Hvad siger kunderne?

Damixa siden 1992

Damixa er en af Danmarks førende producenter af blandingsbatterier. Damixa har udmærket sig ved at lave danske design af blandt andet batterier til køkken og bad i et æstetisk design og strømlinet. Deres produkter er brugervenlige og lette at anvende. Produkterne har en stærk holdbarhed og er produceret logisk så de er så funktionelle som muligt. Derfor har vi hos ELVVS samlet et håndplukket udvalg af blandingsbatterier og reservedele til disse fra det anerkendte danske brand. Uanset om det er et moderne eller industrielt køkken du har, så vil Damixas moderne produkter passe ind hos dig.

Damixa bruse- og bidetbatterier

For Damixa er det vigtigt at brugervenligheden er i top. Uanset om det et blandingsbatteri eller et armatur, så har vi hos ELVVS samlet alt fra Damixa, så du med garanti kan finde noget der passer til dit hjem. Alle produkter fra det danske brand er ikke kun gjort lette at anvende, men også at montere. Vi står altid klar med de nyeste produkter til dit køkken og bad. Se blandt andet vores Damixa Bidetbatterier, Damixa Brusebatterier, Damixa Brusersæt. Du kan købe dit brusebatteri både med og uden rosetter og i mange forskellige farver, så du kan mikse det med dit interiør i rummet. Vi fører serierne Clover, Thermixa, Zero, Tradition, Slate, Space, Willow, Rowan og TMC.

Damixa håndvaskbatteri

Produkterne dækker forskellige behov til dit køkken og badeværelse. Med blandingsbatterier og armaturer fra Damixa, er du sikret en funktionel og simpel hverdag. Vi har samlet en masse batterier til både din håndvask og badekar så du let kan bruge din vandhane og få et bad. Se blandt andet vores produkter indenfor Damixa håndvaskbatterier og Damixa Karbatterier.

Damixa køkkenbatterier

Hos ELVVS kan du finde stilrene, flotte og enkle modeller, som kan passes ind i alle moderne hjem. Mangler du et blandingsbatteri til din køkkenvask eller cooker, finder du stilfulde designs til dit hjem hos ELVVS. Alle Damixas produkter finder du i et minimalistisk, enkelt design med skarp kvalitet. Alle Damixas produkter er vandbesparende. På den måde kan du spare penge på din elregning uden et stort besvær. Se vores udvalg af specielt udvalgte Damixa køkkenbatterier.

Damixa reservedele

Har du fundet alle de produkter fra den danske kvalitets producent, som du gerne vil have, så kan du prøve at se vores udvalg af Damixa reservedele til armaturer. I vores sortiment finder du blandt andet reparationssæt med O-ringe og et greb i krom.

Et øjeblik...