Producent
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Ifö Væghængte toiletter

Produkter
hvid hængetoiletskål cera if
Ifö Cera hængetoiletskål Hvid Varenr.: 613006000 726,00 DKK pr. stk.
stk.
hængeskål til 96040 dæmpningsliste if
Ifö dæmpningsliste 96040 til hængeskål Varenr.: 617961030 25,00 DKK pr. stk.
stk.
renovering t 6894 vægmontering til toilet sign if
Ifö Sign toilet til vægmontering 6894 t/renovering Varenr.: 607002200 4.313,00 DKK pr. STK.
STK.
6293 toilet rimfree vægmonteret spira if
Ifö Spira vægmonteret Rimfree® toilet 6293 Varenr.: 607005200 4.314,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Ifø væghængte toiletter - Altid et godt valg

Toilettet er en vigtig del af alle mennesker liv, og derfor kan det naturligvis betale sig at vælge et lækkert et af slagsen, som vil leve op til alle dine krav og behov på badeværelset. Du bruger dit toilet flere gange om dagen, end du sikkert lige går og tænker over, og så fylder dit toilet også en hel del i badeværelsets samlede indretning, og det er derfor vigtigt at tage en velovervejet beslutning, når du køber nyt toilet i forbindelse med renovering eller nybyggeri.

Hvis du gerne vil have et moderne toilet i høj kvalitet og med mange gode funktioner, skal du kigge med blandt vores udvalg af Ifø væghængte toiletter her på siden. Hos Elvvs.dk kan du købe et Ifø væghængt toilet, som passer ind på netop dit badeværelse, og som vil gøre de daglige toiletbesøg til en fryd.

Vi sælger flere forskellige typer af Ifø væghængte toiletter, hvor du bl.a. kan vælge mellem:

  • Ifø væghængt toilet med indbygningscisterne
  • Ifø væghængt toilet med samlet toiletskål og cisterne

Ifø kvalitetstoiletter i mere end 80 år

Ifø, også kendt som Ifö, er den førende spiller på markedet for VVS-produkter i hele Norden. Ifø blev grundlagt i Sverige tilbage i 1936, og virksomheden har således mere end 80 års erfaring med at producere sanitetsprodukter til de nordiske forbrugere.

I de mange år har Ifø været kendt for sine produkter i høj kvalitet og for deres tidsløse designs, som kendetegner hele virksomhedens udvalg. Sådan er det stadig den dag i dag, hvor Iføs lange erfaring og store fokus på detaljer er din garanti som forbruger for, at du får et Ifø væghængt toilet i en høj kvalitet og et moderne design.

Hvad er et Ifø væghængt toilet?

Et Ifø væghængt toilet adskiller sig fra de mere jordnære gulvstående toiletter. Et gulvstående toilet er den klassiske løsning, hvor både toiletskål og cisterne er samlet og placeret på gulvet. Sådan har toiletter set ud gennem årtier, men de moderne væghængte toiletter bliver mere og mere populære grundet deres mange fordele sammenlignet med de traditionelle gulvstående toiletter.

Et Ifø væghængt toilet adskiller sig først og fremmest fra et gulvstående toilet ved, at ingen af toilettets dele rører ved gulvet. Et væghængt toilet monteres på væggen i dit badeværelse eller på en skalmur, så der er fri adgang under toiletskålen.

Den anden forskel på et Ifø væghængt toilet og et traditionelt gulvstående toilet er, at toiletskålen og cisterne ikke nødvendigvis hænger sammen i et væghængt toilet. Hvis du vælger et Ifø væghængt toilet får du mulighed for at gemme cisternen væk inden i badeværelsesvæggen eller i en dertil bygget skalmur, som vil skjule cisternen. Hvis du vælger denne løsning, vil cisternen således kun være synlige gennem de knapper i væggen, som giver dig adgang til at betjene cisternens skyld.

Du har også mulighed for at vælge et Ifø væghængt toilet, hvor toiletskålen og cisternen hænger sammen, som du kender det fra et traditionelt gulvstående toilet. Her vil cisternen være synlig, og du slipper derfor for at bygge en skalmur eller lave et hulrum i den eksisterende væg for at få plads til en indbygningscisterne.

Et Ifø væghængt toilet med synlig cisterne ligner derfor til forveksling et helt normalt gulvstående toilet, hvor den store forskel selvfølgelig er, at alle dele af et Ifø væghængt toilet vil være monteret på væggen, så toilettet ikke rører gulvet.

Hvad er fordelene ved at vælge et Ifø væghængt toilet?

