Badeværelsesinventar

Hos EL & VVS forhandler vi al slags inventar og møbler til badeværelser. Du kan altså finde alt, du har brug for, når du laver en renovering af dit badeværelse. Kvalitet er sat i højsædet, og vores priser er konkurrencedygtige, fordi vi prismatcher alle vores produkter.

Du finder alt fra tilbehør til badeværelset til brusekabiner og spejlskabe. Vi har nemlig gjort forarbejdet for dig ved at udvælge alt det, du kunne få behov for i forbindelse med en renovering af dit badeværelse.

Vi er bevidste om vigtigheden i et velfungerende lokale – men vi ved også, at æstetik og design er højt prioriteret i forbindelse med et nyt badeværelse.

Hvad siger kunderne?

Køb badeværelsesinventar til god pris

Hos EL & VVS forhandler vi alt til badeværelser – lige fra brusesæt og tilbehør til brusekabiner og badeværelsesmøbler.

Vi forhandler kun de bedste mærker på markedet, og derfor har vi også allerede gjort forarbejdet for dig. Vi tilbyder blandt andet populære og anerkendte mærker såsom Ifö, Gustavsberg, Duravit, HansGrohe og mange flere.

Vi prismatcher alle vores produkter på siden, så du altid er garanteret et billigt badeværelse. Vi gør billig renovering af dit badeværelse til en realitet – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Produktudvalg inden for inventar til badeværelse

Leder du efter et stort udvalg af badeværelsesartikler, er du kommet til det rette sted.

Vi har nemlig samlet et hav af produkter såsom spejlholdere, hylder, håndklædekroge- og stange, sæbedispenserer under vores badeværelsestilbehør. Alt sammen til gode priser og en kvalitet i topklasse, så du får et billigt badeværelse i god kvalitet.

 

Det gode wellness-badeværelse

Ser man på udviklingen inden for måden, hvorpå vi vælger at indrette vores badeværelser, har der været sket meget gennem de senere år.

Vi er gået fra at tænke på, hvad der rent praktisk er behov for – til nu at have et ønske om at gøre badeværelser til et komfortabelt og inspirerende sted at være. Derfor er udtrykket ‘wellness-badeværelse’ også opstået.

Wellness-badeværelser er ikke længere blot et lokale med et toilet og en håndvask – det har fået mange flere funktioner.

Vores badeværelser bliver nemlig også brugt til at afstresse efter en hård dag på arbejdet. Forestil dig et langt, varmt karbad og et tilbagelænet hoved – lyder det ikke rart?

 

Smukke former og et stilrent design er med til at opbygge en følelse af velbehag, som vi i flere henseender har vist os at nyde godt af – og med god grund!

 

Hvad koster et badeværelse som regel?

Det er svært at svare på, hvor meget et nyt badeværelse koster. Men hvis man alligevel skal give et estimat, vil du typisk skulle regne med 10.000-15.000 DKK pr. kvadratmeter for en komplet renovering.

Hvis du blot skal have lavet en ”makeover”, kan du regne med ca. 5.000-10.000 pr. kvadratmeter.
Det er derfor nemmere at slippe afsted med et billigt badeværelse, hvis du ikke skal renovere fra top til tå.

Der er fire punkter, der har direkte virkning på din renoverings-pris:

  1. Din egen arbejdsindsats
  2. Komplet renovation eller enkelte udbedringer – såkaldte ”makeovers”
  3. Badeværelsets størrelse
  4. Priser på materialer

 

Jo mere af arbejdet, du selv laver, jo mindre skal du betale til andre for at gøre arbejdet for dig. Og desto større badeværelset er, desto mere skal du handle ind i materialer. En af de helt store udgiftsposter er nemlig materialerne. Det er derfor vigtigt at vide, at der kan være stor forskel på materiale-priserne.

Vil du spare nogle nemme penge på et nyt badeværelse, er det derfor smart at gennemgå materiale-priserne en ekstra gang, så du vælger rigtigt. Det vil typisk være muligt at finde materialer, der er lige så flotte som dem, du først forelskede dig i – blot til den halve pris.

 

Hvordan sparer man på renovation af badeværelset?

Et nyt badeværelse kan løbe op i rigtig mange penge. Men hvis du selv er indstillet på at gøre noget af arbejdet, er det faktisk muligt at kaste dig ud i en relativ billig renovering af badeværelset.

 

Tag kontakt til flere håndværkerfirmaer

Når du skal finde et håndværkertilbud, handler det om at få den bedste pris. Derfor er du også nødt til at have noget at sammenligne med. Et godt råd er at indsamle 3 forskellige tilbud for at finde den mest konkurrencedygtige og pris-venlige håndværker.

 

Få klaret flere håndværkeropgaver på samme tid

Mange gange er det muligt at slå opgaver sammen, hvilket gør det muligt for dig at forhandle en bedre pris. Derfor er det en god idé at samle de håndværkeropgaver ét sted. Det skylde, at firmaets overskud på opgaven vil stige i takt med mængden af opgaver.

 

Spar på materialer

Du kan spare flere tusinde kroner ved at vælger materialer ud fra pris. Derfor er det en god idé at spørge ind til forskellige materialer – enten hos os, byggemarkedet eller håndværkeren.

