GROHE shoppen med Prismatch

GROHE – Glæden ved vand

GROHE er tysk kvalitet i ordets oprindelige betydning: Formidabel kvalitet og næsten ekstravagant design, der holder i mange år. Er du til den der fornemmelse af overlegen kvalitet, der er svær at sætte ord på, vil du elske GROHE vandhaner, brusere – ja alt fra GROHE. Du kan glæde dig over, at du hos os finder det bedste, GROHE byder på til lave priser. Hver dag!

Vores mest populære
Vores mest populære
GODE TILBUD I GROHE
Hvad siger kunderne?

Hvad gør GROHE så specielt?

GROHE har i 75 år arbejdet kontinuerligt med at forbedre hver enkelt lille del af deres produkter – og med typisk tysk nidkærhed for detaljerne.
 
Det betyder, at et GROHE armatur som for eksempel en vandhane, et blandingsbatteri eller et brusersæt skiller sig ud fra mængden på en lang række punkter:
 
• Et ægte tidløst design, der passer lige så godt i dag, som det gør om 10 eller 15 år. Og som ergonomisk bare fungerer! • Belægninger, der er modstandsdygtige overfor selv de mest brutale rengøringsmidler. År efter år. Med den såkaldte PVD proces lægger GROHE en belægning på, der på det nærmeste er umulig at ridse. Og uden ridser er der ingen steder, kalk og skidt kan finde fodfæste. GROHE har døbt teknologien GROHE StarLight®  • Pakninger og sæder med mere er fremstillede, så de holder en livstid. Helt bogstaveligt!
 
Disse forhold gør, at når du vælger GROHE til dit badeværelse eller køkken, bliver armaturerne til mere end blot der, hvor der kommer vand ud: De bliver til funktionelle dele af det visuelle. De ligner en million, men det koster de heldigvis ikke.
 
I årtier har GROHE været engageret i teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed, som alle illustrerer GROHEs engagement i at skabe ekstraordinære oplevelser og at levere "Ægte glæde ved vand". Med sine ingeniør-, innovations- og designaktiviteter, der er stærkt forankret i Tyskland, bærer GROHE-produkter mærket "Made in Germany” med stolthed.  
 
Alle fabrikker i GROHE koncernen bruger højteknologiske produktionsteknikker til at sikre overholdelse af konsekvent høje GROHE standarder og kvalitative krav. Samtidig gør GROHE en stor indsats for at udvikle og producere med maksimal hensyntagen til miljøet!

GROHE i hele huset

Det er bestemt ikke kun i badeværelser og i toiletrum, at GROHE skiller sig ud. I køkkenet er de også forrest med nytænkning og udvikling af de elementer, der kan virke så banale, men som ikke er det. For eksempel vandhanen ved køkkenvasken.
 
Det var GROHE, der for et par år tilbage lancerede den geniale vandhane Minta Touch, som de blandt andet vandt den eftertragtede ”reddot” pris for. Et armatur, der åbner og lukker for vandet ved en simpel berøring. Siden er andre producenter fugt efter, men ingen gør det så elegant, som GROHE gør det.
 
Du kender sikkert også konceptet med det udtrækbare vandhoved, der gør det nemt at bruse for eksempel grøntsager uden at sprøjte hele køkkenet til. Vidste du, at en GROHE køkkenvandhane testes så brutalt, at du kan stole på, at du i årevis kan trække brusehovedet frem og tilbage mange gange dagligt – og stadig opleve din GROHE som en spritny vandhane?  
 
Det er den slags tests, den minutiøse udvælgelse af materialer, ny teknologi og en tysk sans for kvalitet, der gør, at en GROHE meget vel kan ende med at være det sidste armatur, du køber.
 
Samme sans for detalje og kvalitet går igen i alle GROHE produkter – lige fra den mest enkle håndklædeholder til det mest avancerede armatur.
 
Vi er umådeligt stolte af at være forhandler af et produkt af den kaliber, og vi glæder os til at glæde dig med et GROHE produkt!