Hvad siger kunderne?

HansGrohe armatur

Hvis du er i gang med en renovering i køkken, badeværelse eller bryggers, eller hvis du er ved at bygge helt nyt, er der mange ting, der skal være styr på i processen. Der skal vælges farver, installeres skabe og meget andet, og så skal der naturligvis også vælge armaturer, så du kan få vand til håndvask, dejlig varme brusebade efter en lang dag og lignende.

Armaturer har stor betydning for det endelige udtryk af din bolig, og det kan derfor betale sig at vælge kvalitet og design, når du vil udskifte dine gamle armaturer, eller når du er ved at bygge nyt.

Du kan eksempelvis vælge et HansGrohe armatur, som sikrer dig høj kvalitet pakket ind i et lækkert og tidsløst design, som passer perfekt ind i det moderne hjem, og som vil tage dit badeværelse eller køkken til det næste niveau.

Her på siden har vi samlet vores store udvalg af armaturer fra den populære producent, som du får du gode priser. Du kan klikke dig ind på de forskellige underkategorier, hvor du bl.a. kan vælge:

Hvem er HansGrohe?

HansGrohe er en tysk virksomhed, som blev grundlagt af HansGrohe selv tilbage i 1901, hvor firmaet begyndte at producere små metaldele til bl.a. ure. Der gik dog ikke længe, før firmaet begyndte at koncentrere sin energi på at producerer sanitære metaldele til eksempelvis armaturer.

Omtrent på samme tid begyndte badeværelser at blive standardinventar i normale menneskers hjem, og således var grundstenen for en succesfuld virksomhed lagt. På dette eventyr opfandt HansGrohe bl.a. håndbruseren, som på dette tidspunkt i starten af 1900-tallet blev et praktisk alternativ til den stationære hovedbruser.

Siden da har HansGrohe udviklet sig til en stor international virksomhed, der sælger sine produkter til en lang række lande over hele verden, og de flotte og pålidelige armaturer fra Grohe pryder i dag også badeværelser, køkkener og lignende i rigtig mange danske hjem.

Vælg et HansGrohe armatur i høj kvalitet

Lige siden HansGrohe begyndte at lave armaturer, har virksomheden været kendt for sine produkter i høj kvalitet. Derfor er nutidens armaturer fra Grohe også det helt rette valg for dig, der prioriterer kvalitet, når du indretter køkken eller bad.

Kvalitet er ikke helt ligegyldigt, når du skal installere armaturer i din bolig. Et armatur er det, der sørger for, at du kan få varmt og koldt vandt i vask eller i bad, og det er armaturet, der blandet det kolde og varme vand, så du kan opnå lige præcis den temperatur, du gerne vil have i forbindelse med håndvask, bad og meget andet.

Derfor skal et armatur virke til perfektion, så du ikke kommer til at bøvle med vandet i en af de mange dagligdagssituationer, som kræver enten koldt eller varmt vandt fra eksempelvis vandhane eller bruser.

Denne perfektion får du ved at vælge et HansGrohe armatur. Disse armaturer er nemlig udstyret med intelligent teknologi, som gør brugen endnu nemmere for dig i det daglige, og som gør det nemt som aldrig før at tænde for vandet og indstille den helt rette temperatur.

Dertil gør teknologien i et HansGrohe armatur det muligt for dig at sænke dit vandforbrug i forbindelse med eksempelvis dine brusebade. Med et HansGrohe armatur kommer du kun til at bruge det vand, som er nødvendigt, hvilket vil være til gavn for både miljøet og din pengepung. Du kommer dog aldrig til at gå på kompromis med oplevelsen i eksempelvis dit bad, selvom et HansGrohe armatur automatisk sparer på dit vandforbrug.

Med et HansGrohe armatur køber du et produkt i en ekstraordinær kvalitet, som er designet til at holde i mange år, mens de smarte detaljer gør monteringen nem og lige til. Ved at vælge et armatur fra Grohe får du således et produkt, som vil holde i rigtig mange år, som er nemt at bruge, og som minimerer risikoen for vandskader i dit hjem.

HansGrohe armaturer i stilrene designs

Kvalitet er kun den ene side af et HansGrohe armatur. Med en HansGrohe armatur får du nemlig også et produkt, som er helt i top, når det kommer til design og stil. Hos HansGrohe går kvalitet og stil således hånd i hånd, hvorfor disse armaturer er det perfekte valg til et moderne hjem, hvor du går op i design med produkter, der på samme tid er bygget til at holde.

HansGrohe armaturer er således lige så kendte for deres prisvindende design, som de er for deres høje kvalitet. I et HansGrohe armatur finder du elegante og stilrene linjer, som er kommet til verden i samarbejde med Phoenix Design, som er et prestigefyldt designstudie med et væld af designpriser på CV’et.

Dette samarbejde med professionelle og talentfulde designere gør et HansGrohe armatur til noget særligt, som vil passe helt perfekt ind i dit moderne hjem, hvor du gerne vil holde en elegant stil hele vejen igennem.

