Hvad siger kunderne?

Smarte gulvvarmesystemer fra Pettinaroli

Vi har mange års erfaring indenfor EL og VVS og derfor vælger vi kun kvalitetsprodukter indenfor disse brancher. Vi står inde for Pettinaroli og deres produkter, som gør VVS sjovt og let at arbejde med. De leverer systemer til gulvvarme, i den højeste kvalitet indenfor VVS.  

Italiensk kvalitet

Pettinaroli leverer i dag produkter til 20 lande i Nord-, Mellem- og Østeuropa. Messing produkterne er lavet af varmpresset messing, som garanterer dig et produkt lavet i højeste kvalitet.  Når du har sat gulvvarmesystemet op vil det arbejde i intervaller. Systemet vil beregne, hvor meget varme hver zone skal have ud fra hvad den er indstillet til og hvad den aktuelle temperatur er på det givne tidspunkt. Gulvvarmesystemer fra Pettinaroli giver dig en et system med meget færre udsving end traditionelle systemer til gulvvarme.

Hvorfor indregulere gulvvarmesystemer?

For at sikre at der er et flow i dit gulvvarmesystem, er det vigtigt at du får indreguleret det. Det gør nemlig at vandet vil søge ud i de rør uden problemer. Vandet vil ofte forsøge at komme ud i de rør, hvor der er mindst modstand. Har du lange rør, vil modstanden være stor. Har du eksempelvis et stort køkken og et lille badeværelse, som begge opvarmes med gulvvarme, vil varmen ofte søge mod badeværelset. Derfor skal man indregulere sin gulvvarme, så vandet og modstanden fordeles lige.   

Tidskrævende at indregulere

Det er desværre ikke altid let at få indreguleret sin gulvvarme. Det kræver nemlig at du får regnet på det nøjagtigt afhængigt af, hvor mange kredse du har. Det tager eksempelvis 26 min at indregulere et system bestående af 5 kredse. Har du et større hus, vil det derfor tage længere tid. Når du har indreguleret systemet vil varmen fordeles ud fra lastfordeling. Normalt vil kræver det et stort flow i systemet at fordele varmen i alle rum på samme tid. Men med et indreguleret varmesystem vil varmen prioriteres ud fra lastfordeling og fordele tidsintervallerne, med et så lille overlap som muligt.

Et øjeblik...