Producent
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Ifö Væghængte toiletter

Produkter
STK.
hvid hængetoiletskål cera if
Ifö Cera hængetoiletskål Hvid Varenr.: 613006000 811,00 DKK pr. stk.
stk.
hængeskål til 96040 dæmpningsliste if
Ifö dæmpningsliste 96040 til hængeskål Varenr.: 617961030 48,00 DKK pr. stk.
stk.
renovering t 6894 vægmontering til toilet sign if
Ifö Sign toilet til vægmontering 6894 t/renovering Varenr.: 607002200 3.527,00 DKK pr. STK.
STK.
6293 toilet rimfree vægmonteret spira if
Ifö Spira vægmonteret Rimfree® toilet 6293 Varenr.: 607005200 3.527,00 DKK pr. stk.
stk.
clean if m hvid 6875 hængetoiletskål sign if
Ifö Sign hængetoiletskål 6875 Hvid m/Ifö Clean Varenr.: 613000000 1.385,00 DKK pr. STK.
STK.
EA.
hængetoiletskål rimfree spira if
Ifö Spira Rimfree® hængetoiletskål Varenr.: 613012000 1.498,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Er du på udkig efter et væghængt Ifö toilet? Så er du kommet til det rette sted - hos Elvvs forhandler vi de populære Ifö væghængte toiletter til konkurrencedygtige priser. 

Ifö står for kvalitet og holdbarhed

Ifö har i over 80 år været garant for høj kvalitet og tidsløst design, og produkterne lever stadig op til dette ideal den dag i dag. Vil du være sikker på at få et produkt i den bedste kvalitet med et skandinavisk design, der passer ind i et hvert hjem, så køb et Ifö toilet.

Væghængte toiletter har mange fordele

Er du en af de mange, der gerne vil udskifte det gammeldags toilet med et væghængt? Det forstår vi godt, for det væghængte toilet har flere fordele. Med et væghængt toilet sparer du både plads og opnår et mere enkelt og let udtryk på dit badeværelse. Det er uden tvivl også den mest hygiejniske løsning. I og med, at der ikke er nogen fod på et væghængt toilet, er det meget nemmere at komme til under og omkring toilettet, når der skal gøres rent. Herimod består et gulvstående toilet af samlinger ved gulvet og snørklede kroge, hvor der kan samle sig skidt og støv, som er svært at få bugt med. 

Synlig eller usynlig cisterne?

Når du har besluttet dig for et Ifö væghængt toilet, skal du yderligere vælge mellem et vægmonteret toilet med synlig cisterne eller et Ifö hængetoiletskål, hvor cisternen skjules inde i væggen. Begge typer af toiletter lever op til Ifös høje standarder, så det er et spørgsmål om, hvorvidt det kan lade sig gøre at bygge en cisterne ind i væggen på dit badeværelse. 

Rengøringsvenlige toiletter fra Ifö 

Som standard på alle porcelænsprodukter fra Ifö er der Ifö Clean – en unik og rengøringsvenlig glasur. Det giver en holdbar og glat overflade, som nemt modstår snavs og kalk. Ifö Sign Art og Ifö Spira Art gør det ekstra nemt med rengøringen, fordi designet på ydersiden er helt glat og fri for kroge, hvor der kan samle sig bakterier og støv. For en ekstra rengøringsvenlig kumme findes nogle af toiletterne med Rimfree®. Disse er uden skyllekant, så bakterier og snavs ikke kan gemme sig. 

Vandbesparende toiletter

Der kan være mange gode grunde til at vælge et af de populære væghængte toiletter fra Ifö. Muligheden for at få et vandbesparende og miljøvenligt toilet med skyl på enten 4/2 liter eller 6/3 liter skyl, er med til at tilskynde mange til at vælge Ifö. 


Ofte Stillede Spørgsmål

Laver Ifö væghængte toiletter?

Ja. Ifö producerer væghængte toiletter af høj kvalitet. Toiletterne er nemme at rengøre under og omkring, fordi de hænger på væggen. Ifös væghængte toiletter er vandbesparende og har som standard en rengøringsvenlig glasur, som nemt modstår snavs og kalk. Ifö har produceret toiletter i over 80 år, men har aldrig stoppet med at produktudvikle. Således er deres sortiment af væghængte toiletter og toilethængeskåle garant for skandinavisk kvalitet og design i høj klasse.

 

Hvilke slags Ifö væghængte toiletter findes der?

Ifös væghængte toiletter kommer i flere modeller under navnene Spira, Spira Art, Cera, Sign, Sign Art. Modellerne findes enten som et vægmonteret toilet med en synlig cisterne, der monteres på væggen, eller som en såkaldt hængetoiletskål, hvor cisternen skjules inde i væggen. Endvidere kan du vælge mellem en helt glat overflade, åben S-lås eller lukket S-lås på selve toilettet, og du kan vælge Rimfree® kummer uden skyllekant, som gør rengøringen endnu nemmere.

 

Hvilke fordele er der ved Ifö væghængte toiletter?

Det væghængte toilet fra Ifö har flere fordele. Med et væghængt toilet får du et visuelt lettere udtryk på badeværelset, fordi toilettet ikke optager gulvplads. Et væghængt toilet er af samme årsag den mest hygiejniske løsning, da det er meget nemmere at komme til under og omkring toilettet, når der skal gøres rent. Der er ingen samlinger i gulvet og snørklede kroge bag toilettet, hvor der kan samle sig bakterier og støv.

 

Hvad koster et Ifö væghængt toilet?

Prisen på et væghængt toilet fra Ifö afhænger meget af, hvilken model, du vælger. Den billigste hængetoiletskål koster fra omkring 800 kroner. Hertil skal du lægge prisen for toiletbræt og en indbygningscisterne til cirka 1500 kr.

Et øjeblik...