Hvad siger kunderne?

I dag er Laufen en del af det verdens førende brand Roca-gruppen, som beskæftiger over 20.000 mennesker på verdensplan og har produktionscentre på fire kontinenter. I 2008 blev Laufen Nordic etableret med sæde i Danmark. Her tilbydes der nu kundeservice og salgssupport til hele norden.

Laufen Forum

Produkterne har solgt sig selv på deres gode kvalitet og lækre design. Derfor skulle årstallet blive 2009 før de åbnede deres første showroom Laufen Forum i Schweiz. Deres showroom tiltrækker flere udstillere og events på grund af sit arkitektoniske design, som også har vundet adskillige priser.  

Behagelig atmosfære med Laufen

For Laufen er dit badeværelse mere end et kort visit værd. Du skal kunne lide at opholde der og have en komfortabel atmosfære. Du skal kunne være dig selv og slappe af når du f.eks. skal i bad eller noget så simpelt som at børste tænder. Derfor ligger de ekstra vægt på at have en bæredygtig kvalitet med en miljøvenlig produktion.

Bæredygtig produktion

Laufen genbruger varmen fra produktionsprocessen til at gøre keramikken tør. Denne proces et miljøvenlig og økonomisk. Virksomheden er yderst engageret i miljøvenlige løsninger og klimabeskyttelse. Det modtog de i 2006 også energimærket Swiss Energy for Industry for. Dertil er overfladen i badeværelsesmøblerne fra serien Mimo også fremstillet af genbrugsmaterialer.

Vandbesparende toiletter

Alle de nyere modeller af Laufens produkter er udstyret med en energi- og vandbesparende teknologi. Eksempelvis skyller toiletterne 3-4 liter vand ud med et dobbeltskyl, hvor ældre almindelige modeller kan skylle op til 6 liter.  Med deres rengøringsvenlige flader og høje kvalitet reduceres brugen af rengøringsmidler, der indeholder skadelige kemikalier for natur og mennesker.

 
Et øjeblik...