Hvis du står overfor at skulle udskifte dit gamle gulvstående toilet, vil du få mange fordele ved at skifte til et Ifø væghængt toilet. Der er mange gode ting ved at bringe et væghængt toilet ind på badeværelset, og da du kan få et Ifø væghængt toilet til en skarp pris her hos Elvvs.dk, er der ingen grund til igen at købe et gulvstående toilet, hvis du gerne vil prøve noget nyt.

Et Ifø væghængt toilet er en elegant løsning til det moderne badeværelse, som vil forandre udtrykket på badeværelset. Et væghængt toilet vil få dit badeværelse til at virke større ved at frigive gulvplads, så det bliver en endnu større fornøjelse at opholde sig i rummet.

Et Ifø væghængt toilet sikrer nem rengøring på badeværelset

Den helt store fordel ved at vælge et væghængt toilet fremfor et gulvstående toilet vil du opleve i forbindelse med rengøring på badeværelset. Hvis du har ejet et gulvstående toilet, kender du til de udfordringer, som er forbundet med at gøre rent under, omkring og bagved toilettet, hvor skidt og snavs nemt kan gemme sig, og hvor det er svært at komme til.

Disse problemer kan du slippe udenom, hvis du vælger et Ifø væghængt toilet. Når dit toilet hænger på væggen, vil det blive nemt som aldrig før at gøre rent under toilettet, og hvis du vælger et Ifø væghængt toilet med indbygningscisterne, skal du helle ikke bekymre dig om at gøre rent rundt om cisternen. Her kan du bare tage gulvmoppen og køre en tur over gulvet og vaske toiletskålen, som du plejer – nemmere bliver det ikke.

Hvis du vælger et Ifø væghængt toilet får du desuden et produkt med en rengøringsvenlig glasur, som giver dig en holdbar og glat overflade, hvor skidt og snavs ikke har en chance for at sætte sig fast.

Køb et Ifø væghængt toilet hos Elvvs.dk i dag

Hvis du gerne vil forkæle dig selv med et moderne og funktionelt toilet i en høj kvalitet, der på samme tid er elegant og rengøringsvenligt, er et Ifø væghængt toilet det helt rette valg for dig. her er du sikret høj kvalitet hele vejen igennem, og med gennemtænkte løsninger er du også sikret en høj funktionalitet og en høj komfort, som vil leve op til alle dine behov.

Her hos Elvvs.dk kan du få et nyt Ifø væghængt toilet til en skarp pris, da vi giver dig prisgaranti på alle vores varer. Vi sidder også klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til dit køb – bare ring til vores kundeservice på tlf. 70 200 049 eller send en mail til info@vvs.dk


Ofte Stillede Spørgsmål

Laver Ifö væghængte toiletter?

Ja. Ifö producerer væghængte toiletter af høj kvalitet. Toiletterne er nemme at rengøre under og omkring, fordi de hænger på væggen. Ifös væghængte toiletter er vandbesparende og har som standard en rengøringsvenlig glasur, som nemt modstår snavs og kalk. Ifö har produceret toiletter i over 80 år, men har aldrig stoppet med at produktudvikle. Således er deres sortiment af væghængte toiletter og toilethængeskåle garant for skandinavisk kvalitet og design i høj klasse.

 

Hvilke slags Ifö væghængte toiletter findes der?

Ifös væghængte toiletter kommer i flere modeller under navnene Spira, Spira Art, Cera, Sign, Sign Art. Modellerne findes enten som et vægmonteret toilet med en synlig cisterne, der monteres på væggen, eller som en såkaldt hængetoiletskål, hvor cisternen skjules inde i væggen. Endvidere kan du vælge mellem en helt glat overflade, åben S-lås eller lukket S-lås på selve toilettet, og du kan vælge Rimfree® kummer uden skyllekant, som gør rengøringen endnu nemmere.

 

Hvilke fordele er der ved Ifö væghængte toiletter?

Det væghængte toilet fra Ifö har flere fordele. Med et væghængt toilet får du et visuelt lettere udtryk på badeværelset, fordi toilettet ikke optager gulvplads. Et væghængt toilet er af samme årsag den mest hygiejniske løsning, da det er meget nemmere at komme til under og omkring toilettet, når der skal gøres rent. Der er ingen samlinger i gulvet og snørklede kroge bag toilettet, hvor der kan samle sig bakterier og støv.

 

Hvad koster et Ifö væghængt toilet?

Prisen på et væghængt toilet fra Ifö afhænger meget af, hvilken model, du vælger. Den billigste hængetoiletskål koster fra omkring 800 kroner. Hertil skal du lægge prisen for toiletbræt og en indbygningscisterne til cirka 1500 kr.

Et øjeblik...