Hvad siger kunderne?

Vola til bad og køkken

Vola er et dansk kvalitetsmærke, som har lavet blandingsbatterier til både Bad og køkken i 45 år. Størstedelen af Vola komponenter bliver fremstillet i Danmark. Ideen bag produkterne har været at blande skandinavisk håndværk med det nyeste teknologiske udstyr. Produktionen hos Vola er lavet ud fra LEAN principperne, hvor man minimere lageret. På den måde vil produkterne først laves når de bliver solgt. Deres designs har været med til at inspirere hele branchen af vandhane-producenter. Vola producerer simple og rene produkter, hvor eksklusivitet og funktion er ideen bag.

Kvalitet med Vola

Vola laver alle typer af reservedele til dit køkken og bad, herunder armaturerne. Inden hvert armatur bliver sendt afsted, bliver produkterne testet individuelt før det bliver emballeret. Produkterne er indbegrebet af skandinavisk håndværk og er produceret i af de bedste kvalitetsmaterialer! Det danske brand leverer blandt andet designer armaturer til køkken, bad og håndvask. Derudover laver de også tilbehør til badeværelset og har altid konkurrencedygtige priser. Hos ELVVS finder du derfor et stort udvalg af tilbehør til din håndvask herunder Vola håndvaskbatterier.

Vola batterier

Mangler du et blandingsbatteri til dit køkken kan du med garanti finde et, som du kan bruge hos ELVVS. Vi har et bredt udvalg af Vola armaturer og batterier til alle formål, hvad end det er til køkkenet, badeværelset eller bryggerset. Se blandt andet vores udvalg tilbehør til køkkenet af Vola køkkenbatterier. Du finder både almindelige håndvaskbatterier i almindelige former med 1-greb, med og uden bundventiler. Håndvaskbatterierne fås i mange forskellige farver, som blandt andet krom, stål, hvid og børstet krom. Grønne armaturer er ikke kun farven, men også produktionsmåden. Nogle af vandhanerne har at monteret indvendige vandspare, som kan indstilles til, at bruge præcis den mængde vand du vil have. Det skaber en god brugeroplevelse, samtidig med at du tager ansvar for miljøet.

Vola er energibesparende

I dag er der mange, som har fokus på miljøet og på energibesparende løsninger. Derfor har Vola også udviklet produkter, der er vandbesparende. Det gælder både deres toiletter og deres vandhaner. Det flotte design kan koste lidt ekstra, men det vil hurtigt være tjent hjem med det, som du kan spare på din elregning. Vola har nemlig udviklet skræddersyede luftblandere, som fås til de forskellige Vola-armaturer. Med en Vola-luftblander vil du bruge halvt så meget vand i forhold, end hvis du brugte et standardarmatur med en standard luftblander. Du vil kunne komme ned på et vandforbrug på omkring 5 liter pr. minut.  Den vil give en silkeblød og behagelig vandstråle, frem for hårde stråler.

Et øjeblik...