Badeværelsesinventar og badeværelsesmøbler

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Eksklusive baderumsmøbler

Hos Elvvs.dk har vi badeværelsesinventar og baderumsmøbler til alle typer badeværelser. Vores sortiment af inventar til badeværelset udvides løbende. Mangler du badeværelsesmøbler, en ny brusekabine, en håndklædetørrer eller måske et væghængt toilet – så har vi markedets bedste priser og et bredt udvalg! Køb dine møbler til badeværelset til Danmarks Billigste priser med Prismatch - Læs mere om VVS prismatch her.

Badeværelsesinventar til alle typer badeværelser

Badeværelset er et af de vigtigste rum i et hjem. Derfor skal det også være et behageligt rum at besøge. Der skal være plads til praktiske ting. Men så kommer spørgsmålet, skal det være et almindeligt toilet eller et væghængt toilet? Skal vi have badekar eller brusekabine? Skal vi have en håndklædetørrer eller almindelige håndklædeholdere? Hos Elvvs.dk har vi noget til alle typer badeværelser så du vil helt sikkert kunne finde noget, som passer ind i dit hjem.

 

Kommer det til badeområdet er det altid svært at vælge hvilken bruseniche, der passer bedst ind i rummet. Skal du f.eks. have et badeforhæng eller en brusedør? For nogle er en bruseniche ikke nok. De skal også have et badekar, som de kan synke ned i efter en lang arbejdsdag. Der findes mange former for badekar. Har du plads i badeværelset til et fritstående badekar har vi et stort udvalg af stilede badekar fra Ifö. Hvis du ikke har plads til et fritstående badekar i dit badeværelse, kan du også vælge et hjørnebadekar eller et rektangulært badekar. Det fylder mindre og er lettere at gøre rent.

Væghængt toilet eller stående?

Når du skal indrette dit badeværelse, er pladsen afgørende for designet. Mange flytter ind i et hus, hvor der allerede er monteret et toilet på badeværelset, men er det godt nok til dig? Nogle vælger at udskifte det med et nyt toilet. Hos Elvvs.dk har vi også et stort udvalg af toiletter og væghængte toiletter. Med et væghængt toilet kan du få mere gulvplads og det bliver lettere for dig at gøre badeværelset rent fordi du kan komme helt ind under kummen. Vi har også et stort udvalg af toiletspande, toiletbørster, toiletrulleholdere.

Bordplads eller håndvask til badeværelset?

Har du fået styr på toilettet men mangler en håndvask, så har slå dig løs i vores webshop. Vi har et bredt udvalg af eksklusive og fashionable håndvaske. Søger du f.eks. en håndvask der skal integreres i din bordplade eller måske en håndvask der står på bordpladen, så har vi masser af kvalitets håndvaske fra blandt andre Duravit, Gustavberg, HansGrohe, Ifö mm. 

 

Giv dit badeværelse den sidste finish med moderne sæbedispensere, håndklædestænger, toiletspande og toiletpapir holdere. Det er detaljerne, som giver det samlede indtryk. Derfor er det vigtigt at få styr på disse ting når du skal lave dit badeværelse færdigt. Slå dig løs i vores shop og find det der passer bedst ind til dit badeværelse.

Et øjeblik...