Hvad siger kunderne?

Køb Geberit toiletter, indbygningscisterne mm. her

Når badeværelset skal have den store tur og renoveres med alt, hvad det indebærer, er det ikke kun klinker, farver og armaturer, du skal tænke på. Du skal også tænke grundigt over tingene i forbindelse med valg af nyt toilet, da dit toilet på mange måde er en vigtig del af din dagligdag.

Det er måske ikke noget, du tænker så meget over, men komforten på dit toilet er lige så vigtig som komforten i brusebadet, og derfor kan det betale sig at gå efter kvaltiet, når du køber nyt toilet.

Dit toilet spiller desuden en helt central rolle i badeværelsets samlede udtryk, hvorfor et moderne badeværelse, hvor du gerne vil holde en god stil, også kræver et lækkert og stilrent toilet.

Sådan et toilet kan du finde her på siden, hvor vi har samlet vores store udvalg af toiletter og cisterner fra Geberit. Et Geberit toilet er noget helt særligt, når det kommer til både stil og komfort, og du bør derfor kigge med her på siden, hvis du gerne vil udstyre dit badeværelse med noget af det bedste, som markedet har at byde på, når det kommer til toiletter.

Schweizisk kvalitet med mange år på bagen

Geberit er en schweizisk virksomhed, som har eksisteret siden 1874. Her grundlagde Casper Melchior Gebert et VVS-firma, og der var således langt til den store succes som toiletfabrikant, som Geberit er kendt for i dag.

Det var nemlig først mange år senere i 1905, at Geberit startede på eventyret med at producere toiletter og lignende produkter inden for sanitet. Herfra blev Geberit en stor succes i Schweiz, og da sønnen få år senere overtog virksomheden, begyndte Geberits toiletter også at sprede sig uden for landets grænser.

I den forbindelse begyndte Geberit også på at producere andre produkter som eksempelvis vandrør, haner og lignende, mens de populære Geberit toiletter også fortsat blev udviklet med nye funktioner og nye materialer.

I 1930 var Geberit en af de første producenter i verden til at bruge plastikdele i deres produkter, hvilket gjorde bl.a. Geberit toiletter endnu mere populære. I løbet af 1950’erne var Geberit blevet en stor succes i hele Tyskland og andre mellemeuropæiske lande, og snart var Geberit også kendt i hele verden, og således var grundlaget lagt for den globale succes, som Geberit er kendt for i dag.

Geberit toilet

Hvis du gerne vil pryde dit badeværelse med flot inventar, og hvis du gerne vil forkæle dig selv med komfort udover det sædvanlige, er et Geberit toilet det helt rette valg for dig. Her får du gode materialer formet i flotte og elegant linjer, der på samme tid vil give dig en uovertruffen oplevelse i forbindelse med komfort under dine daglige toiletbesøg.

Derfor er vi stolte af at kunne forhandle Geberit toiletter her hos Elvvs.dk, hvor du har flere valgmuligheder. Du kan bl.a. vælge et stilrent væghængt Geberit toilet, som vil give et helt andet udtryk til dit badeværelse, end et gulvstående toilet kan give dig.

Ved at vælge et væghængt toilet får du nemlig en elegant løsning, der vil fylde mindre i rummet rent visuelt, hvilket skyldes, at ingen dele af toilettet rører gulvet, mens også cisternens placering i væggen hjælper til at give et væghængt Geberit toilet et elegant udtryk på ethvert badeværelse.

Dertil giver et væghængt toilet den fordel, at det bliver langt nemmere at gøre nemt under toilettet. Her skal du ikke bøvle med at komme rundt om og indunder toilettet, da ingen dele af toilettet rører ved gulvet. Derfor kan der nemt rengøres med en hurtig tur med gulvmoppen, mens du også sparer tid på rengøring af cisterne, hvis du vælger en indbygningscisterne, som gemmes i væggen.

Du kan også købe et Geberit toilet med mere fokus på komfort og hygiejne. Hos Elvvs.dk sælger vi Geberit gulvstående toiletter med indbygget bidet, som både sikrer komfort og høj hygiejne i forbindelse med dine daglige toiletbesøg.

Med Geberit finder du mange muligheder for at få et stilrent toilet i høj kvalitet og med høj komfort, og med det store udvalg her hos Elvvs.dk kan du helt sikkert finde et Geberit toilet, som passer til dig, dine behov og dit badeværelse.

Geberit indbygningscisterne med vandbesparende funktioner

Hvis du vælger at købe en Geberit toilet til at hænge på væggen, skal du huske, at du skal tænke over en separat løsning i forhold til cisterne. Når du køber et væghængt toilet, vil selve toilettet og cisterne nemlig være adskilt.

Derfor forhandler vi hos Elvvs.dk naturligvis også Geberit indbygningscisterner, som giver dig en stilren og praktisk løsning til badeværelset. En Geberit indbygningscisterne er lavet til at bygge ind i væggen på dit badeværelse, hvilket giver dig et stilrent og elegant toilet, som passer godt ind på små områder.

Med en Geberit indbygningscisterne får du en af markedets mest pålidelige løsninger, som på samme tid giver dig en masse gode funktioner i det daglige. En Geberit indbygningscisterne er et avanceret produkt, som bl.a. er rigtig god til at spare på vandet, når du skyller ud.

Toiletskyl er det sted, hvor der bruges mest vand i en moderne dansk bolig, og der er derfor meget vand og mange penge at spare ved at vælge en gennemtænkt løsning til toilettet, så vandbesparing bliver en del af din hverdag, når du går på toilet. Det får du bl.a. gennem en smart to-skylsteknik, som giver dig mulighed for selv at bestemme, hvor meget vand der skal bruges til udskyl i en given situation.

En Geberit indbygningscisterne kan desuden kombineres med alle former for toiletskåle, så du kan købe en Geberit indbygningscisterne til hvilket som helst andet mærke af toiletter, hvis det passer bedre til dig.

Geberit betjeningsplader og andet tilbehør

For at fuldende dit Geberit toilet med indbygningscisterne, har du brug for en betjeningsplade, som giver dig mulighed for at skylle ud fra cisternen. Derfor forhandler vi naturligvis også Geberit betjeningsplader her hos Elvvs.dk, så du kan få en stilren løsning til væggen, der passer til dit Geberit toilet.

Vi sælger desuden en lang række andet tilbehør til dit Geberit toilet og din Geberit indbygningscisterne, så du altid har mulighed for at finde det, du skal bruge i forbindelse med installation og reparation af dit Geberit toilet.

Køb Geberit til gode priser hos Elvvs.dk

Hvis du gerne vil have en alsidig toiletløsning, som giver dig høj kvalitet, flotte former og mange gode funktioner som eksempelvis vandbesparing, er et Geberit gulvtoilet eller et Geberit vægtoilet og en Geberit indbygningscisterne det helt rette valg for dig.

Her hos Elvvs.dk finder du alt det, du skal bruge for at forkæle dig selv og dit badeværelse med et flot og funktionelt toilet fra Geberit, og det bedste af det hele er, at vi tilbyder dig markedets bedste priser. Vi har nemlig prisgaranti på alle vores varer, hvilket vil sige, at vi matcher eventuelt lavere priser hos andre forhandlere.

Vi sørger også for en hurtig levering, så du kan få gang i dit nye toilet i løbet af ganske få hverdage. Vi står desuden altid klar til at hjælpe dig, når du har spørgsmål i forbindelse med køb af hvilket som helt produkt fra Geberit. Du kan få svar på stort og småt ved at ringe til vores kundeservice på tlf. 70 200 049 eller på mail info@vvs.dk

Et øjeblik...