Hvad siger kunderne?

Brusesæt fra kendte mærker

Hvis du er ved at indrette nyt badeværelse, eller hvis du er ved at renovere det gamle, er et nyt brusesæt en af de vigtigste investeringer, du skal gøre. Dit brusesæt afgør den velvære, du vil komme til at opleve, når du går i bad i det daglige, og det kan derfor betale sig at gå efter kvalitet, når du skal have brusehoved, brusearmatur og så videre.

Derfor har vi samlet et stort udvalg af brusesæt i høj kvalitet lige her på siden. Hos Elvvs.dk finder du brusesæt fra alle de kendte mærker, hvor du bl.a. kan vælge imellem:

Med brusesæt fra mærker som disse og mange andre er du sikret en behagelig bruseoplevelse. Brusebadet er en vigtig del af alle menneskers liv, og der findes ikke noget bedre end at komme indenfor på en kold vinterdag for straks at hoppe ind under det varme vand. Her er et funktionelt og lækkert brusesæt med til at øge glæden ved at gå i bad, og med det store udvalg af forskellige brusesæt her på siden, kan du helt sikker finde en løsning, som passer til lige netop dig og dit bad.

Brusesæt uden armatur

Når du vil købe et brusesæt hos Elvvs.dk, har du flere muligheder. Du skal bl.a. tage stilling til, om du vil have et brusesæt med armatur eller uden. Hvis du allerede har et armatur på badeværelset, du er glad for, og som fungerer upåklageligt, kan du vælge at købe et brusesæt uden nyt armatur for en billigere løsning.

Et brusesæt uden armatur giver dig en håndbruser inklusiv slange samt en brusestang, som du kan montere dit brusehoved på, når du tager bad. Her får du god fleksibilitet, da brusehovedet kan justeres i højden på stangen, så bruseren altid kan indstilles til den helt perfekte højde.

Derfor er en håndbruserbrusestang et rigtig godt valg til bl.a. dig, der har børn i familien, da store som små nemt kan finde en behagelig og praktisk position til brusehovedet, når det er tid til at komme i bad.

I nogle af vores brusesæt er der også monteret en sæbeskål på brusestangen, hvilket er en praktisk tilføjelse, som gør det muligt at placere den foretrukne shampoo eller sæbe inden for rækkevidde, hvis der ikke er anden opbevaring i badet.

Brusesæt med armatur

Hvis du er ved at bygge helt nyt badeværelse, eller hvis det er alt dit bruseudstyr, som trænger til en udskiftning, kan du med fordel købe et brusesæt inklusive armatur fra vores udvalg her på siden.

Fordelen ved at købe et brusesæt med armatur er først og fremmest, at du får en samlet løsning, hvor bruser og armatur matcher hinanden. Det giver et lækkert udtryk til badeværelset, når tingene matcher, hvilket især gælder, hvis du vælger et af vores mere moderne brusesæt med et markant design til dit badeværelse.

Ved at vælge et brusesæt med armatur fra vores udvalg, er du også sikker på, at du får noget, som virker og kommer i en høj kvalitet. Dit brusearmatur er den vigtigste del af enhver brusekabine, da det er her, du kan styre vandstyrke samt vandets temperatur.

Derfor er det vigtigt at have et brusearmatur i en høj kvalitet, da det giver dig mulighed for nemt at finde den rette temperatur og den rette vandstyrke, mens nogle armaturer også hjælper til at spare på vandregningen.

Her er det bl.a. en fordel at vælge et armatur med termostat, da dette er den nemmeste måde at justere vandtemperaturen på. En termostat vil nemlig selv blande det varme og det kolde vand, når du skruer på hanen, hvorfor du får nemt ved at justere temperaturen og finde den helt rette.

Ved at vælge et brusesæt med armatur får du således hele pakken, så du kan komme i gang med at tage lækre brusebade, så snart dit brusesæt er installeret.

