Hvad siger kunderne?

Oras

Oras er et finsk mærke, der producerer sanitære løsninger til både køkken og bad. Det finske firma har sat sit præg på markedet med deres fokus på kvalitet, æstetik samt funktionalitet. Firmaet blev grundlagt i 1945 og har dermed givet dem mange årtiers ekspertise i udvikling af blandt andet armaturer til køkken og bad. I 1990’erne var Oras en af de første på markedet med deres berøringsfri armatur. Med deres innovative tilgang og brugervenlighed har Oras skabt opmærksomhed på deres produkter. Alle produkterne kan sætte deres eget præg dit hjem uanset om det er i køkkenet eller i badet.

Oras design

Oras armaturer er moderne og tidløse og udviklet til at bringe komfort ind i hjemmet. Oras udvikler armaturer, som opfylder alle brugers behov og kan spare dig for unødvendigt vand. Betydningen af designet er blevet vigtigt i de danske hjem. Alt tilbehør til badeværelset og køkkenet skal kunne matches med din personlige stil.  

Oras bruse- og bidetbatterier

Oras star blandt andet bag klassiske serier som Cubista, Eterna, IlBagno, Optima og Vega. De udvikler og fremstiller i stor stil brugervenlige armaturer i høj kvalitet. Oras designere har fokus på kvalitet, hygiejne, brugervenlighed og innovation, så de altid kan være nogle af de førende i branchen. Deres høje kvalitet er kombineret med et tidløst design og brugervenlighed på alle deres bidet- og brusebatterier.

Oras Brusere

Der findes også brusere fra Oras er udstyret med en skoldningsspærre. Den er indsat for at sikre dig at vandet ikke bliver for varmt. Herved er armaturet også sikkert for børn og ælde mennesker. Alle Oras armaturer bliver leveret med to års garanti, hvis produktet indebærer produktionsfejl eller materialefejl. Derudover har et-grebs armaturerne hele fem års drypgaranti.

Oras Køkken & Håndvaskbatterier

Med armaturer fra Oras får du sanitetsprodukter, der tilfører en langtidsholdbarhed løsning, som vil tjene dig i mange år. Som frontløbere for avancerede sanitetsarmaturer, er Oras de første, der har fremstillet berøringsfri armaturer. Berøringsfri armaturer kan spare dig for meget unødvendigt vand og energi. Samtidig vil hygiejneniveauet højnes fordi du ikke er i berøring med selve armaturet og derfor heller ikke kan overføre bakterier.  Du ser derfor ofte berøringsfri armaturer på både offentlige toiletter og private badeværelser.

Et øjeblik...