Hvad siger kunderne?

Skandinavisk design og kvalitet

Med Gustavsberg får du et toilet eller bidet, der er optimeret efter nutidens teknologi i både moderne og klassiske stile. Det er naturligvis forskelligt, hvad vi finder pænt og komfortabelt, og det er Gustavsberg bevidste om. Hos ELVVS kan vi tilbyde 8 forskellige gulvstående toiletter, 2 væghængte toiletter samt 2 bideter – alle sammen kun fra Gustavsberg. Alle toiletterne er fremstillet i tætsintret sanitetsporcelæn, så du får det i én samlet enhed, hvilket gør det nemmere for dig at installere.

Tid til dig selv

Toiletter skal være funktionelle, enkle og komfortable, fordi vi i løbet af en menneskealder bruger meget tid på badeværelset. Vi danskere bruger i gennemsnit 15 minutter om dagen på toilettet og i sidste ende bliver det til en stor procentdel af vores liv. Derfor fortjener du kun de bedste betingelser, når naturen kalder. En ting er, at det skal være rart, når man sidder derpå, men det skal også være sundt for kroppen i det lange løb. Gustavsberg har kontinuerligt udviklet deres toiletdesign i næsten to århundreder, så både sind og krop oplever den velvære, der stræbes efter gennem det nordiske porcelænsdesign.

Hygiejne i højsædet

Dit badeværelse og dit toilet er bosted for mange bakterier af naturlige grunde, men med Gustavsbergs mangeårige erfaring inden for toiletdesign og tilhørende mekaniske funktioner in mente ved de akkurat, hvordan de gør dit toilet og dit hjem mere bakteriefrit. De mange modeller af både gulvstående og væghængende toiletter er designet efter tårnhøje hygiejnestandarder, fordi du ikke skal bekymre dig om bakterier, der gemmer sig, når du har rullet ud. Ligeledes gør designet det nemt for dig at gøre toilettet rent, når det engang er tid til det.

Langtidsholdbart sanitetsporcelæn lige til montering

At udskifte eller sætte op et nyt toilet er et relativt stort projekt, og derfor skal det holde i længden. Alle vores Gustavsberg toiletter er tætsintrede, hvilket betyder, at de kommer i et stykke. Du skal altså ikke bruge ekstra tid og kræfter på at samle enheden, før den kan tages i brug. Det eneste, du skal gøre, er at montere toilettet, og så er det klar til brug. Ligeledes er alle Gustavsberg toiletter bygget i særligt badeværelsesporcelæn, fordi du skal være tilfreds på både kort og lang sigt. Sanitetsporcelæn er den type af materiale, der bruges til de fleste VVS-artikler for både at sikre forhøjet slidstyrke, forbedret hygiejne og længere holdbarhed.

Et øjeblik...