Det lækre design kommer til udtryk i alle HansGrohe produkter, og du kan derfor indrette hele dit hjem med god stil i form af både blandingsbatterier til badeværelset, brusere, vandhaner og meget andet.

Hos HansGrohe findes der noget for enhver smag, da forskellige designserier byder på forskellige stilarter. Du finder således både noget for dig, der elsker en moderne og minimalistisk stil, mens der også findes noget for dig, der er helt fremme i skoene og elsker avantgarde design, der med kunstneriske linjer tager dig med ind i fremtidens boligindretning.

Den minimalistiske stil finder du i serierne:

Disse serier adskiller sig individuelt på farve, former og finishes, og du har derfor rigtig gode muligheder for at finde et minimalistisk armatur, som passer til lige netop dit hjem og din stil.

Hvis du hellere vil gå efter en avantgarde og mere iøjnefaldende stil, skal du kigge nærmere på de lækre PureVida produkter. Du kan også finde lækre og tidsløse designs AXOR Starck Organic linjen, som er kommet til verden i et samarbejde mellem HansGrohe og Phillipe Starck.

Og hvad det med det klassiske? Det finder du naturligvis også i HansGrohe Classic serien, der byder på noget for dig, der elsker den gode stil men med et lidt mere traditionelt udtrykt. Her kan du bl.a. kigge nærmere på det smukke AXOR Carlton håndvaskarmaturer.

Armaturer til hele dit hjem

Hvis du er ved at totalrenovere dit hjem, eller hvis du er ved at bygge nyt, har du chancen for at tilføje de lækre armaturer fra HansGrohe som et gennemgående tema i hele dit hjem. Du kan finde et armatur, som passer ind alle steder i dit hjem, og du kan således både indrette dit køkken, dit badeværelse og dit bryggers med de lækre armaturer, så den kvalitetsbevidste og moderne stil kommer til at gå igen i alle rum til glæde for både dig og dine gæster.

Til køkkenet finder du et stort udvalg af køkkenarmaturer, som byder på noget for enhver smag. Du finder både 1-grebs og 2-grebs batterier, og så kan du bl.a. vælge funktioner som udtrykstud, der kan gøre det daglige køkkenarbejde nemmere. Også i HansGrohes køkkenarmaturer kommer det lækre design og den gode kvalitet til udtryk i alle produkter, som du finder her hos Elvvs.dk.

Til badeværelset kan du både vælge armaturer til håndvasken i samme flotte og stilrene designs, som du finder i køkkenserien.

Til badeværelset findes også en lang række muligheder inden for batterier til selve badet, hvor du kan vælge både HansGrohe karbatterier, HansGrohe brusebatterier og HansGrohe brussere. Til badeværelset kan du også vælge de stilrene bidetbatterier, som er en fryd både at se på og brude i det daglige.

Find dit nye HansGrohe armatur hos Elvvs.dk

Her hos Elvvs.dk finder du altid et stort udvalg af de lækre armaturer fra HansGrohe. Vi følger den seneste udvikling og tilbyder dig de nyeste modeller, så du altid kan finde et tidssvarende og moderne armatur til dit hjem.

Hos Elvvs.dk er vi stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af de ekstraordinære armaturer, som du kan pryde både badeværelse, bryggers og køkken med og derved opnå et stilrent udtryk i hele hjemmet.

Dertil er HansGrohe armaturer det perfekte valg for alle, der elsker pålidelige og funktionelle produkter, da du hos HansGrohe altid finder en perfekt kombination af teknologi, brugervenlighed og kvalitet.

Er du interesseret i at vide mere? Så klik ind på de forskellige kategorier og læs mere ved hvert produkt. Her kan du finde information om pris levering og meget andet.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som du træffe på enten på enten tlf. 70 200 049 eller info@vvs.dk. Du kan også kontakte os i direkte ved at skrive til os i chatten, som du finder her på siden. Her vil du blive mødt af et professionelt hold, som har erfaring og viden inden for armaturer til dit hjem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg vælge armatur fra Hansgrohe?

Når du køber Hansgrohe armatur, er du sikker på at købe et kvalitetsprodukt, der holder i mange år. Brugervenligheden er gennemtænkt og designet er velkomponeret. Det er ikke uden grund, at Hansgrohe er en af de førende producenter inden for armaturer og brusere. Hansgrohe har 5 års garanti på deres produkter.

Hvad opfandt Hans Grohe som den første i verden?

Hans Grohe var manden, der i 1920’erne opfandt håndbruseren som et mere fleksibelt alternativ til hovedbruseren. Senere - i en alder af 82 år – opfandt Hans Grohe i 1953 brusestangen. Den gjorde det muligt at justere højden på bruseren trinløst, så den passer til både høje og lave.

Findes der også køkkenarmatur fra Hansgrohe?

Ja, du kan også få køkkenarmaturer fra Hansgrohe. Faktisk har vi hos Elvvs et stort udvalg af Hansgrohe køkkenarmaturer, både 1-grebs og 2-grebs køkkenbatterier med eller uden udtrækstud. Du kan vælge mellem en række moderne designs og funktioner.

Et øjeblik...