Røgrør & fittings

Røgrør og fittings
ELVVS giver dig muligheden for en røgfri stue. En pejs er en charmerende del af indretningen, men den ikke altid lige praktisk – det sørger vi for, at den bliver. Vi sælger nemlig røgrør og fittings i alle størrelser til en pris, hvor alle kan være med. Skulle din viden om røgrør være minimal, er du mere end velkommen til at spørge om hjælp. Vi synes nemlig, at alle skal have den rette vare til den rigtige pris. Hør mere om vores udvalg af røgrør og fittings lige her.

Røgrør i alle størrelser
Et pejs kan have mange forskellige udseender og være designet på vidt forskellige måder. Det har indflydelse på rørets størrelse. Derfor har vi et bredt sortiment af røgrør, som udbydes i størrelser lige fra 80 mm og op til 200 mm. Derfor findes der med garanti også et rør, der passer til størrelsen og designet på din pejs. Vi står naturligvis klar med vejledning, hvis det skulle være aktuelt.

Vores mest populære
Vores mest populære
GODE TILBUD I Røgrør & fittings
Hvad siger kunderne?

Vælg den fremtidssikrede løsning
Med et røgrør fra os vil du fremtidssikre dig i flere årtier. Det er en miljøvenlig løsning, som beskytter dig mod unødig forurening i dit hjem. Røgrøret er stabilt og er fremstillet i et materiale, der er slidstærkt. Derfor kan du være velvidende om, at røret tager sig af alt snavs, som kan følge med, når I bruger jeres pejs. Beskyt dig selv og dine nærmeste i fremtiden og benyt et røgrør.

Tilpasset vejledning til dit køb
Et røgrør er måske ukendt for mange og derved kan ens viden være begrænset. Her kan du med fordel bruge os som din forhandler. Vi sætter dig ind i tingene og kan vejlede dig til den rette løsning. Herved får du viden om, hvordan du bedst beskytter dig selv og sørger for, at dit røgrør fungerer optimalt. Er det første gang, du skal sætte et røgrør op, kan det især være nødvendigt med professionel vejledning.

Et overkommeligt prisleje
Både rør og fittings sælges i et prisleje, hvor alle har råd til at forbedre deres hjem. Det er vores overbevisning, at alle skal have muligheden for at have glæde af et røgrør og dens betydning for hjemmets miljø. Hvad end du er på jagt efter fittings eller rør, sørger vi for, at du får det hele til en overkommelig pris. Det giver alle mulighed for at opleve røgrørets glæde og tænke på hygiejne og miljø.

Vær et godt eksempel
Et røgrør sender et signal om, at du er bevidst - både i forhold til arkitektur, miljø og hygiejne. Derved kan du være et godt eksempel for venner, bekendte og ikke mindst familie. Alt sammen til en overkommelig pris. Hvis du synes, at det virker uoverskueligt, kan du i samråd med os forenkle processen. For der er mange fordele ved at have et røgrør til sin pejs. Få glæde af dem allerede i dag.