Toiletter og tilbehør

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Toiletter med S-lås og P-Lås

Toiletter med S-lås er tilsluttet afløbet så det leder spildevandet lodret ned igennem gulvet. Derfor skal toilettet monteres direkte ovenpå afløbet. Denne form for toilet er godt til mindre badeværelser, da toilettet kan skubbes helt op ad væggen.  P-lås toilet er tilsluttet afløbet så de leder spildevandet ud vandret, altså bagud. Derfor skal toilettet monteres ind i væggen.

Væghængt toilet

Et væghængt toilet har en cisterne, som er indbygget i væggen. Det gør det mere rengøringsvenligt og det skaber mere luft på badeværelset da der ikke kan samle sig snavs og støv rundt om kummen. Man Skal dog være opmærksom på når man køber et væghængt toilet at der er mere montør og installationsarbejde. Hos ELVVS har vi et stort udvalg af væghængte toiletter fra de mest anerkendte producenter af sanitære produkter fra blandt andre Ifö.<>

Et nyt toilet giver mindre vandspild

Et gammel toilet bruger op til 10 liter vand hver gang du skyller. Nye toiletter har en indbygget vandbesparende funktion , så de bruger mellem 3-6 liter vand afhængigt af stort/småt skyl. På den måde kan du forbedre miljøet og din økonomi.  Derudover kommer du også et potentielt løbende toilet til livs. Mange ældre toiletter begynder at løbe når de bliver gamle. Med et nyt toilet spare du på vandet i mange henseender.

Vælg det rigtige tilbehør til dit toilet

Et toilet er et af de vigtigste møbler i dit badeværelse, men det er ikke nok kun at have et flot toilet, der skal også være en toiletrulleholder, toiletbørste, toiletspand og et lækkert toiletsæde. Hvorfor ikke gøre livet nemmere for dig selv og køb et lækkert toiletsæde. Hos ELVVS har vi stort udvalg af kvalitet toiletsæder fra Ifö med quick release og soft close system. Suppler gerne dit toilet med en toiletrulleholder med eller uden låg. Vælger du en toiletrulleholder med låg, kan du spare på toiletpapiret, da man har tendens til at bruge mindre toiletpapir med låg på. Du kan samtidig købe en toiletbørste i rustfrit stål, poleret stål, forkromet eller i krom. Vil du spare tid på jagten efter toilet tilbehør, så kan du købe et 3-in-1 fra GROHE. Hjælp med at holde dit badeværelse rent og køb en toiletspand af kvalitet i forskellige farver.

Et øjeblik...