Hvad siger kunderne?

Damixa armaturer, bladingsbatterier mm. - Find dem her

Hvis du er ved at bygge nyt køkken, eller hvis det er badeværelset, der står for tur, er valg af armaturer en af de vigtigste beslutninger, du skal tage. For selvom der er mange ting, du skal tage stilling til i forbindelse med renovation af badeværelse eller køkken, så er det afgørende at tænke over valg af armaturer, da dine armaturer kommer til at få stor betydning for din hverdag, når du skal vaske fingrer, tage brusebad og så videre.

Uden gode armaturer får du ikke den funktionalitet og kvalitet, som du har brug for i en travl hverdag. Derfor kan det betale sig at vælge armaturer fra danske Damixa, som er kendt for sine armaturer i god kvalitet.

Derfor har vi samlet vores store udvalg af produkter fra Damixa lige her på siden, hvor du bl.a. kan vælge imellem:

Dansk kvalitet hele vejen i gennem

Damixa er som nævnt en dansk virksomhed, hvis historie strækker sig helt tilbage til 1932. Det er en lang erfaring, som har givet Damixa stor viden inden for branchen, hvilket kommer dig til gode, hver gang du køber et produkt fra Damixa.

Det startede dog et helt andet sted end på badeværelset, for Damixa, der dengang hed Smith og Co., begyndt med at producere forskellige dele til motorcykler. Det var således først i 1953, at grundstenen for Damixa blev lagt, da virksomheden begyndte at producere forskellige rørdele til bl.a. sanitet.

Herfra gik det hurtigt med at udvikle og producere nye løsninger til badeværelset og køkkenet, for nogle år senere i 1966 blev Damixa den første virksomhed i Europa til at designe en et-grebsbetjening på armaturer til køkken og badeværelse.

I dag er et-grebsbetjening på armaturer er standard over store dele af verden, hvilket siger noget om, hvor stor en indflydelse Damixa har haft. Denne indflydelse kan også ses på den populære røde og blå temperaturindikator, som i dag findes på brusearmaturer hos mange forskellige producenter over hele verden. Men det var Damixa, der i første omgang opfandt dette design i 1984, og som stadig er en del af brandets armaturer i dag.

Således blev Damixa til den virksomhed vi kender i dag, hvor innovative løsninger i høj kvalitet stadig er en del af alle produkter, der kommer ud af Damixas fabrik i Odense, som er stedet, hvor det hele startede i 1932.

Dansk design i høj kvalitet

Når du indretter badeværelse eller køkken, er dine armaturer vigtige for funktionaliteten i dit hjem. Men armaturerne er også rigtig vigtige i forbindelse med indretningen, da armaturer i eksempelvis bad indtager en central rolle i badeværelsets samlede udtryk.

Hvis du gerne vil holde en moderne og elegant stil på badeværelset, handler det således om at vælge nogle lækre armaturer, som vil bidrage positivt til indretning og udtryk på badeværelse og i køkken.

Derfor giver det god mening at kigge nærmere på de flotte produkter fra Damixa, der er populære for deres stilrene linjer og moderne udtryk. Her finder du ergonomiske former i enkle materialer, som passer perfekt ind i på et moderne skandinavisk badeværelse med en minimalistisk stil.

Ved at vælge Damixa til dit bad eller køkken er du sikker på at få en elegant løsning, der vil spille godt sammen med resten af de moderne elementer på dit badeværelse, så du kan skabe et rum, der er rart at opholde sig i, og som på samme tid vil opfylde alle dine krav, når det kommer til komfort og funktionalitet i det daglige.

Det skal du ikke kun tage vores ord for, for med flere internationale designpriser på CV’et, er der rent faktisk noget om snakken, når vi siger, at du er sikret design i verdensklasse, når du vælger et armatur fra Damixa til din bolig.

Find det rette Damixa armatur til din bolig

Armaturer og blandingsbatterier er som nævnt en stor del af de fleste mennesker dagligdag, og det kan derfor betale sig at vælge kvalitet, når du skal have armatur til eksempelvis, bad eller håndvask.

Armaturet eller blandingsbatteriet afgør, hvilken fornemmelse du får, når du tænder for vandet i bruseren eller i håndvasken, og hvis du gerne vil øge komforten i forbindelse med eksempelvis dine brusebade, kan det betale sig at vælge et armatur i en høj kvalitet og med gode funktioner.

Hos Damixa har du altid mulighed for at finde det armatur, du står og mangler, og du er altid sikret et produkt i en rigtig høj kvalitet, som vil leve op til alle dine krav og forbedre velværet i det daglige i forbindelse med eksempelvis håndvask og bad.

Hos Damixa finder du både armaturer til dit køkken, hvor du får alle de praktiske funktioner, du forventer her, mens du også finder alle de armaturer, du skal bruge til badeværelset i forbindelse med håndvask, bidet, brus og karbad.

Damixa brusesæt

Hvis du gerne vil have en samlet og stilren løsning til dit badeværelse, skal du kigge nærmere på et Damixa brusesæt fra udvalget her på siden. Ved at vælge et Damixa brusesæt kan du skabe en rød tråd mellem dine andre Damixa-produkter på badeværelset, dit Damixa brusearmatur og din bruser.

Ved at købe et Damixa brusesæt får du som udgangspunkt en håndbruser og en brusestang, mens du også har mulighed for at vælge et brusesæt inklusive armatur, så du får alt det, du skal bruge til din bruser i én og samme pakke.

Du kan også vælge et brusesæt fra Damixa med hovedbruser som supplement til håndbruseren, så du får mulighed for at tage nogle endnu mere komfortable brusebade i det daglige, da en hovedbruse sender mere vand ned over din krop for en varm og omsluttende fornemmelse i badet.

Her hos Elvvs.dk forhandler vi en lang række forskellige Damixa brusesæt, hvor du har rig mulighed for at finde et design, som passer til dig og dit badeværelse. Du kan eksempelvis vælge forskellige farver som forkromet, mat sort, messing og meget andet.

Lige meget hvad du vælger, er du garanteret den velkendte kvalitet og det gode design fra Damixa, som vil blive en fryd både at se på og bruge i det daglige.

Køb produkter fra Damixa til gode priser hos Elvvs.dk

Hvis du gerne vil pryde dit badeværelse og dit køkken med flotte armaturer i høj kvalitet, er produkterne fra Damixa et godt sted at kigge. Her får du dansk design og kvalitet, når det er allerbedst, hvorfor et Damixa armatur er det perfekt valg for dig, som gerne vil have noget af det bedste på markedet til dit hjem.

Alt dette får du til rigtig gode priser lige her hos Elvvs.dk, da vi altid giver dig prisgaranti på produkter fra Damixa. Det vil sige, at vi matcher markedets laveste priser til fordel for dig – så er du sikker på ikke at betale overpris.

Vi sørger også for en hurtig levering, og hvis du har spørgsmål, er vi også altid klar til at hjælpe. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål om stort og småt i forbindelse med valg af dit nye Damixa armatur eller brusesæt. Du kan komme i kontakt med vores kundeservice på tlf. 70 200 049 eller på mail info@vvs.dk.

Et øjeblik...