Hvad siger kunderne?

Altech radiatorer

Er du på udkig efter holdbare radiatorer, der er moderne i et flot design? Så er du på rette spor! Hos ELVVS kan du finde mange moderne radiatorer fra anerkendte mærker herunder mærket Altech. Radiatorer fra dette mærke har en fantastisk kvalitet, som mange andre ikke kan matche sig med. Når du skal have en ny radiator er det ikke altid at alle behøver at skiftes på én gang. Nogle vælger at skifte sine radiatorer ud lidt af gangen. Vælger du en radiator fra Altech, kan du være sikker på at modtage en slidstærk radiator, der er overfladebehandlet på yderst professionel vis. På den måde er du sikret en radiator, der kan holde i mange år frem. Mangler du tilbehør til din radiator, har vi en masse du kan vælge imellem i vores shop.

Altech hos ELVVS

Hos ELVVS har vi altid et stort udvalg af funktionelle og moderne radiatorer og derfor har vi selvfølgelig også Altech. Du kan finde de populære Altech radiatorer i Mange forskellige størrelser og varianter. De er alle i høj kvalitet og til super priser. Vi har prismatch på alle vores produkter, så du er altid sikret den bedste pris på vores produkter. Med Altech radiator er du garanteret en miljørigtig varme kilde uden varmespild og lydgener. Radiatorer fra Altech giver et godt og behageligt indeklima. Du vil få en varmekilde, der kan holde i mange år frem. Alle vores Altech radiatorer har en diskret form med elegante linjer. Alle radiatorer fra dette mærke gennemgår en behandlingsproces, der skal sikre dem i at have en holdbar og stærk overflade.

Vejledning til montering af Altech radiator

Skal du selv montere din radiator skal du ikke miste modet. Der medfølger nemlig en vejledning til selve monteringen, så du kan udføre monteringsarbejdet, uden at være en fagmand. Der medfølger udluftningsventil, bæringer, skruer, rawplugs mm, så du ikke skal ud og bruge unødvendige penge. Har du på trods af vejledningen stadig spørgsmål til montage, kan du altid ringe eller skrive til os. Hos ELVVS ligger vi meget vægt på at vi har det som vores kunder efterspørger. Du kan derfor være sikker på at vi vil hjælpe dig til at finde den radiator, som passer bedst til dit behov. Du kan altid ringe til vores kundeservice i åbningstiderne, for at få vejledning. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring og ekspertise indenfor EL og VVS arbejde.

 

Et øjeblik...