Hvad siger kunderne?

S-lås og P-lås toiletter

Skal det gamle toilet skiftes ud med et nyt, og er du derfor på udkig efter gulvstående toiletter af en rigtig god kvalitet så har ELVVS med garanti noget du kan bruge! Vores sortiment er bredt og byder på toiletter med S-lås og P-lås. Forskellen på disse er at S-lås toiletter har et afløb, der er monteret direkte ned i gulvet. P-lås toiletter derimod har et afløb, som går ind i væggen. Derfor er det vigtigt at du har styr på, hvordan dit badeværelse er opbygget og hvor din vandtilførsel er tilsluttet.

Væghængte toiletter

Er du på udkig efter et væghængt toilet har vi hos ELVVS mange design toiletter til væggen fra de helt store aktører på markedet for toiletter og andre sanitetsprodukter. Du er dermed garanteret et kvalitetsprodukt, som er både funktionelt og holdbart. Væghængte toiletter er ikke kun flotte – de er også funktionelle! Med et væghængt toilet vil der ikke samle sig støv og snavs nede på kummen. Det er lettere at gøre rent og giver mere luft i rummet. mange toiletter til væggen findes med en skjult montering og har en udvendig cisterne. Andre har rimfree hængeskåle og nogle vil have wondergliss. Har du ikke det store kendskab til denne type toiletter, er det absolut muligt at få professionel rådgivning, før du træffer et endegyldigt valg.

Montering af toilet

Hvis du selv skal montere et gulvstående toilet, er der nogle ting du skal have styr på. Først skal du få afmonteret det gamle toilet. Nu gælder det om at få placeret dit nye toilet med kummen ned i afløbsmuffen. Når det er på plads, skal du skure toiletkummen fast til gulvet. Når toilettet er sat fast, skal du tætne siderne med f.eks. en gummifuge. Til sidst skal du tilslutte vandslangen bag på toilettet og tænde for vandet. Inden du tager toilettet i brug, er det vigtigt at fugen er helt tør for at undgå en senere vandskade.

Hold Toilettet rent

De fleste nye toiletter har en selvrensende funktion. Mange af vores Ifö toiletter har et indførelse rør oppe ved trykknappen, hvor der kan indsættes Fresh sticks, der sørger for at rense toiletter hver gang du skyller ud og tilføre vandet en flot blå kulør. Har du et gammelt toilet kan du komme eddikesyre og lidt opvaskemiddel i toiletvandet og lade det stå i nogle timer for at fjerne kalkbelægninger.

Toilettet er et vigtigt element på dit badeværelse. Vi har toiletter i mange forskellige modeller, som alle passer til danske hjem. Vores forhandlere er nordeuropæiske, og derfor er toiletterne konstrueret, så de går i spænd med dansk indretning og arkitektur. Hos ELVVS har vi kvalitets toiletter fra de bedste producenter i branchen.  Vælg mellem mærker som ifö, Laufen, Gustavsberg, Duravit mm.

 
Et øjeblik...