Hvad siger kunderne?

Duravit

Filosofien er at skabe designs og idéer, som er bæredygtige, elegante og funktionelle. Derfor er deres produkter også tidløse og du kan have glæde af dem i årtier. Duravit blev skabt af Georg Friedrich Horn. Han byggede sin første fabrik tilbage i 1817, for at fremstille porcelæn. I 1956 udvidede man produktionen til også at lave sanitære produkter. Virksomheden havde i 2017 200 års fødselsdag. Deres gennembrud kom tilbage i 1960, hvor deres første væghængte toiletblev lanceret. I denne periode var det, det funktionelle parameter, der blev lagt vægt på, hvor det senere blev dekorations delen med farver, former og design.

I de senere år har samarbejdet med topdesigneren Philip Starck taget fart. Starck designer toiletter og vaske til Duravit, som de implementere i sortimentet og producere dem. Hver designe, som er tilknyttet er specialist i sit område og det giver kvalitet i topklasse.

Bæredygtigt design med Duravit

Bæredygtighed i produktionen er et must, men også det, som produktionen er baseret på. Deres sanitets produkter er lavet af ler, feldspat, kvarts og kaolin, som alle er naturlige stoffer fra jorden. Denne specielle sammensætning og deres mange kvalitetstjek gør at Duravit produkter holder meget længe og er ekstrem holdbare.

Duravit Hygiejne

Duravit har udviklet to keramiske glasurer HygieneGlaze 2.0 og Wondergliss, som sikrer en let rengøring, der hæmmer bakterier. Efter et døgn vil 99% af bakterierne fra dit toiletsæde være dræbt grundet disse glasurer. Den nye toiletserie Duravit Rimless, har åben skyllerand, så vandet kan løbe ekstra kraftigt ud, når der skylles ud. Dette er med til at holde toilettet rent. Wondergliss giver en ekstrem jævn og hård overflade, som gør det svært for snavs og kalk at sætte sig. Alle toiletterne har Wondergliss alle steder, hvor toiletterne er i kontakt med vand.

Duravit innovation

Størstedelen af toiletterneer udviklet med et fastgørelsessystem, som gør dem lette at montere. Stort set alle de nyere toiletter er produceret med softclose, som giver et en støvsvag og rolig lukning af toiletsæde og låg.

Duravit Durastyle

Er en meget individuel og eksklusiv design serie, med stort præg fra de nordiske lande. I denne serie er alle det toiletsæder og låg, der er i fokus. Disse er nemlig flade og papirtynde. Denne serie er en eksklusiv serie på en diskret måde. Durastyle er designet af italienske Antonio Rodriguez og Matteo Thun. Det er en sammensmeltning mellem lukkede og åbne rum.

Duravit Starck

Denne serie tager udgangspunkt i det traditionelle badeværelse. Denne serie er præget af afrundede hjørner og et mere blødt look. Her er alt det overflødige skåret væk og erstattet af enkle linjer, cirkler og firkanter.

Duravit Vero

Duravit Vero er en serie præget af firkantet design. Håndvaskene er super flotte i deres rektangulære design. Ved at anskaffe sig rektangulære håndvaske i stedet for runde, får du mere plads og mindre spild. Håndvaskene er lige så brede som tidligere design, men slet ikke så dybe. Dette giver endnu mere plads. I denne serie er den indbyggede håndvask særdeles bemærkelsesværdig, da denne ikke er udstyret med et hanehul. Også dette er pladsbesparende da du får mere bordplads med en nedsænket håndvask.

Duravit D-Code

Håndvaskene i denne serie kan fås med en vandlåsskjuler, så det giver et mere enkelt og unikt look. Denne serie har et lækkert design, der gør tilværelsen på badeværelset mere komfortabel. Med D-Code får du en badeværelsesløsning, der er attraktiv. D-code er moderne, diskret og alsidig.

Duravit hos ELVVS

Hos ELVVS forhandler vi de verdenskendte producenter af sanitære produkter. Duravit er unikt og lavet i hånden, hvorefter det designes af verdens førende designere. Det er kvalitetsprodukter med en smuk finish og til en god pris. 

 

Et øjeblik...