 

Lav det arbejde, du selv kan varetage

Jo flere opgaver, du selv kan varetage, når du skal lave nyt badeværelse, jo flere penge kan du spare.

Mange gange er det muligt at finde en person i familien eller blandt vennerne, der selv har stået med samme opgave. Hvis det er tilfældet for dig, er det bare om at udnytte den mulighed, fordi der er mange penge at spare.

 

Produktviden – vælg inventar til badeværelset

Når du skal i gang med at lave et nyt badeværelse, er det godt at kende til de forskellige produktkategorier, så du nemt kan finde det, du lige står og mangler. Der er visse ting, du med garanti vil få brug for, når du skal indrette dit badeværelse efter en renovering.

 

Badeværelsesmøbler

Vores udvalg af badeværelsesmøbler dækker over møbelsæt og pakker, underskabe, højskabe og spejlskabe. Vores badeværelsesmøbler er særligt brugbare til opbevaring af ting på badeværelset. Og hvis du bor i en lille københavnerlejlighed, kan vores underskabe være en smart løsning til at udnytte pladsen bedst muligt.

 

Håndvaske og vandhaner

Håndvasken og vandhanen er to vigtige elementer på et badeværelse, fordi de hele tiden tages i brug. Derfor bør du også kaste et blik over vores store udvalg af håndvaske og vandhaner til dit nye badeværelse. Det handler om at finde nogle stilarter, der harmonerer med resten af indretningen på dit nye badeværelse.

 

Spejle og spejlskabe

Spejle og spejlskabe placeres normalt lige over håndvasken, fordi det er praktisk. Spejle er med til at gøre rum og dit badeværelse større, og derfor er det også klogt at vælge et så stort spejl som muligt. Store spejle gør det nemmere for dig at få et godt helhedsindtryk, og så bliver det også muligt at stå flere personer foran spejlet en travl morgen.

Lyset skal lyse dit ansigt op uden at blænde dig, så du har de bedste forudsætninger for at opdage urenheder eller skægstubbe, når de opstår. I dag er det muligt at få indbygget lys i selve spejlet med LED-teknologi, hvis du bedre kan lide denne løsning.

 

Toilettet

Toilettet er (sammen med badet eller brusekabinen) badeværelsets vigtigste inventar. Derfor er det også vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om, hvilken type toilet, du ønsker. Der findes både væghængte toiletter og almindelige gulvstående toiletter.

Det ophængte toilet giver et let udtryk og er samtidig nemme at rengøre. Mange mennesker vælger at installere denne type toilet, hvis badeværelset alligevel skal renoveres. Det er nemlig en utrolig smuk løsning, der giver et stilrent look.

Derudover er et 2-skyls-toilet en god måde at spare på vandforbruget, da du derved ikke er tvunget til at hælde seks liter ud hver gang – men kan slippe afsted kun med tre liter. Du kan spare flere tusinde kroner årligt ved at være opmærksom på dine udskyl.

 

Brusekabiner og vægge

Vores udvalg af brusekabiner og vægge dækker over brusekabiner, brusenicher og kabler, bruseforhæng og stænger, brusevægge, bruseskrabere og tilbehør og reservedele. Visse ting kan man ikke undvære på et badeværelse såsom et toilet og en håndvask. Men det gælder også ting som en brusekabine eller en bruseniche, så vandet holdes under kontrol, mens du er i bad.

Hvis dit badeværelse er lille, vil en brusekabine eller brusedøre være en fordelagtig løsning, fordi de er mere fleksible. Har du derimod lidt mere plads, vælger de fleste at installere en bruseniche – enten med flisebelagte brusevægge eller glasvægge.

I forbindelse med bruseniche er en bruseskraber også brugbar, fordi den gør det nemt at fjerne det omkringliggende vand. For at bevare et godt indeklima er det nødvendigt at fjerne vand og fugt efter et bad, så fugtskader på badeværelset undgås. Har du ikke mod på at etablere et nyt afløb, og vil du gerne holde dit nye badeværelse så tørt som muligt, er en brusekabine er en god løsning. Afløbet kan nemlig sluttes til et andet sted ved hjælp af en slange.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et badeværelse? 

Det er svært at sige, hvad et badeværelse koster. Det afhænger blandt andet af størrelsen, om det skal bygges helt op fra bunden eller om det blot skal renoveres. Det afhænger også af valget af materialer og generelt størrelsen af projektet. 

Bygger du et helt nyt badeværelse fra bunden, kan prisen godt ende på 25.000 til 30.000 kroner per. kvadratmeter. 

 

Hvad koster det at få lagt fliser i badeværelset?

Prisen for lægning af fliser varierer meget blandt virksomhederne. Det afhænger især af størrelsen af projektet og antallet af kvadratmeter, hvor der skal lægges fliser. En typisk pris er 250-350 kr. pr. kvadratmeter. Sørg derfor for at indsamle tilbud hos flere udbydere, inden du låser dig fast på noget konkret.

Læs også: Fliser på badeværelset: Stor gør-det-selv guide! 

Et øjeblik...