Hvad siger kunderne?

Lækre toiletter og badeværelsesmøbler fra Laufen

Badeværelset er et af de vigtigste rum i boligen, og derfor kan det naturligvis betale sig at gøre noget ud af indretningen. De fleste mennesker bruger badeværelset i boligen mange gange om dagen i forbindelse med både toiletbesøg, håndvask, bad og personlig hygiejne, og derfor bruger du sikkert også selv mere tid på dit badeværelse, end du lige går og tænker over.

Et badeværelse er et rum med mange funktioner, og derfor er det naturligvis vigtigt, at disse funktioner fungerer til perfektion, så det ikke bliver en træls pine at tage bad eller gå på toilet. Derfor kan det altid betale sig at investere i bl.a. gode armaturer.

Men de mange funktioner er ikke meget værd, hvis det ikke også er rart og behageligt at opholde sig på badeværelset. Derfor kan det naturligvis også betale sig at gøre noget ud af indretning og design på dit badeværelse.

Hvis du gerne vil indrette dit toilet med flotte og funktionelle badeværelsesmøbler samt andet tilbehør til badeværelset som eksempelvis håndvask og toilet, skal du kigge med her op siden, hvor vi har samlet vores udvalg af produkter fra den populære schweiziske virksomhed Laufen.

Laufen er kendt for sine kvalitetsprodukter, og da de laver komplette badeværelsesløsninger, har du rig mulighed for at fylde dit badeværelse op med noget lækkert inventar i en god kvalitet.

Innovativt design siden 1892

Laufen er en virksomhed, hvis rødder strækker sig helt tilbage til 1892. Dengang startede Laufen

som et lille Schweizisk foretagende, men takket være mange innovative opfindelser gennem årene, er Laufen i dag en global virksomhed med afdelinger og salg af produkter i mange lande over hele kloden.

Tidligt i Laufens historie begyndte virksomheden at producere komplette løsninger til badeværelser, og det er således denne lang erfaring, som er grund til, at Laufen i dag er en af de førende spillere i branchen.

Laufens succes skyldes også virksomhedens filosofi om, at et badeværelse er et specielt rum, der skal være rart at opholde sig i, og som skal have den helt rigtige atmosfære – og ikke bare et sted hvor du går på toilettet. Badeværelset skal derfor være et sted, hvor du kan slappe helt af i dit eget selvskab, når du børster tænde, tager et bad eller noget helt andet, og derfor stræber Laufen efter at lave nogle lækre badeværelsesløsninger i en høj kvalitet.

Dette fokus kombineres hos Laufen som nævnt med innovative produkter, der er med til at gøre hverdagen på badeværelset nemmere og mere komfortabel. Dette fokus har gennem tiden udfordret en række konventionelle opfattelser af, hvad badeværelsesindretning er.

Eksempelvis var det Laufen, som i 1964 skabte verdens første væghængte toilet, mens også verdens første gulvstående vask er noget, du kan takke Laufens innovative tilgang til badeværelseindretning for.

Opfindelser som disse og mange andre skyldes også Laufens vilje til at inddrage dygtige og professionelle designere i skabelsesprocessen, hvor bl.a. danske Hee Welling kan nævnes.

Derfor er Laufen i dag kendt over hele verden for virksomhedens flotte og stilrene produkter, som på samme tid kommer i en høj kvaltiet og giver dig den funktionalitet, du forventer af et møbel på dit badeværelse.

Miljø og bæredygtighed i centrum

Når du vælger produkter fra Laufen, får du godt design og godt håndværk med i prisen. Men Laufen er også et godt valg for dig, der gerne vil handle ansvarligt og bæredygtigt. Netop bæredygtighed er nemlig noget, som Laufen har stort fokus på i alle dele af virksomhedens produktion.

Det betyder bl.a., at Laufen stadig producerer alle sine produkter på europæiske fabrikker, hvor miljøhensyn og bæredygtighed nemmere kan kontrolleres. På sine fabrikker søger Laufen hele tiden at finde på nye innovative løsninger, der kan gøre produktionen af deres produkter mere miljøvenlig og bæredygtig. Netop derfor modtag virksomheden miljømærket Swiss Energy for Industry tilbage i 2006.

Virksomhedens fokus på bæredygtighed og miljø betyder også, at visse produkter som eksempelvis møblerne i Mimo-serien er fremstillet af genbrugsmaterialer.

En komplet løsning til dit badeværelse

En af fordelene ved at købe badeværelsesmøbler fra Laufen er, at du kan få alle dine møbler fra en og samme producent. Ved at vælge en badeværelsespakke fra Laufen er du sikker på at få den samme kvalitet over hele linjen, og det er derfor en nem måde at sikre et både lækkert og holdbart badeværelse på.

Når du køber badeværelsesmøbler fra Laufen til hele badeværelset, er du desuden sikker på, at du får en sammenhængende stil, hvor håndvask, skab, toilet og så videre vil se knivskarpe ud i hinandens selvskab.

Her hos Elvvs.dk finder du alt det, du skal bruge til at indrette dit badeværelse, og du behøver ikke at vælge andet end Laufen hele vejen igennem, hvis du sætter din lid til den schweiziske virksomhed. Du kan således både finde toiletter, håndvaske, underskabe, håndklædestativer og meget andet, så du lynhurtigt kan få en stilren pakke til badeværelset i en høj kvalitet.

Køb badeværelsesindretning fra Laufen hos Elvvs.dk

Hvis du står overfor en renovation af dit badeværelse, eller hvis du er ved at bygge helt nyt, er indretningen af badeværelset noget, du bør tænke lidt over. For badeværelset er som nævnt et sted, hvor du opholder dig meget af flere forskellige grunde i løbet af en dag, og det vil derfor være med til at øge den daglige velvære, hvis du sørger for at indrette badeværelset på en stilren, komfortabel og funktionel måde.

Alt dette får du ved at vælge badeværelsesmøbler, toiletter og så videre fra Laufen, der altid giver dig både kvalitet, funktionalitet og godt design.

Derfor er vi glade for at kunne forhandle et stort udvalg af produkter fra Laufen her hos Elvvs.dk. Vi giver dig desuden dine Laufen badeværelsesmøbler til rigtig gode priser, da vi har prisgaranti på alle vores produkter – derfor matcher vi markedets laveste priser.

Vi sørger også for en hurtig levering, så du kan få dit nye badeværelse installeret i løbet af få hverdage. Du er desuden altid velkommen til at ringe til os på tlf. 70 200 049, eller du kan sende en mail til info@vvs.dk, hvis du har nogen spørgsmål.

Et øjeblik...