Varmeinstallation og varmestyring

På Elvvs.dk finder du varmeinstallationer og tilbehør til opvarmning af hjemmet eller varmeflytning.

Du kan blandt andet få radiatorer, ventiler, gaskedler, oliefyr, varmevekslere, energimålere og meget andet. Vi har udstyr og tilbehør fra en bred skare af brands såsom DanfossAltech og Megatherm.

Vi stiller krav til vores forhandlere, så du kan få de bedste produkter inden for opvarmning og varmeinstallationer.

Mest Solgte i Varmeinstallation & Varmestyring
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Køb billige varmeinstallationer og tilbehør på Elvvs.dk

På Elvvs.dk får du effektive varmeinstallationer til en konkurrencedygtig pris.

Vi prismatcher alle vores produkter inden for varme og varmestyring. Det vil sige, at du ikke kommer til at betale mere hos os end hos en anden konkurrent, hvis du finder samme produkt til en lavere fast pris.

Typer af varme og varmeinstallation

El

Er den dyreste, men også mest tilgængelige, form for varme.

For at få varme via el, skal du blot bruge et stik og en elradiator. Det egner sig især til områder, hvor andre typer af varme ellers ikke er tilgængeligt – såsom hvis du f.eks. har et rum i dit hjem, hvor der er udfordringer med at tilslutte din varmeenhed resten af dit nuværende varmenetværk.
Du finder vores elradiatorer blandt vores store udvalg af radiatorer her.

Fjernvarme

Fjernvarme er et lokalt eller regionalt varmesystem. Varmt vand fra varmeværket føres ud til husstande og arbejdspladser, hvor det opvarmer luften i ejendommen. Når vandet er afkølet bliver det ført retur til værket, hvor det opvarmes igen.

Hos EL & VVS tilbyder vi et bredt sortiment af varmeinstallationer og udstyr til fjernvarme. På samme side finder du også vandvarmere til fjernvarme.

Gas

Gas kan også bruges til at opvarme dit hjem og brugsvand.

Hos EL & VVS har vi et bredt udvalg af gaskedler samt andet tilbehør, heriblandt varmtvandsbeholdere designet specifikt til opvarmning via gas.

Olie

Oliefyr har tidligere været blandt de mest populære opvarmningskilder i Danmark.

Men siden Energistyrelsen besluttede sig for at udfase olie til opvarmning og oliefyr, har det kun været muligt at installere et nyere fyr, hvis det erstattede et ældre oliefyr. EL & VVS tilbyder vi mere energi- og klimavenligt oliefyr, hvis du skal udskifte dit gamle.

Radiator eller gulvvarme?

Skal du renovere – og er du i tvivl om, du skal vælge radiatorer eller gulvvarme?

Gulvvarme er blevet en populær teknik til opvarmning af vores hjem. Varmen bliver bedre fordelt, og du slipper for fodkulde. Til gengæld er radiatorer ofte noget billigere og nemmere at installere.
Radiatorer er derfor den bedste løsning, hvis du ikke har igangsat et større renoveringsprojekt. Når det kommer til komfort, har de dog svært ved at slå gulvvarme.

Varmestyring

I vores udvalg finder du også mange enheder til bedre varmestyring.

Det kan snildt betale sig at investere i en bedre løsning, så du ikke opvarmer mere end nødvendigt. Udover at det er godt for klimaet, har det også ofte en økonomisk gevinst, da du mindsker spildvarme

 

 

Et øjeblik...