Hvad siger kunderne?

Ifö

Deres vision er at skabe værdi og gøre livet lettere for deres kunder. Hovedessensen i deres design er den skandinaviske enkelthed og det rene tidløse design. I over 50 lande kan folk få glæde af det flotte og gennemtænkte design som firmaet brillere med. Alle Ifö produkter er CE-mærket og designteamet har holdt den internationale akkreditering ISO 9001- og ISO 14001 certifikatet i mere end 10 år. Dette er vigtigt at vise forbrugerne at de ikke kun går op i design, kvalitet & funktionalitet, men også i miljøet. I dag bliver alle produkter produceret på hypermoderne fabrikker, som bliver styret af computere. Alle produkter bliver tilset og inspiceret af fagfolk, der skal sikre at kvaliteten på produkterne bliver overholdt.

Få stilrene badeværelsesmøbler med Ifö

Hos Ifö er alt gennemtænkt. Derfor har de udviklet fugtisolerede badeværelsesmøbler, som oser af skandinavisk simpelhed og er lette at montere og installere. På stort set alle badeværelsesmøbler er der installeret ”quick release” og ”soft close” i endnu et forsøg på at gøre hverdagen mere lækker for forbrugerne. Se vores møbelpakker til badeværelset, hvor vi har samlet de flotteste underskabe og håndvaske. Vi har også et stort udvalg af fritstående badekar, og brusekabiner.

Ifö leverer elegante toiletter

Design teamet hos Ifö går op i at give dig produkter, som vil være elegante i adskillige år. Derfor kan du blandt andet få elegante kvalitets toiletter, som er vandbesparende med glatte indersider og separate indre puder. Hos Elvvs.dk har vi et stort udvalg af netop disse toiletter der står på gulvet og også de funktionelle væghængte toiletter med de flotteste toiletsæder og reservedele til toiletter.

I de nye toiletter fra Ifö er der integreret ”Fresh toilet sticks”, der automatisk vil tilføre den korrekte mængde af genopfriskning til dit toilet når du skyller ud.

 

Hos iFö er alt gennemført og innovativt. Derfor har designteamet tilført en berøringsfri skyllefunktion i de nye toiletter for at gøre designet mere brugervenligt og lettere for forbrugeren at anvende. Alt du skal gøre for at skylle ud er at køre hånden over sensoren for at udføre et skyl. I stedet for et lille skyl skal du blot bevæge hånden hurtigt over sensoren, hvor du derimod skal bevæge den langsomt over den, hvis du skal bruge det store skyl. Enkelt og funktionelt design!

Køb Ifö hos Elvvs.dk

Mere end bare badeværelsesmøbler. Ifö laver også kvalitets køkkenvaske og vaskeborde i et rent og stilet design med alt det tilbehør, som gør en køkkenvask til en glæde at anvende.  Se det store udvalg af badeværelsesmøbler, toiletter, brusekabiner og køkkenvaske fra Ifö hos Elvvs.dk

Et øjeblik...