkt, som vi fører billigere hos en anden leverandør, kan du altid få det til den samme pris. Du er derfor altid sikret den bedste pris hos os. 

Et øjeblik...