Har du brug for ekstra luksus? Overvej en hovedbruser

Her hos Elvvs.dk finder du også et bredt udvalg af brusesæt med hovedbruser. En hovedbruser er en ekstra tilføjelse til håndbruseren, der vil gøre dine brusebade til en helt særlig oplevelse. En hovedbruser har nemlig et større hoved end en håndbruser, hvorfor du får en helt anden følelsen om kroppen, når du tænder for vandet.

En hovedbruser er fastmonteret over dit hoved, hvor den vil sende store dråber med en stor spredning ned over din krop, så det kommer til at føles som om, hele din krop bliver dækket af det dejlige vand.

Derfor kaldes hovedbrusere også for ’rainshowers’, og det er den helt rette løsning for dig, som gerne vil have lidt ekstra luksus i brusekabinen, så du kan komme til at nyde dine brusebade endnu mere.

Her hos Elvvs.dk har du rig mulighed for at finde et brusesæt med hovedbruser. Her får du typisk også en håndbruser med i sættet, så du får den nødvendige fleksibilitet, som et brusehoved med bruseslange tilbyder.

Brusesæt i moderne designs

Hos Elvvs.dk forhandler vi brusesæt fra kendte mærker, hvor det ikke kun er funktionalitet og kvalitet, som er i højsædet. Mange af vores brusesæt fra eksempelvis Hansgrohe eller fra GROHE er lige så kendte for deres moderne og stilrene designs, som ofte er banebrydende inden for badeværelsesdesign.

Fra GROHE kan du bl.a. vælge et GROHE Euphoria brusesæt, der med sine gyldne farver og polerede varme stål givet et både hyggeligt og yderst moderne udtryk til ethvert badeværelse.

Du finder et rigtig stort udvalg af forskellige designs her på siden, hvor der er gode muligheder til både det moderne og det mere traditionelle badeværelse. Det gælder både for brusesæt med og uden armaturer samt for brusesæt med og uden hovedbruser.

Det gælder også for vores brusesæt til indbygning, der er en elegant mulighed for dig, der gerne vil skjule brusearmaturet i væggen og derved give dit badeværelse et endnu mere stilrent udtryk.

Hos Elvvs.dk kan du helt sikkert finde et design og en form, der passer til dig, og da vi altid bestræber os på at forhandle det nyeste af det nyeste, kan du også være helt sikker på, at du er med på moden, når du køber brusesæt hos os.

Find dit nye brusesæt hos Elvvs.dk

Hos Elvvs.dk er vi glade for at kunne tilbyde et stort og varieret udvalg af brusesæt, hvor du har mulighed for at finde en perfekt løsning for dig, når det kommer til både indhold, funktionalitet og design.

Blandt vores udvalg finder du desuden kun mærker, som er velkendte for produkter i høj kvalitet, hvorfor du altid kan være sikker på at komme hjem med et brusesæt, som lever op til alle dine krav, når det kommer til kvalitet og brug.

De samme kendte mærker er også altid garant for brusesæt i lækre og stilrene designs, som vil passe perfekt ind på dit moderne badeværelse, hvor du gerne vil skabe et elegant udtryk.

Alt dette får du til rigtig gode priser lige her hos Elvvs.dk, da vi altid står klar til at give dig prisgaranti på dit nye brusesæt. Det betyder, at vi matcher eventuelt billigere priser andre steder, så du altid er sikker på, at du ikke betaler overpris hos os.

Vi sørger også for hurtig levering, så du kan komme til at tage et lækkert brusebad inden for ganske få dage.

 

Vi er også klar over, at vores udvalg er så stort, at der kan være behov for ekstra assistance. Derfor er du naturligvis altid velkommen til at ringe til vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe, når du har brug for hjælp til at vælge det rette brusesæt, eller når du bare har det ene eller det andet spørgsmål, som du gerne vil have afklaret. Du kan komme i kontakt med vores kundeservice og høre mere på tlf. 70 200 049 eller ved at sende en mail til info@vvs.dk.

Et øjeblik...