Hvad siger kunderne?

Den tyske virksomhed Hansgrohe har hovedsæde i Schwarzwald og er kendt for sine strømlinede og innovative designprodukter til bad såvel som køkkenet. Du kan på disse sider få et overblik over de mange moderne løsninger og smarte funktioner, som Hansgrohe står bag.

Fra opfindelsen af håndbruseren til international succes

Hansgrohe er en virksomhed med mange års erfaring inden for brusere og vandhaner til badeværelser. Virksomheden blev grundlagt i Tyskland af opfinderen Hans Grohe i 1901. Hans Grohe startede det lille håndværkerværksted cirka samtidig med, at badeværelser i de private hjem blev mere almindelige. Dette blev startskuddet til hans opfindelse af håndbruseren som et praktisk alternativ til hovedbruseren. Siden da er der løbet meget vand gennem rørene, og Hansgrohe virksomheden har udviklet sig til en verdensomspændende succes.  

Hansgrohe armaturer til håndvask, køkken, kar, bidet og brusere

Kodeordene for Hansgrohe er kvalitet, holdbarhed og vandbesparelse. Og vælger du håndvaskbatterier og armaturer fra Hansgrohe er du sikker på, at tingene passer sammen i designet. Holder du dig til en bestemt linje inden for Hansgrohes designunivers, får du en rød tråd, der er gennemgående i bad, brus og køkken. Det er designteamet Phoenix, der gennem de seneste 30 år har sat deres præg på Hansgrohes designmæssige profil. Så står du over for det nye badeværelse, så er Hansgrohe et sikkert og stilfuldt valg.

Hansgrohe produktserier

Hansgrohe står bag en række smukke og tidløse armaturer og håndvaskbatterier. Vi kan bl.a. nævne serierne de minimalistiske designs i linjerne Talis, Metris, Metropol, Focus og Logis. De har hver deres formsprog og findes i forskellige farver og finishes, men de er alle moderne og tidløse i designet. Er du på jagt efter noget iøjnefaldende, så er PuraVida håndvask- og brusearmatur og ikke mindst PuraVida håndbrusere og brusesæt lige dig. Det helt klassiske look kan du få med 2-grebs håndvaskarmaturet AXOR Carlton.

Hansgrohe møder Philippe Starck

Hansgrohe har et succesfuldt samarbejde med Philippe Starck, og den smukke linje AXOR Starck Organic revolutionerer badoplevelsen. Det avantgarde design forenes med enestående teknologi og brugervenlighed, der også betyder væsentlige vandbesparelser for brugeren. Det organiske og minimalistiske design tilfører bløde og harmoniske badmiljøer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg vælge armatur fra Hansgrohe?

Når du køber Hansgrohe armatur, er du sikker på at købe et kvalitetsprodukt, der holder i mange år. Brugervenligheden er gennemtænkt og designet er velkomponeret. Det er ikke uden grund, at Hansgrohe er en af de førende producenter inden for armaturer og brusere. Hansgrohe har 5 års garanti på deres produkter.

Hvad opfandt Hans Grohe som den første i verden?

Hans Grohe var manden, der i 1920’erne opfandt håndbruseren som et mere fleksibelt alternativ til hovedbruseren. Senere - i en alder af 82 år – opfandt Hans Grohe i 1953 brusestangen. Den gjorde det muligt at justere højden på bruseren trinløst, så den passer til både høje og lave.

Findes der også køkkenarmatur fra Hansgrohe?

Ja, du kan også få køkkenarmaturer fra Hansgrohe. Faktisk har vi hos Elvvs et stort udvalg af Hansgrohe køkkenarmaturer, både 1-grebs og 2-grebs køkkenbatterier med eller uden udtrækstud. Du kan vælge mellem en række moderne designs og funktioner.

Et øjeblik...