Hvad siger kunderne?

Kvalitet er en selvfølge

På nettet findes der mange kopivarer, som måske virker et lille stykke tid. Men i løbet af kort tid vil du opleve, at kopivaren ikke længere lever op til dine forventninger. Derfor er det altid en god idé at købe de originale reservedele til dit Gustavsberg toilet. Det sikrer dig en langt bedre oplevelse, og der er i øvrigt også garanti på varerne. Hvis du ikke selv har lyst eller evner til at reparere toilettet, kan du købe reservedelen her hos os og lade din lokale VVS’er ordne resten. Det er en billig måde at forlænge dit toilets levetid på.

Gustavsberg reservedele til fordelagtig pris

Selvom de originale reservedel kan være marginalt mere kostbare end kopivarerne, er vi hos ELVVS stadig i stand til at sælge Gustavsberg reservedele til en meget fordelagtig pris. Vi sætter nemlig en ære i at kunne hjælpe vores kunder på bedst mulig vis, ligesom vi udelukkende er interesseret i at sælge reservedele, hvor vi med sikkerhed kan stå inde for kvaliteten.

Kundeservice og levering i top

Uanset om du skal købe stort eller småt, kan du regne med, at både vores kundeservice og den senere levering kommer til at foregå gnidningsfrit. Hos ELVVS er vi altid behjælpelige, hvis du har spørgsmål. Det kan være, at du er tvivl om, hvilken model dit toilet er, eller måske har du andre spørgsmål, du ønsker besvaret, inden du køber noget. Her står vi altid til din rådighed, så du ikke laver et fejlkøb, men i stedet får den rigtige vare første gang. Efter købet leverer vi naturligvis varen til din hjemmeadresse, så du hurtigt kan få ordnet dit problem.

Et øjeblik...