Hvad siger kunderne?

Børma - armatur og badeværelseudstyr i høj kvalitet

Børma er et dansk brand, som er kendt for at designe køkkenvaske, håndvaske, armaturer, brusenicher samt tilbehør til badeværelset. Det er en historisk dansk virksomhed, som startede tilbage i 1845 i Horsens. Sidenhen er der sket meget med udviklingen af deres armaturer og selve firmaet. Firmaet er i dag ejet af den amerikanske koncern American Standard, som måske er bedre kendt som Ideal Standard.

Hos Elvvs.dk er vi stolte af at være forhandler af Børmas designerprodukter til badeværelset. Vi stiller høje krav og standarder til alle vores leverandører, hvorfor Børma ikke er en undtagelse. Det er dog et brand som gennem årene altid har levet op til deres høje kvalitet og innovative tilgang til design. Det er også derfor at deres armaturer, brusesæt, brusenicher og køkkenvaske er utrolig populære i Danmark. 

Stort udvalg af Børma armaturer og badeværelsesudstyr

Hvis du kigger dig omkring, når du besøger familie, venner eller offentlige toiletter, vil du med sikkerhed støde på Børma armaturer de fleste steder. Det skyldes at mange af de offentlige virksomheder og private vælger produkter fra dette brand - udelukkende fordi det er af høj kvalitet til lave priser. Du får dermed et holdbart produkt, som du ikke skal bøvle med i mange år frem, når du vælger Børma armaturer.

Når du vælger armaturer eller andet badeværelsesudstyr fra det danske kvalitetsbrand, så kan du være sikker på, at du ikke går galt i byen. Deres designklassiker som hedder “Børma standard” er helt tilbage fra 1950. Disse vandhaner kan du stadig finde i langt de fleste boliger som er fra denne tid. Det fortæller noget om kvaliteten og holdbarheden på deres produkter.

Derfor har vi naturligvis valgt at tilbyde et stort udvalg af Børma brusearmaturer og andet badeværelsesudstyr. Hos Elvvs.dk finder du alt, hvad du skal bruge af udstyr og tilbehør til badeværelset, køkkenet og toilettet fra designermærket Børma. Her har vi naturligvis købt et stort varelager ind, så vi kan tilbyde dig at pakke og afsende din bestilling med det samme.

Køb Børma køkkenbatterier og vandhaner til stærke priser

Er du på markedet for at finde et smart køkkenbatteri eller en ny vandhane, så er Børma et fantastisk bud. Når vi umiddelbart taler om den høje kvalitet og holdbarhed, skulle du forvente, at prisen er helt hen i vejret. Det er dog ikke tilfældet med Børma vandhaner eller køkkenbatterier. Til trods for at kvaliteten er på højeste niveau, så er prisen på et meget fornuftigt niveau.

Ved at vælge Børma armaturer, karbatterier, vandhaner og køkkenbatterier, får du et af markedets bedste løsninger til de bedste priser - især hvis du bestiller det hos Elvvs.dk. Deres tidløse design gør også, at det vil fremstå pænt og velholdt i mange år frem, så du ikke behøver at udskifte det efter få år.

Vores indkøber har købt et stort varelager ind af alverdens vandhaner og køkkenbatterier, så vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser. Det betyder i praksis, at du altid kan forvente en god pris uanset hvilket armatur eller køkkenbatteri du vælger. Vi vil endda gå så langt at sige, at vi tilbyder markedets bedste priser på alle Børma produkter.

Kort historie om brandet Børma

Som du læste i indledningen, er Børma et stolt dansk brand, som startede tilbage i 1845 i Horsens. Her blev virksomheden grundlagt af Ole Lindberg Nielsen. Da hans søn Christian overtog firmaet begyndte de så småt at producere armaturer. Det vil i starten af 1900-tallet. Det fik firmaet stor succes med, hvorfor de i slutningen af 1930’erne skiftede navn til Chr. Nielsens Armaturfabrik.

Succesen fortsat helt frem til 1971, hvor virksomheden blev opkøbt og overtaget af NKT. Da de fusionerede med et andet firma, kom heraf navnet CN-Børma. Helt frem til 2002 blev firmaet solgt til det vi kender i dag som Ideal Standard. I dag hedder den danske afdeling Ideal Standard Scandinavia ApS.

Find alt i tilbehør til Børma armaturer hos os

Vi har hos Elvvs.dk gjort det enkelt og nemt for dig at samle dine indkøb af Børma armaturer og tilbehør ét sted - nemlig hos os. Da vi bestræber os på at blive din foretrukne webshop og leverandør af armaturer og badeværelsesudstyr, hvor vi naturligvis altid kan tilbyde en konkurrencedygtig pris.

Det betyder, at du altid kan forvente at få markedets bedste pris på alle Børma produkter, som du finder i vores sortiment. Da vi altid har et stort varelager af de forskellige armaturer, brusenicher og badeværelsesudstyr, kan du også forvente en hurtig levering efter din bestilling.

I tilfælde af at du finder et armatur, karbatteri, køkkenbatteri eller andet badeværelsesudstyr billigere hos en af vores respektive konkurrenter, så tilbyder vi at matche prisen. Det kalder vi prismatch. Du har endda mulighed for at få 5 % oven i prismatch på udvalgte produkter, som tak for at hjælpe os med at være de billigste på markedet. Det er en af de mange fordele der er ved at købe alt udstyr til køkken og bad hos os.

Få hjælp til din bestilling af Børma armaturer

Er du i tvivl om, hvilket armatur, håndvask eller brucheniche du skal vælge eller om det passer ind i dit badeværelse, skal du ikke holde dig tilbage med at tage kontakt til vores kompetente kundeservice. Her er vores fagligt kompetente personale altid godt klædt på i forhold til alle produkter. De vil derfor forsøge at hjælpe dig efter bedste evne, så du får svar på dine spørgsmål. Hos Elvvs.dk får du ikke kun billige priser og en hurtig levering. Vi sætter også en store ære i at give dig en kompetent og ærlig rådgivning.

Du kan komme i kontakt med vores serviceminded kundeservice på flere forskellige måder. Du kan blandt andet vælge at ringe til os på 70 200 049 indenfor vores normale åbningstider. Dermed kommer du direkte igennem til en medarbejder.

Du kan naturligvis også vælge at skrive en mail til os med de spørgsmål, som du måtte have vedrørende armaturer eller andre produkter. Du kan skrive direkte til info@Elvvs.dk.

Uanset hvordan du vælger at kontakte os, glæder vi os til at høre fra dig.

Et øjeblik...