Hvad siger kunderne?

Børma

Produkter fra Børma er tidløse og enkle i høj kvalitet. Virksomheden har eksisteret i 150 år og formår til stadighed at producerer produkter danskernes foretrukne. Børma har mange forskellige typer af designs og serier og du kan derfor let skabe en mere personlig stil. Kombinationen af høj og minimalistisk design, har Børma formået at imødekomme danskernes høje krav om kvalitetsprodukter til køkkener og bad.

Børma Design

Børma er kendt for sine flotte design til køkkenvaske, brusenicher og håndvaske. Børma er indbegrebet af dansk design til badeværelser og køkkener. Dette danske brand har levet et utal af armaturer og batterier til mange danske virksomheder og hjem samt offentlige toiletter. Se vores store udvalg af Børma brusebatterier, Børma brusere, Børma håndvaskbatteri, Børma karbatteri, Børma køkkenbatteri og Børma reservedele. ⁠Børma brusesæt er udført i elegant design. Børma brusesæt er ofte designet med en brusestang, termostat og blandingsbatteri samt brusehoved / brusehoveder.

Armaturer fra Børma

En af de kendetegn ved Børma er god kvalitet og holdbarhed. Dette ses blandt andet i deres forskellige designserier 02, Standard, Ceraflex, A1, A2, A3 og mange andre. Alle produkterne er praktiske og betjeningsvenlige, så du kan bruge dem overalt i dit hjem. Hos ELVVS kan du finde vandhaner med forskellige længder og halse.

Børma til badeværelse og køkken

Hvad end du skal bruge dit armatur til dit køkken eller badeværelse, så vil du aldrig blive skuffet med designs fra Børma. Deres holdbarhed og brugervenlighed gør dem lette at holde i mange år frem. På den måde er det også en investering i dit hjem, når du køber produkter fra Børma. Dette gør dem perfekte til moderne boliger og de er også miljøvenlige i form af deres evne til at spare på vandet. De er er lette at betjene og er lette at rengøre. Selvom Børma produkterne er af høj kvalitet og lavet i et moderne design, så er priserne på produkterne fornuftige.

 

 

Et øjeblik...