Hvad siger kunderne?

Vola armatur

Når der skal indrettes nyt bad og køkken, eller når de gamle rum skal have en overhaling, er armaturerne nogle af de ting, som det kan betale sig ikke at gå på kompromis med.

Armaturerne er nemlig dem, du bruger hver dag, når du skal vaske hænder, tage opvasken og lignende, og disse opgaver kan hurtigt blive til en plage, hvis du ikke har et armatur i eksempelvis køkkenet, der virker, som det skal.

Vand er en uundværlig del af dagligdagen for alle mennesker, og da dine armaturer er dem, der styrer vandet, er det vigtigt, at dine armaturer klarer denne opgave til perfektion.

Det er her, Vola kommer ind i billedet. Vola er kendt for deres lækre armaturer i høj kvalitet, hvorfor du altid bør overveje at investere i et Vola armatur, når du er ved at renovere badeværelse eller køkken, når du er ved at bygge nyt, eller når dit gamle armatur simpelthen bare trænger til en udskiftning.

Her på siden har vi samlet vores store udvalg af armaturer, hvor du finder armaturer til både bad og køkken, så du kan skabe en gennemgående stil i hjemmet af kvalitet og lækkert design.

Hos Elvvs.dk finder du således både:

Du kan klikke ind på de forskellige kategorier her på siden og se det store udvalg inden for hver kategori.

En dansk designhistorie

Vola er en dansk virksomhed, der har en lang historie inden for udvikling og produktion af armaturer til hele hjemmet. Historien bag Vola er ret speciel, da en adskiller sig fra traditionelle historier om, hvordan armaturvirksomheder kommer til verden.

Det hele startede nemlig som et samarbejde, der havde til formål at leverer armaturer til Nationalbanken. Dette samarbejde blev stablet på benene tilbage i 1968, og de to parter var armaturfabrikant Verner Overgaard og den kendte designer Arne Jacobsen.

Dette samarbejde udmundede først og fremmest i nogle lækre armaturer til den danske nationalbank, men det blev også startskuddet til virksomheden Vola, som siden da har produceret armaturer på baggrund af Arne Jacobsens design og Verner Overgaards kvalitet inden for produktion af armaturer.

Vola har således mere end 50 års erfaring med produktion af armaturer til hele hjemmet, og i alle disse år har virksomheden konstant skubbet til grænserne for, hvordan et armatur kan se ud.

Derfor er Vola en stærk figur inden for dansk design, som har inspireret armaturproducenter verden over og fortsætter med at gøre det den dag i dag.

Og selvom Arne Jacobsen døde kort tid efter Volas oprettelse, så tog hans betroede medarbejder Teit Weyland over, hvorfor alle armaturer produceret af Vola sidenhen også kan sides at være skabt i Arne Jacobsen elegante billede.

Vola armatur til dit køkken

Hvis du er ved at bygge nyt køkken, kommer armaturet som sagt til at spille en helt afgørende rolle i den daglige brug af køkkenet. Valg af armatur til køkkenet er således en af de vigtigste beslutninger, du skal tage i forbindelse med indretning af dit nye køkken.

Her tilbyder Vola dig en række løsninger, som sikrer funktionalitet, og som ikke mindst giver dig et design, som vil passe perfekt ind i ethvert moderne køkken.

Et Vola armatur til køkken kommer i flere forskellige udgaver, hvorfor du altid har noget at vælge imellem, når du indretter køkken. Her finder du en lang række af ægte designperler, som af mange også betragtes som klassikere inden for design af køkkenarmaturer.

Du kan bl.a. vælge de populære KV1, KV4 eller KV6, hvor KV står køkkenvask. Den simple men præcise navngivning minder meget godt om de tanker, som generelt præger et Vola armatur. Det er nemlig de simple men elegante linjer, som skaber et armatur fra Vola.

Derfor er et Vola armatur med sine bløde vinkler og stilrene statur et perfekt valg til alle køkkener, hvor du gerne vil skabe en moderne og elegant stemning, som bliver en fryd at træde ind i hver dag.

Dertil handler et armatur til køkkenet som nævnt også om høj funktionalitet. Her bliver forskellene i de forskellige Vola køkkenarmaturer virkelig tydelige, hvor de bl.a. adskiller sig på antal af betjeningsgreb.

Hvis du gerne vil have en ægte Vola-klassikker, skal du overveje at købe et Vola KV1 armatur, som var et af de første armaturer i verden, som blev skabt med kun et greb til betjening af både vandstyrke og temperatur. Etgrebsbetjening kan være et godt valg for dig, der er praktisk anlagt, da der stort set ikke findes noget armatur, som er nemmere at betjene.

