Hvad siger kunderne?

Køb Gustavsberg toilet her

Der er ingen tvivl om, at toilettet er en vigtig del af alle mennesker dagligdag. De daglige toiletbesøg er måske ikke noget, du tænker tilbage på som værende dagens højdepunkter, men de er ikke desto mindre nødvendige for at komme godt og komfortabelt gennem enhver dag.

Derfor er det naturligvis vigtigt, at rammerne omkring dine toiletbesøg er helt perfekte. Der skal være styr på komforten og funktionaliteten, så det bliver til en god oplevelse at gå toilet – hver gang.

Hvis du gerne vil sikre en god oplevelse i forbindelse med dine toiletbesøg, kan det således betale sig at vælge et toilet i en høj kvalitet, når du skal bygge nyt badeværelse, eller når dit gamle toilet bare trænger til en udskiftning.

Du kan eksempelvis vælge et toilet fra Gustavsberg, som er et brand, der er kendt for deres lækre design og høje kvalitet.

Her på siden har vi samlet vores udvalg af Gustavsberg toiletter, hvor du har rig muligheder for at finde et lækkert toilet, som passer til dit badeværelse og dine behov. Her finder du både luksuriøse modeller til dig, som gerne vil have noget ekstraordinært til dit badeværelse, mens du også har rig mulighed for at finde et mere traditionelt toilet i en god kvalitet og til en god pris.

Blandt vores udvalg finder du bl.a.:

Skandinavisk design og kvalitet hele vejen igennem

Gustavsberg er en svensk virksomhed, som i 1825 startede med at producere porcelæn. Porcelænsforretningen udviklede sig hurtigt til at omfatte porcelænsprodukter til badeværelser, og der gik derfor ikke længe, før de første Gustavsberg håndvaske og de første Gustavsberg bidetter så dagens lys.

Allerede fra starten havde virksomheden et stort fokus på at producere porcelænsprodukter i en høj kvalitet og med et lækkert design, og det er en tradition, som stadig er en hel central del af Gustavsbergs DNA den dag i dag.

Det gælder bestemt også for Gustavsbergs moderne toiletter, der alle er kendetegnede ved høj funktionalitet, god kvalitet og lækkert skandinavisk design. Derfor vil et Gustavsberg toilet passe godt ind på dit badeværelse, hvor de stilrene men afdæmpede skandinaviske linjer vil gå godt i både er moderne badeværelse og et mere traditionelt badeværelse.

Den høje kvalitet hos Gustavsberg kommer bl.a. til udtryk i det porcelæn, virksomhedens toiletter af lavet af. Her er det tydeligt, at Gustavsberg har næsten 200 års erfaring fra porcelænsbranchen, for et Gustavsberg toilet kommer med et helt specielt tætsintret sanitetsporcelæn, som er yderst stærkt og modstandsdygtigt overfor både snavs og slag.

Kvalitet hos Gustavsberg er også lig med komfort, og du er derfor altid garanteret en behagelig oplevelse, når du vælger et toilet fra vores udvalg her på siden.

Gulvstående Gustavsberg toilet

Blandt vores udvalg her på siden finder du en længe række gulvstående toiletter fra Gustavsberg. De gulvstående toiletter er et klassisk valg, som vil give masser af stil og funktionalitet til dit badeværelse, og du vil derfor ikke bliver skuffet, hvis du vælger netop denne type af Gustavsberg toiletter.

Blandt de gulvstående toiletter har du rig mulighed for at vælge en model, som passer helt perfekt til netop dig og dit badeværelse, hvor du både kan vælge mellem toiletter med s-lås og toiletter med p-lås.

Vandlåsen i et gulvstående toilet er vigtigt at have styr på, da afløbet på dit badeværelse er bygget til enten en p-lås eller en s-lås. En s-lås har nemlig afløb gennem væggen, mens en p-lås har afløb gennem gulvet, og det er derfor nemt for dig at se, hvilket toilet du skal vælge.

Væghængt Gustavsberg toilet

Et alternativ til de gulvstående toiletter er de væghængte modeller fra Gustavsberg. Et Gustavsberg toilet til væggen adskiller sig fra de gulvstående modeller ved, at ingen af toilettetes dele vil røre gulvet på dit badeværelse.

Det er der flere fordele ved, hvor det væghængte design først og fremmest vil have et lettere udtryk end et gulvstående toilet, hvorfor toilettet vil komme tid at fylde mindre i rummet både visuelt og fysisk.

Et væghængt toilet gør desuden rengøring på badeværelset nemmere. Når ingen dele af toilettet røre ved gulvet, har du nemt ved at rengøre under toilettet, og hvis du vælger et væghængt Gustavsberg toilet med indbygningscisterne, slipper du også for at rengøre selve cisternen og området bag den.

Du kan også vælge at købe et væghængt toilet med cisternen fastgjort til toiletskålen, men hvis du gerne vil have en så elegant løsning som muligt, kan du med fordel bare købe en Gustavsberg toiletskål og en tilhørende indbygningscisterne, som gemmes væk i din mur eller bag en tilbygget skalmur.

Spar på vandet med et Gustavsberg toilet

Hvis du gerne vil spare mere på vandet i det daglige, er et Gustavsberg toilet et godt valg. Her får du toiletter med det smarte duo-skyl, som giver dig muligheder for at vælge mellem et lille skyl og et stort skyl.

Det store skyl er kærkomment ved visse lejligheder, men som oftest er det lille skyld nok. Et lille skyl bruger halvdelen af den vandmængde, som det store skyl bruger, og derfor kan du hurtigt skære en stor bid af dit vandforbrug ved at vælge et Gustavsberg toilet med duos-skyl.

Køb dit Gustavsberg toilet hos Elvvs.dk i dag

Hvis du står overfor at skulle investere i et nyt toilet, er et Gustavsberg toilet et sikkert valg. Her får du god kvalitet og høj komfort til gode priser, og du vil derfor ikke komme til at fortryde det, når først du har bestilt dit nye Gustavsberg toilet.

Her hos Elvvs.dk sørger vi for at give dig markedets bedste priser på dit nye toilet. Vi har nemlig prisgaranti på alle vores varer, hvilket er din garanti for, at du aldrig kommer til at betale overpris hos os.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med købet af dit nye toilet, er du desuden altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan ringe på tlf. 70 200 049. eller sende en mail til info@vvs.dk for at høre mere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det særlige ved Gustavsberg toilet med navnet Nautic?

Nautic-serien er Gustavsbergs mest omfattende produktserie. Nautic-seriens toiletter er spækket med smarte funktioner, der gør det nemt, vandbesparende og miljøvenligt at bruge dem. Nautic er endvidere smukt og tiltalende design.

Hvad er Quick Release på et Gustavsberg toilet?

Med Quick Release kan du med et enkelt greb løfte WC-sædet af toilettet. Sædet og toilettet kan herefter rengøres hver for sig, hvilket er både nemt og mere hygiejnisk.

Hvad er det særlige ved Hygienic Flush på et Gustavsberg toilet?

Hygienic Flush findes på en række toiletter fra Gustavsberg. Det smarte skyl går hele vejen rundt i skylleranden, og den åbne skyllerande eliminerer risikoen for at smuds og snavs kan gemme sig. Det forenkler rengøringen og minimerer behovet for skrappe rengøringsmidler.

Et øjeblik...