VVS

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Prismatch – du er garanteret den billigste pris på markedet
Vi tilbyder prismatch på alle vores produkter, hvilket betyder, at du får dit køb til den absolut billigste pris på det danske marked. Kan du fremvise et billigere tilbud fra en anden dansk webshop med et tilsvarende varenummer som det på dit produkt, garanterer vi, at du får det til samme pris hos os. På alle andre produkter fra vores hjemmeside end VVS artikler får du faktisk 5% ekstra rabat oveni, og der kan derfor være mange penge at spare, hvis du gør dit forarbejde grundigt nok. El artikler kan genkendes ved deres 10-cifrede varenummer, mens VVS artikler kun har 9 af disse.

Anerkendte producenter til billige priser
Hos ELVVS kan vi tilbyde dig frugten af et stærkt samarbejde med nogle af verdens største producenter af VVS artikler. Vi har fået handelsaftaler hjem med blandt andet Royal Scandinavian, Grohe, Gustavsberg, Duravit, Damixa og mange flere, fordi vi ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af vores produkter, selvom vi er de billigste på markedet. Med prismatch er du garanteret at finde det billigste udbud af ovenstående mærker hos os, og uanset hvor du ellers finder gode priser, kan du altid vende tilbage til os og få et lige så godt hvis ikke endnu bedre tilbud.

En bred vifte af både stort og småt
For at du kan blive tilfreds med dit køkken eller badeværelse, skal du have den installationsløsning, du havde i tankerne. Hos ELVVS finder du en lang række af forskellige VVS artikler, og skulle du mangle selv det mindste, skal du endelig tage kontakt til os. Vi sælger ikke noget, hvis vi ikke lytter til dig, og derfor bestræber vi os konstant på at leve op til de forventninger, du har til dit køkken og badeværelse. Skriv eller ring til os i dag, og vi vil gøre vores bedste for at kunne levere akkurat det, som du mangler for at sætte prikken over i’et på dit hjem.

Bliv guidet gennem installationen
Du kan først begynde at tage din nye håndvask eller bruser i brug og nyde succesen, når det er installeret og integreret i dit hjem. Har du ikke arbejdet med VVS artikler tidligere, kan det blive uoverskueligt at skulle begynde på en sådan installation. Heldigvis kan vi hos ELVVS tilbyde dig hjælp gennem vores dygtige og dedikerede fagfolk, der sidder klar ved telefonen, skulle du have spørgsmål til dit projekt. Vi oplever ofte, at folk løber ind i de samme typer af problemer, og derfor kan du spare et telefonopkald ved at tjekke efter for lignende problemstillinger, folk har spurgt os på vores hjemmeside og Facebook.

 

Et øjeblik...