Hvad siger kunderne?

Indbygningscisterner hos ELVVS

Har du planer om at få et væghængt toilet? Så er der en masse ting, du skal have styr på først. Hvilken stil skal dit væghængte toilet være? Skal det have vandbesparende funktioner? Skal det være let at rengøre? Hvilken cisterne passer til dit toilet?

Geberit giver dig produkter med smarte finesser

Denne producent har udviklet højteknologiske produkter til VVS branchen siden år 1874. Med produkter fra Geberit er du sikret en høj kvalitet. Disse sanitets producenter har 150 års know how indenfor deres branche, som gør at produkterne ikke kun er smukke at se på, men også funktionelle. Alle produkter fra Geberit har indbyggede intelligente løsninger. Du vil derfor være sikret holdbare produkter med smarte finesser, der giver en flot finish. Cisterner fra Geberit har været brugt over hele verden i mere end 50 år.

Geberit giver dig holdbare og funktionelle produkter

Med produkter fra Geberit får du elegante produkter i et stilrent design. Hos ELVVS kan du finde produkter, fra denne anerkendte producent, som er let at rengøre og giver et æstetisk udtryk til dit badeværelse. Disse kvalitetsbevidste producenter leverer alsidige indbyggede cisterner med specielle skyllesystemer og afløbssystemer. Anskaffer du dig en indbygget cisterne fra Geberit, kan du derfor være sikker på, at den vil holde i mange år fra købsdatoen. Denne producent er nemlig kendt for deres pålidelighed. Derfor testes hver enkelt cisterne for tæthed før levering. Du er også sikret en 25 års lang garanti på reservedele, for at illustrere deres lange holdbarhed og garanti.

Vandbesparende produkter fra Geberit

En af de fokusområder, som betyder meget for Geberit er at deres produkter er vandbesparende. Derfor har de udviklet sofistikerede cisterner med en specielt 2 skyls teknik. Du kan på den måde spare en masse penge på spildevand. I mange ældre huse, bliver der kun brugt 1 skyl uanset, hvor meget vand du skal bruge. Dette er synd for både din vandregning og naturen. Derfor er det en god ide, at anskaffe dig en cisterne med 2 skyls funktion. Du kan på den måde selv bestemme, hvor stort et skyld, du har brug for og, hvor meget vand der skal anvendes.

Brug for hjælp?

Har du brug for råd og vejledning til køb af den rette cisterne eller har du spørgsmål til andre produkter fra Geberit? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi er uddannet indenfor EL og VVS og har mange års erfaring i branchen. Vi kan derfor vejlede dig til det mest fordelagtige køb ud fra dine kriterier og behov samt rådighedsbeløb.

Et øjeblik...