Det er en fordel i travle køkkensituationer, hvor dine hænder er beskidte, og du gerne vil holde dit armatur så rent som muligt, når du eksempelvis har kødsaft eller glasur på dine fingre. Med den ene betjeningspind i et Vola KV1 armatur kan du således nemt åbne for vandet og styre temperaturen med en håndrod eller en albue, hvis dine hænder er snavsede.

Du finder naturligvis også et armatur med to greb, hvis det er det, du foretrækker. Her kan du eksempelvis vælge et Vola KV4 armatur eller et Vola KV6 armatur. Disse to modeller har to betjeningsgreb til henholdsvis koldt og varmt vand, men også her finder du den karakteriser lille Vola-betjeningspind, som gør det nemt at åbne og lukker for vandet, selvom du har snavsede fingre.

Med et Vola armatur slipper du således for de gammeldags runde greb, som kræver hele hånden at dreje på for at åbne for vandet.

Vola armatur til dit badeværelse

Når du skal indrette nyt badeværelse eller udskifte dine gamle armaturer, er et Vola armatur også et rigtig godt valg. Her finder du samme velkendte elegance, som pryder køkkenarmaturerne, hvorfor du altid kan være sikker på at få en stilren løsning, som passer perfekt ind på det moderne badeværelse.

Når du skal indrette dit badeværelse med et armatur, har du også flere forskellige valg. Her skal du først og fremmest beslutte dig for, om du vil have et armatur til indbygning i væggen, eller om du vil have et armatur, der kan monteres på håndvasken.

Begge løsninger giver dig design i verdensklasse, og det handler derfor om at beslutte, hvad der passer bedst ind på netop dit badeværelse, samt hvad der passer bedst til lige netop din personlige smag.

Til badeværelset finder du også et praktisk etgrebs-armatur, som er nemt at betjene i alle situationer, mens du naturligvis også finder andre grebsløsninger, så der er noget at vælge imellem for enhver smag.

Vola armatur til dit bad

Når du skal i gang med indretning af din nye bruseniche, har Vola naturligvis også et armatur for dig. I badet er det lige så vigtigt at få en løsning, som fungerer, så dine velfortjente brusebade bliver til en lækker oplevelse, og så vandet er nemt og ligetil at betjene.

Hos Vola finder du både blandingsbatterier, brusere og mere, så du kan indrette hele dit bad med de stilrene og elegante linjer, som også kendetegner et Vola armatur til dit bad.

Med et Vola armatur til dit bad bliver dine brusebade noget helt særligt, hvilket både skyldes den måde, som vandet bliver kastet udover din krop på og de lækre designs, som er en fryd at betjene.

Spar på vandet med et moderne armatur

Når du køber et armatur, får du ikke kun høj kvalitet og design i verdensklasse. Du får også en løsning, hvor der er tænkt over detaljerne, hvilket bl.a. kommer til udtryk i virksomhedens fokus på at minimere vandforbruget i dine armaturer.

Der bliver brugt meget vand i forbindelse med opvask, håndvask og brusebade, og det er noget, som kan mærkes på vandregningen. Et højt vandforbrug er desuden skidt for miljøet, og disse er grundene til, at et Vola armatur sparer på vandet, når du tænder for hanen.

Det sker blandt andet ved at blande vandet med luft, så du ikke kommer til at gå på kompromis med oplevelse og vandtryk i eksempelvis bruseren, selvom dit armatur bruger mindre vand til gavn for både din pengepung og miljøet.

Køb dit nye smarte armatur hos Elvvs.dk

Her hos Elvvs.dk er vi stolte af at kunne forhandle de lækre og moderne Vola armaturer. Med et Vola armatur får du design udover det sædvanelige, mens funktionalitet, kvalitet og miljø også er tænkt ind i alle virksomhedens løsninger.

Derfor er et Vola armatur det perfekte valg for dig, der gerne vil have et armatur til dit køkken, dit badeværelse eller dit bad, som giver dig en oplevelse i verdensklasse – både når du kigger på armaturet og bruger det.

Lyder et Vola armatur som noget for dig? Så klik ind på de forskellige produkter og læs mere om specifikationer, pris, levering og så videre. Hvis du har flere spørgsmål, kan du desuden altid kontakte vores kundeservice på chatten lige her på siden, eller du kan ringe eller sende en mail på henholdsvis tlf. 70 200 049 og info@vvs.dk.

Her bliver du altid mødt af en professionel medarbejder, som har styr på sagerne, og som kan hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige armatur til dig.

Et øjeblik...