Hvad siger kunderne?

Køb de populære produkter fra Ifö her

Hos mange danske husstande finder du Ifö toiletter og badeværelsesudstyr. Det er klart danskernes førstevalg, når man ser på, hvor mange der lige netop vælger Ifö toiletter og sanitære produkter. Det kommer måske af, at virksomheden har en kompromisløs tilgang til kvalitet og et moderne design, som passer ind i den skandinaviske stil.

Gå på opdagelse her på siden, hvor du finder en bred vifte af Ifö toiletter, håndvaske, brusekabiner, badekar samt andre sanitære produkter. Vi er stolte af at kunne tilbyde dig nogle af markedets bedste produkter, så du kan indrette dit badeværelse og toilet uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Hos Elvvs.dk finder du altid de bedste priser på alle Ifö produkter.

Hvem er Ifö?

Ifö blev i sin spæde start etableret af den svenske dyrlæge Abeldgard Nielsen og hans partner Gerard de Geer som var geolog. De startede firmaet tilbage for ca. 130 år siden. Her har brandet i snart mere end 80 år specialiseret sig at designe, udvikle og fremstille sanitet og badeværelsesudstyr af højeste kvalitet.

Ifö er i dag en svensk koncern, der er markedsleder inden for toiletter, badekar, brusekabiner og andre sanitære produkter. Deres DNA består af at udvikle og fremstille produkter af højeste kvalitet. De har derfor en kompromisløs tilgang til deres materialer, funktionalitet og design. Til trods for det har de et ønske om at deres produkter skal være allemandseje. Derfor kan du i dag købe toiletter fra virksomheden til meget fornuftige priser.

Vi tilbyder et stort udvalg af Ifö toiletter og håndvaske

Hos Elvvs.dk har vi en klar målsætning om at tilbyde dig markedets bedste produkter til markedets bedste priser. Derfor kommer du heller ikke udenom, at vi naturligvis tilbyder et stort udvalg af Ifö toiletter, håndvaske og andre sanitære produkter. Specielt gulvstående toiletter samt væghængte toiletter har vi et godt udvalg af. Vi er i dag lagerførende på størstedelen af Ifö produkter, hvorfor vi kan afsende din bestilling stort set samme dag, alt afhængig af, hvornår du lægger din bestilling på shoppen.

Uanset om du står og skal bruge en håndvask, brusekabine, et badekar, toiletbræt eller et helt toilet, kan du med sikkerhed finde det helt rette ud fra udvalget fra Ifö. De har i dag vundet over 70 priser for deres design, kvalitet og funktionalitet, som du tydeligt vil kunne fornemme, når du modtager dit produkt.  

Vi sørger for at holde siden opdateret med de nyeste produkter. Dermed har du altid adgang til de bedste og nyeste produkter på markedet. Her scanner vi løbende alle priser på markedet for at prissætte os som de billigste på markedet på alle produkter. Du kan derfor altid forvente at finde den bedste pris hos Elvvs.dk.

Derfor skal du vælge et Ifö produkt

Ifö er blandt andet kendt for at udvikle produkter som følger med tiden. Derfor vil du altid opleve et moderne design, som er tiltænkt til den moderne familie, der sætter pris på et lækkert og hygiejnisk miljø på badeværelset.

Hvis vi dykker ned i detaljerne, anvender Ifö blandt andet Clean-glasur. Ifö Clean-glasur er en særlig emalje, som de har udviklet for at gøre toilettet nemmere at holde hygiejnisk. Med denne belægning har bakterier og urenheder svære ved at sætte sig på kanterne og siderne på toilettet. Derudover er det en overflade, som er modstandsdygtig overfor ridser og afslag på kanterne. Det er blandt andet derfor mange vælger toiletter med Clean-glasur.

En anden detalje som gør Ifö til et populært valg, er deres sensor. Med Ifö sensor behøver du ikke skulle bekymre dig om bakterier på skylleknappen. For sensoren gør at du bare skal holde din hånd op foran den infrarøde sensor for at skylle ud. Det bliver derfor ikke nemmere og mere hygiejnisk.

En sidste lille detalje, som du måske ikke tænker over, men som har en fantastisk effekt, er deres softclose toiletbræt. Som navnet måske antyder, så er det et toiletbræt som lukker forsigtigt. Med denne løsning slipper du for at høre på smækkende toiletbrætter.

Få prisgaranti på udvalgte produkter

Der er flere fordele ved at handle Ifö produkter hos Elvvs.dk. Hos os kan du altid forvente en god service, hvor vi lytter til dine ønsker og behov. Vi tilbyder derfor altid gratis rådgivning, vejledning og hjælp, hvis du ønsker det. Herudover kan du finde alt, hvad du skal bruge, når det kommer til el- og vvs-artikler - naturligvis til de bedste priser.

Vi går meget op i at du altid kan forvente den bedste pris, når du handler hos os. Det gør vi fordi vi ønsker, at det skal være så enkelt og nemt for dig at handle el- og VVS-produkter. Der har vi samlet alt ét sted.

Skulle du gå hen og finde et af de produkter vi tilbyde til en bedre pris hos en af vores respektive konkurrenter, kan vi helt ekstraordinært tilbyde dig prisgaranti. Prisgaranti betyder, at vi matcher deres pris. På udvalgte produkter kan vi endda belønne dig med yderligere 5 % rabat, som belønning for at du fandt det billigere et andet sted.

Har du spørgsmål til et produkt?

Hvis du ønsker at høre nærmere om et særligt Ifö produkt, som du overvejer at købe, eller er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge - så hold dig ikke tilbage med at tage kontakt til vores venlige og kompetente kundeservice.

Vi bestræber os som sagt på at yde den bedste service og rådgivning. Derfor har vi naturligvis klædt vores personale godt på i forhold til at rådgive og vejlede dig, hvis du har spørgsmål til et produkt.  Du kan komme i kontakt med vores serviceminded og fagligt kompetente personale på flere forskellige måder, alt efter hvad du selv foretrækker.

Du kan vælge at ringe ind til vores kundeservice på tlf. nr. 70 200 049. Det kan du gøre indenfor vores åbningstider. Her kan du få svar på din forespørgsel eller dit spørgsmål med det samme.

Du kan naturligvis også sende os en mail, hvis ikke det haster. Det kan du gøre ved at skrive på info@elvvs.dk. Her bestræber vi os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer eller hurtigst muligt.

Et øjeblik...