Ifö Sign toilet til vægmontering 6894 t/renovering

4.041,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 3.232,80 DKK
STK.
Dette produkt har ekstra fragtomkostning på DKK 93,75
Om produktet


IFØ SIGN VÆGMONTERET TOILET MED SYNLIG CISTERNE TIL RENOVERING

Beskrivelse:

Når du skal indrette nyt badeværelse, er toilettet selvfølgelig et af de allervigtigste elementer. Et toilet er en vigtig del af hverdagen for alle mennesker, og derfor kan det naturligvis betale sig at vælge et godt og komfortabelt toilet, som møder alle dine krav, når det kommer til både komfort, kvalitet og design.

Hvis du er på udkig efter et toilet til dit nye badeværelse, eller hvis dit gamle toilet bare trænger til at blive udskiftet, er dette Ifø Sign Toilet et godt valg.

Her får du et flot toilet i den velkendte høje kvalitet fra Ifø, og så er toilettet vægmonteret , hvilket giver dig en lang række fordele i den daglige brug af toilettet.

Toilettet har desuden en synlig cisterne som en del af selv toilettet, så du ikke skal tænke på at købe en separat cisterne til indbygning i væggen, som du skal med mange andre væghængte toiletter.

Fordele ved at vælge et Ifø Sign Toilet

Et Ifø Sign Toilet er et stilrent toilet i porcelæn med en klassisk hvid farve. Derfor kan et Ifø Sign Toilet nemt passe ind i indretningen på både klassiske og moderne badeværelser. Toilettet har et let og elegant udtryk, hvilket bl.a. skyldes toilettets placering på væggen.

Et Ifø Sign Toilet til vægmontering adskiller sig nemlig markant fra gulvstående toiletter, da ingen dele af et Ifø Sign Toilet vil røre dit badeværelsesgulv. Det har som nævnt en række fordele i forhold til toilettets udtryk, da toilettet vil fylde mindre i rummet rent visuelt end et gulvstående toilet.

Det giver også mere fysisk plads på badeværelset, hvorfor et Ifø Sign Toilet er et godt valg til store såvel som små badeværelse.

Vægmonteringen gør desuden rengøring under og omkring toilettet en helt del nemmere. Med et Ifø Sign Toilet kan du nemlig hurtigt gøre rent under toilettet med en gulvmoppe, og du skal således ikke bøvle med at komme rundt om og ind bagved toiletskålen, som du skal med et gulvstående toilet på badeværelset.

En fordel ved et Ifø Sign Toilet er også, at cisternen er synlig og derved en fast del af selve toilettet. Det er en fordel for dig, der gerne vil have fordelene ved at have væghængt toilet på badeværelset, mens du på samme tid ikke gider at lave et hul i væggen eller lave en skalmur for at montere en indbygningscisterne. Et Ifø Sign Toilet er således også nemt at montere sammenlignet med andre væghængte toiletter, da toilettet grundlæggende bare skal hænges på din en eksisterende væg.

Sådan monterer du dit Ifø Sign Toilet

Det er nemt og simpelt at montere et Ifø Sign Toilet, og du kan derfor hurtigt klare monteringen selv, hvis du har mod på det.

Ved montering af dit Ifø Sign Toilet skal du starte med at fastgøre afløbsrøret i væggen til dit toilet. Herefter skal du have monteret toilettet på væggen. Det er nemt, hvis du i forvejen har et Ifø toilet på væggen, da alle Ifø væghængte toiletter har samme afstand mellem monteringshullerne. Hvis du ikke i forvejen har huller i væggen til montering, skal disse først bores, og så kan du hænge dit Ifø Sign Toilet godt og sikkert op.

Toilettet kommer desuden med en fleksibel indløbslange, hvilket vil sige, at den er nem at justere i højden og til siderne, så slangen nemt kan tilsluttes dine eksisterende vandinstallationer. Derfor er tredje og sidste skridt også simpelt, for du skal nu bare forbinde vandtilslutningen på toilettet, og så er dit Ifø Sign Toilet sådan set klar til at blive taget i brug.

Køb dit Ifø Sign Toilet hos Elvvs.dk i dag

Hvis du står og mangler et stilfuldt toilet i høj kvalitet til montering på væggen, er et Ifø Sign Toilet et sikkert valg. Et Ifø Sign Toilet kan hurtigt monteres, så du hurtigt bliver klar til at nyde toilettets flotte former og høje komfort.

Her hos Elvvs.dk giver vi dig en god pris på dit nye Ifø Sign Toilet, da du altid får prisgaranti, når du handler hos os – derfor er prisen her på siden den laveste på markedet. Vi sørger også for en hurtig levering, så du kan komme i gang med at bruge dit nye Ifø Sign Toilet i løbet af kun 1-3 hverdage.

Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig, når du har spørgsmål i forbindelse med køb af dit nye toilet. I vores kundeservice finder du professionelle fagfolk, som har styr på alt, når det kommer til toiletter, montering og så videre, så du altid har god mulighed for at få svar på dit spørgsmål, når du ringer til os. Du kan få fat i vores kundeservice ved at ringe på tlf. 70 200 049 eller ved at sende en mail til info@vvs.dk.

Specifikation:

IFØ nummer: 689400031
Størrelse: 355 X 660 mm
Installation: Vægmonteret
Totalhøjde: 800 mm 
Afløb: Vandret
Beskrivelse af materiale: Sanitetsporcelæn
Skyllemængde: 2/4 eller 3/6 liter (kan indstilles)

 

Vare nr.:
607002200
EAN nr:
7391515106596
Enhed:
STK.
Min køb:
1
Leveringstid:
1-3 dage
BENYT VORES PRISMATCH
Har du fundet dette produkt billigere andet sted, så indsæt link til varen i boxen og tryk OK. (Denne boks lukker)
Læg herefter varen i kurven. Vi vil efter vores gældende betingelser, nedskrive prisen på denne vare.
Hvad skal jeg gøre nu?

Du skal gennemføre ordren via shoppen, hvorefter vi retter ordren og betalingen til.

Beløbet er ikke rettet ned?

Dette sker efterfølgende når vi har godkendt Prismatchen, så du skal lave ordren på det fulde beløb, vi reserverer kun beløbet.

Hvad hvis I ikke godkender Prismatchen?

Hvis vi ikke godkender Prismatcher, så modtager du en mail med begrundelsen.

Andre kunder har også set på
Kunder der købte denne vare, købte også
Dine senest sete produkter
Et øjeblik...