Toiletter og tilbehør

Hos ELVVS har vi alt inden for toiletter, toiletsæder og tilbehør. Står du derfor og mangler et nyt flot og funktionelt toilet, reservedele eller et urinal, er du havnet det rigtige sted. Vores produkter har en høj kvalitet, hvor vi i særdeleshed forhandler nordiske designs, der skræddersyr deres produkter til danske hjem. Dertil har vi en stor alsidighed, hvor vi sælger alt fra A-Z, når det kommer til badeværelsesudstyr.

Vores mest populære
Vores mest populære
GODE TILBUD I Toiletter og tilbehør
Hvad siger kunderne?

Skab et badeværelse, du ikke troede var muligt

Vi kan lide at tænke stort. Så hvis du er med på idéen, kan vi i fællesskab skabe et badeværelse, der er både fascinerende, moderne og nyskabende. Vi er ambitiøse, og hvis du har mod på og lyst til at være det samme, er rammerne for at få et badeværelse efter dit ønske sat. Når det kommer til toiletter og tilbehør, har vi alt fra et bidet til tilslutningsslanger. Hvad du ønsker, er op til dig. Vi står klar til at hjælpe, hvis du skulle have brug for det.

Vælg et toilet efter din smag

Vi har flere forskellige modeller og designs, når det kommer til toiletter. Du kan vælge et af de klassiske toiletter med P- eller S-lås, et moderne væghængt toilet eller et børnetoilet. Så kan de mindste i huset også gå trygt på toilettet. Valget er dit, men uanset hvad du vælger, vil du få et toilet, der har en høj funktionalitet og er slidstærkt. Det betyder, at du vil opleve en god komfort samtidig med, at holdbarheden er intakt. Det sikrer dig blandt andet mod, at toiletbrættet bliver løst, knirker, eller at der er problemer med cisternen.

Køb toiletter og tilbehør produceret på din hjemmebane

Vi forhandler alle de største mærker fra Nordeuropa. Derfor er der både danske, svenske og tyske producenter blandt vores brands. Goden af det faktum høster du. Ikke nok med at svenske Ifö og Gustavberg laver de bedste toiletter på markedet, men de er også designet, så de passer ind i det nordiske hjem. Dit hjem. Det betyder, at toilet og tilbehør vil gå godt i spænd med indretningen og arkitekturen. Det giver dig et harmonisk hjem med et produkt af høj kvalitet.

 

Den ideelle løsning til virksomheden

Vores toiletter og tilbehør passer godt til en virksomhed. Her kan et urinal være den smarte løsning, men også et bidet kan skabe glæde hos jer. Vi henvender os både til private og erhvervsfolk, og vi er klar til at hjælpe alle, der skulle have brug for det. Særligt urinalet har mange fordele, hvis I er en større virksomhed. Her fylder urinalet ikke så meget og kan monteres flere forskellige steder end et normalt toilet. Skulle I dog foretrække et normalt toilet, er I også meget velkomne til at tage et kig på vores mange modeller.