Hvad siger kunderne?

Oras - kvalitet til gode priser

Hvis vi siger Oras, så tænker du sikkert på badeværelsesindretning og især på VVS-produkter såsom armaturer og blandingsbatterier. Det er forståeligt, da virksomheden har markeret sig inden for netop disse områder og har en bred produktportefølje inden for bad, køkken og håndvaske.

Da deres produktprogram er så omfattende, har vi derfor inddelt deres produkter i forskellige underkategorier, som du kan klikke dig videre til nedenfor.

Et bredt udvalg af produkter til boligen eller arbejdspladsen

Hvis du leder efter et bestemt produkt til badeværelset, for eksempel, så finder du det sikkert her på vores side. Vi forhandler nemlig et stort udvalg af f.eks. armaturer, bruserhoveder, blandingsbatterier og batterier til vandhaner med sensor.

Hvad enten du har brug for en vare fra Oras til dit eget hjem, til en arbejdsplads, et sommerhus eller som gave til en, du holder af, så har vi det forhåbentlig her på vores webshop.

Selvom vi har over 300.000 forskellige varer, som vi har adgang til at skaffe, så er det ikke ensbetydende med, at vi har den ønskede ting på lager. Det kan også ske, at vi ikke har oprettet en bestemt vare her på vores webshop, men det betyder ikke, at vi ikke kan skaffe tingen hjem til dig. Hvis du leder efter et specifikt produkt, som du ikke finder på vores webshop, er du velkommen til at kontakte os for at høre, om det er noget, vi kan bestille hjem til dig.

Eksempler på, hvad du finder her på vores webshop, er:

  • Maxell-batterier til Oras-armaturer
  • Greb til vandhaner
  • Perlatorer (luftblandere til montering på vandhanen)
  • Håndvaskarmaturer
  • Bespændingssæt
  • Vægholdere til bruserhoveder
  • Bidetbatterier
  • Brusebatterier
  • Reservedele til armaturer

Klik dig videre til en underkategori

En nem måde at finde det, du leder efter, er at klikke dig ind i en af vores underkategorier. Det kan du enten gøre via menuen ude i venstre side (på større skærme såsom PC'ere og tablets) eller via billederne ovenfor (under overskriften Kategorier).

Underkategorierne kan ændre sig fra tid til anden, men som udgangspunkt omfatter de følgende:

Hvis ikke en af de specificerede kategorier omfatter lige netop den eller de ting fra Oras, som du leder efter, så finder du det muligvis i sidstnævnte kategori. Hvis du heller ikke finder det der, kan du kontakte os for at høre, om det er noget, vi har eller kan skaffe til dig.

Du kan også kigge på lignende varer fra andre brands

Har du Oras-produkter i dit hjem eller anden bygning i forvejen, så ønsker du formentlig nye varer fra samme brand, så du kan være mere sikker på, at tingene passer sammen. Men hvis du ikke går op i, at det skal være fra samme brand, og du i øvrigt ved, at de forskellige dele er kompatible, så kan du overveje at købe den vare, du gerne vil have, fra et af de mange andre brands, som vi forhandler varer fra.

Vores udvalg af brands omfatter bl.a. Danfoss, Duravit, Geberit, Wavin, Damixa, Ifö og Laufen. Det kan dog være, at nogle af brandsene, der er listet her på siden, producerer lige nøjagtigt den vare, som du leder efter, men du kan kigge dig omkring i de forskellige brands' produkter. I mange tilfælde har et badeværelse eller et køkken produkter fra flere forskellige brands, og toilettet kan eksempelvis være fra Ifö, mens håndvasken er fra Geberit, og armaturet er fra Oras.

Det er vigtigt for os at have tilfredse kunder, så vi hjælper dig gerne på vej, hvis du har brug for det. Vi svarer på mails hurtigst muligt og gør vores bedste for at besvare telefonen. Hvis der skulle være optaget, når du ringer, kan du blot lægge en besked, og så skal vi nok sørge for at ringe til dig.

Hvorfor købe dine Oras-varer hos Elvvs.dk?

Der er mange gode grunde til at købe varer hos os. En rigtig god grund er, at vi har et kæmpe sortiment, og at du som udgangspunkt kan forvente levering inden for 1-3 hverdage. Enkelte varer kan have længere leveringstid. Hvis det drejer sig om skaffevarer eller restordrevarer, går der længere tid.

Foruden hurtig og billig levering, så tilbyder vi også Prismatch på visse varer, som du kan benytte dig af. Vi kalder det Prismatch +5%, og det gør vi, fordi vi giver dig 5 % i rabat baseret på den pris, som du finder på en tilsvarende vare. Du kan læse mere om prismatch lige her på vores hjemmeside.

Hvad er særligt ved Oras' produkter?

Oras' produkter er udviklet med et særligt øje for brugervenlighed, hygiejne, innovation og kvalitet. Alt efter hvilket produkt du vælger, så har designet en større eller mindre betydning. Det er især vigtigt for brandet, at deres armaturer, brusere og andre synlige produkter er smukke og passer ind sammen med din øvrige indretning i dit badeværelse, køkken, bryggers eller andre rum.

Det særlige ved deres armaturer og brusere er f.eks., at de er udviklet med henblik på at spare på vandet, og at de er nemme at betjene. Da Oras netop har fokus på hygiejne og brugervenlighed, har de også berøringsfri håndvaskarmaturer, som du f.eks. også kan købe her hos os. De laver også brusere med skoldningsspærre.

Husk at købe et eller flere batterier med til håndvaskarmaturer med sensor.

Lidt baggrundsviden om Oras-brandet

Oras er et finsk firma, der har hovedkontor i Rauma i Finland. De har også kontorer i bl.a. Sverige, Danmark og Litauen. Firmaet blev grundlagt i 1945, og deres mangeårige erfaring inden for branchen har givet dem ekspertise inden for udvikling af blandt andet armaturer til køkken og bad. I 1990'erne var Oras en af de første på markedet med deres berøringsfri armatur.

Med deres innovative tilgang og brugervenlighed har Oras skabt opmærksomhed omkring deres produkter, som er tidløse og moderne samt udviklet til at bringe komfort ind i hjemmet.

Alle Oras-armaturer bliver leveret med to års garanti, der beskytter dig som forbruger i filfælde af produktions- eller materialefejl. Derudover har et-grebs-armaturerne hele fem års drypgaranti.

Et øjeblik...