Radiatorer

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Enkeltplade, Dobbeltplade og Tredobbeltplade radiatorer

Radiatorer fås i mange størrelser og varianter. Der findes generelt 3 forskellige typer af radiatorer. Der er enkeltplade radiatorer, dobbeltplade radiatorer og tredobbeltplade radiatorer. Hver radiator fås i forskellige højder og længder. Des flere plader der er imellem pladerne, jo mere varme kan radiatoren afgive.

THOR radiatorer

Hos ELVVS finder du et stort udvalg af radiatorer fra danske Thor. Den danske radiator producent har fremstillet radiatorer og konvektorer i adskillige år. Thor radiatorer er kendte i hele landet. Radiatorerne er tidløse i designet samtidig med det er stilfuldt.

Hudevad (RIO)radiatorer

RIO radiatorer er yderst funktionelle og er ekstrem slidstyrke. De jyske producenter af radiatorer har været en del af indretningen i mange danske hjem. De har innoveret deres design efter, hvad deres brugere mangler. Køber du en varmekilde fra RIO vil du købe erfaring og knowhow, som de har erhvervet gennem 150 år. Du kan være sikker på at kvaliteten er i top, fordi de danske krav til byggeri og innovation er meget strikse.

Generelt om radiatorer

Radiator er en traditionel måde at opvarme sit rum på, til opvarmning med radiator findes der en tommelfingerregel for at finde ud af hvor meget effekt man skal have i sit rum, det siger at man skal beregne ca. 100W pr. m2. så har man et rum på eks. 10 m2 skal man som minimum regne med radiatorer på 1000W dette kan være fordelt på flere radiatorer eller en enkelt men nogle rum bliver så store at effekten nødvendigvis skal varetages af flere radiatorer.

Radiator med termostat ventiler

Radiatorer kan styres med termostater via deres ventiler. Ventilerne er monteret direkte på radiatoren, for at sikre en ensartet temperatur.