Hvad siger kunderne?

Der kan være forskellige grunde til, at du er på udkig efter et nyt toilet. Måske er den gamle model gået i stykker, eller du skal til at bygge et hus og har derfor et naturligt ønske om at sørge for, at badeværelset lever op til dine behov.

Et Gustavsberg toilet er klassisk, skandinavisk design udført i en høj kvalitet

Gustavsberg er en svensk porcelænsproducent, som blev grundlagt i 1825. Siden har Gustavsberg produceret håndvaske, toiletter og bidetter i en meget høj porcelænskvalitet og med et flot design. Uanset om du er på udkig efter en luksuriøs model eller primært går efter funktionalitet, så har Gustavsberg et toilet, der passer til dig og dit badeværelse. Vi fører de helt klassiske gulvstående toiletter, som du kender. Men vi har også et stort udvalg af væghængte Gustavsberg toiletter, som er meget populære i forbindelse med renovering og nybyggeri af badeværelser.

Køb et vandbesparende Gustavsberg toilet

Et Gustavsberg toilet er et miljøvenligt valg med duo-skyl. Det betyder, at du kan vælge mellem to forskellige slags skyl, når du skal skylle ud. Begge skyl bruger mindst muligt vand. Det lille skyl forbruger 2 liter vand, mens det store skyl forbruger 4 liter vand. Det er både godt for miljøet og for din pengepung. En af de nyeste modeller er toilettet med Hygienic Flush, som tilbyder et innovativt design med praktiske funktioner. Det unikke skyl og en åben skyllerand i toiletskålen øger hygiejnen til et absolut optimalt niveau. Hos Elvvs fører vi også et Gustavsberg toilet i børnestørrelse, som kan bruges i institutioner, børnehaver, forlystelsesparker eller hvor behovet ellers måtte opstå.

Gustavsberg ved godt, at badeværelset er et af hjemmets vigtigste rum, og derfor har de sørget for, at deres toiletter er både pæne, behagelige og hygiejniske.

Gustavsberg toiletter fås også væghængte

Hvis du i højere grad er interesseret i et væghængt toilet fra Gustavsberg, er vi hos ELVVS også leveringsdygtige, hvad disse angår. De væghængte toiletter har et lidt anderledes udtryk, og du slipper naturligvis for, at toilettet optager gulvplads. Men en af de største fordele ved et væghængt toilet fra Gustavsberg er, at du meget let kan komme til at gøre rent rundt om toilettet. Det er en særdeles hygiejnisk løsning. Designet af de væghængte Gustavsberg toiletter er meget flot - her er der tale om enkle toiletter, der i udtryk stemmer godt overens med de ønsker, som de danske forbrugere normalt har.

Køb det rette toiletsæde

Men du skal også gøre dig tanker om, hvilket toiletsæde du ønsker. Hos ELVVS har vi et bredt udvalg af toiletsæder til Gustavsberg toiletter, hvor du blandt andet kan vælge mellem forskelligt materiale og farverne sort og hvid, der naturligvis også findes i varierende nuancer. Hvis du ønsker at gøre toilettet endnu mere sikkert og slippe for, at dine børn får fingrene i klemme, kan du vælge en model med soft close-funktion. Så slipper du også for den høje lyd, når toiletsædet smækker hårdt i.

Vi leverer naturligvis hjem til dig

Et toilet er ikke let at transportere hjem. Det både fylder og vejer en del. Derfor kan du med fordel benytte dig af vores service, hvor vi sender toilettet til dig. Vi sørger altid for at levere og transportere varen, så den kommer hjem til dig uden at tage skade undervejs. Alt, du skal gøre, er at beslutte dig for, hvilket toilet du gerne vil have på dit badeværelse - så klarer vi resten.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det særlige ved Gustavsberg toilet med navnet Nautic?

Nautic-serien er Gustavsbergs mest omfattende produktserie. Nautic-seriens toiletter er spækket med smarte funktioner, der gør det nemt, vandbesparende og miljøvenligt at bruge dem. Nautic er endvidere smukt og tiltalende design.

Hvad er Quick Release på et Gustavsberg toilet?

Med Quick Release kan du med et enkelt greb løfte WC-sædet af toilettet. Sædet og toilettet kan herefter rengøres hver for sig, hvilket er både nemt og mere hygiejnisk.

Hvad er det særlige ved Hygienic Flush på et Gustavsberg toilet?

Hygienic Flush findes på en række toiletter fra Gustavsberg. Det smarte skyl går hele vejen rundt i skylleranden, og den åbne skyllerande eliminerer risikoen for at smuds og snavs kan gemme sig. Det forenkler rengøringen og minimerer behovet for skrappe rengøringsmidler.

Et øjeblik...