Hvad siger kunderne?

Konkurrencedygtige priser på VVS hos EL & VVS

Hos EL & VVS forhandler vi kun de bedste mærker på markedet. Vi har valgt at gå selektivt til værks og valgt de mærker, vi mener er mest konkurrencedygtige. Med andre ord, forhandler vi kun de mærker, der lever op til vores strenge kvalitetskrav.

Vi tilbyder alverdens vvs-artikler og vvs-tilbehør fra over 20 forskellige populære og anerkendte mærker

Det gælder blandt andet mærker som:

Samt mange flere populære mærker inden for VVS artikler.

VVS artikler er alt større interiør til både køkken og badeværelse. Skal du bygge nyt eller renovere, kan vi byde på et stort udvalg af særligt udvalgte VVS artikler, uanset om du leder efter håndvaske, vandvarmere, tagrender, afløb, ventiler, brusekabiner/brusevægge eller badekar til de bedste priser på markedet. 

Det er et større projekt at integrere varme- og vandinstallationer i hjemmet, men hos EL & VVS sidder vi klar ved telefonen, skulle du have spørgsmål til din bestemte installation. 

Du kan enten ringe til os på 7020 0049 eller skrive til kundeservice her.

 

Selvom vi har med nogle af de største producenter af VVS artikler at gøre, agter vi at levere dem med tilsvarende god service og til de billigste priser på markedet.

Vi prismatcher alle vores el-artikler og vvs-produkter, så du altid er garanteret markedets bedste priser.

Det betyder også, at du altid kan kontakte os, hvis du finder et af vores produkter billigere et andet sted. I sådan en situation vil vi tilbyde dig den samme billige vvs-pris hos os. 

Vores tilgang til priser giver dig de bedste forudsætninger for at finde de bedste vvs-artikler til de bedste priser.

Hvad betyder VVS?

‘VVS’ er en forkortelse for varme, ventilation og sanitets-teknik. I dag dækker begrebet til gengæld over flere ting såsom uddannelser og arbejds-retninger. Hos os har vi taget den oprindelige forkortelse til os og sørget for, at du kan finde alle tænkelige vvs-produkter og vvs-artikler hos os.

Vi forhandler alt fra moderne og traditionelle toiletter og tilbehør og vaske til rør og fittings. Vi mener nemlig, at det skal være nemt at finde de rigtige produkter.

VVS – Hvad må du selv lave?

Som hovedregel må du faktisk lave al slags VVS-arbejde som ikke indebærer montering af nye installationer, afløb og rør, udbygning af brugsvandsanlæg samt arbejde på gasinstallationer.

Det betyder helt konkret, at du gerne må udskifte ”gamle ting” med ”nye ting”. Du må altså gerne udskifte dine gamle afløb og undlade at ringe til en VVS-fagudlært. Men du må ikke montere en helt ny installation, hvis den ikke allerede er at finde i jeres hjem.

Skal du snart have lavet gulvvarme af en autoriseret VVS’er, så kan du godt selv fjerne evt. radiator såfremt du lukker for vandet. Men selve installationen af gulvvarmen skal selvfølgelig laves af VVS’er, da der kan ske brud på gulvvarmerør mm. hvis det ikke er udført korrekt.

Ved afløb i køkkenet og badeværelset gælder det, at det er vandlåsens placering, der rent faktisk afgør, om du eksempelvis må skifte en håndvask. Du kan også frit udskifte dine vandhaner og pakninger så længe der er monteret afspærringsventiler. Og hvis du vil montere og tilslutte en ny opvaskemaskine eller vaskemaskine, må du også gerne gøre det, hvis du kan lukke for vandtilførslen.

Har du et ønske om selv at montere et nyt toilet fra de kendte mærker Ifö eller Gustavsberg, kan du også frit give dig i kast med dette, såfremt tilslutningstypen er den samme. Hvis det ikke er samme tilslutning, skal du have en autoriseret VVS’er til at gøre arbejdet for dig.

Det skyldes, at der derved skal ændres på vandtilførslen eller afløbet, hvilket af sikkerhedsmæssige årsager skal håndteres af en VVS-fagperson.

Hvis du er i tvivl om det mindste, kan du altid ringe ind til vores kvalificerede og faglærte personale-folk. Vi vil nemlig hurtigt kunne svare dig på, om du selv må foretage dig specifikke installationer og ændringer i din bolig.

Professionel VVS’er vs. Gør-Det-Selv

Der er både fordele og ulemper ved at betale for en professionel VVS’er og klare arbejdet selv.

Den største fordel ved gør-det-selv-arbejde, er den besparelse du kan se frem til at opnå. Selv en billig VVS’er koster nemlig lidt, hvis du skal have personen til at udføre et stykke arbejde for dig. Til gengæld skal du ikke selv bekymre dig om noget, fordi du ved, at det bliver gjort korrekt.

Men det er også værd at huske på, at det faktisk er muligt at varetage mange VVS-opgaver selv, og derfor er det heller ikke helt tosset at kaste sig ud i nye VVS-lignende projekter.

Uanset hvad du foretrækker, tilbyder vi hos EL & VVS faguddannet rådgivning, hvilket er muligt, fordi vi har et yderst kvalificeret personale siddende til at hjælpe dig på vej.

Vi tilbyder også en række guides på vores blog, der kan hjælpe dig på vej. 

Se eksempelvis, hvordan du fixer et stoppet afløb, monterer et toilet på egen hånd eller hvad du skal tænke over, inden du går i gang med at forny badeværelset.

Ofte stillede spørgsmål 

Hvad står VVS for? 

VVS er en forkortelse og står for varme, ventilation og sanitetsteknik. I gamle dage stod VVS for vand, varme og sanitetsteknik og blev typisk sat i forbindelse med en blikkenslager. 

 

Hvad koster en VVS mand i timen?

Det er svært at komme med et eksakt pris på, hvad en VVS mand koster. Det afhænger blandt andet af, hvornår på døgnet du tilkalder ham. Hvis det er i døgnet mørke timer, så vil der ofte komme et tillæg oveni. Derudover afhænger det også af, hvilken typen opgave det er, og hvor i landet, den skal udføres. 

Det vil det formentlig ligge et sted mellem 350 kr. og 700 kr. Det vil sige, at en VVS mand gennemsnitligt koster 525 kroner. 

 

Hvad laver en VVS'er? 

I dag specialiserer VVS'ere sig inden for forskellige områder. Disse områder giver titler såsom vvs-installationstekniker, vvs-energispecialist, vvs-blikkenslager eller ventilationstekniker. Dermed er det vvs'erens speciale, der afgør, hvilket fokusområde, som vvs'eren kommer til at arbejde med. 

Et øjeblik...