Kvalitets produkter fra GROHE

GROHE har i mere end 70 år været en af de førende udbydere i verden indenfor sanitære produkter. De har taget teten inden for salg af badeværelsesarmaturer, termostater, køkkenarmaturer og installationssystemer. GROHE har nu lanceret den populære GROHE COLORS SERIEN - Farver til badeværelset, dette er serie med armaturer, brusere og tilbehør i flotte design farver. GROHE er et tysk brand, der går op i innovation og design. Alle deres fabrikker anvender præcisions teknikker for at sikre deres standarder bliver overholdt. Den tyske virksomhed har vundet CSR-prisen som den mest bæredygtige virksomhed med over 1000 ansatte. I dag er GROHE en del af LIXIL Group Corporation, som global markedsleder indenfor sanitetsprodukter. Med deres banebrydende designs og med hele 140 års erfaring giver GROHE dig en nydelse i dit køkken og dit badeværelse, som du ikke finder andre steder. Design teamet bag den banebrydende virksomhed har vundet hele 240 priser for det unikke udtryk og design der er tilføjet de kvalitetsprægede produkter.

Forvent længere leveringstid end normalt!

De farvede produkter fra GROHE oplever voldsom popularitet og efterspørgsel for tiden. Desværre er selve farvningen en kompliceret og tidskrævende proces, hvorfor GROHE har svært ved at følge med efterspørgslen - så bestil i god tid.

GROHE har valgt fortsat at tage imod bestillinger, men vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af produkterne og oplyser derfor at man som kunde desværre må forvente op til 20 ugers leveringstid på bl.a. dette produkt.

Produktionskapaciteten er forøget mange gange allerede, så leveringssituationen forbedres dag for dag, men det kommer desværre til at tage lidt tid før alle bestilte varer er klar.

Vi og GROHE beklager dette mange gange.

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Ekstrem holdbarhed med Grohe

Før Grohes armaturer, brusesystemer eller tilbehør forlader fabrikken skal de igennem simulerede effekter fra 20 års daglig brug med hårdt kalkholdigt vand. Alle produkter har en levetid, der er over den beregnede. Når du har købt et produkt kan du i hele ti år efter købet få reservedele til dit produkt.  Det er en af grundene til at produkterne også anvendes af kreative arkitekter og designere når de skal indrette et nyt projekt. Derfor ved du også at du går hjem med kvalitetsprodukter, der er en investering for livet, når du har købt et Grohe produkt. Med Grohes armaturer, får du ikke kun kvalitet, men også eksklusivitet. Det er nemlig kun Grohe, som producerer badeværelses tilbehør og armaturer i farverne Warm Sunset, Cool Sunrise, Krom, Hard Graphite, Poleret Hard Graphite, Børstet Nikkel og Poleret Nikkel. Vælger du en af disse farver, er du sikke rpå at have noget ingen andre har.  

Innovative produkter fra Grohe

I den moderne verden vi lever i behøver vi ikke vente på at varme vores vand op for at lave en kop kaffe eller en kop the, hvis man har en Grohe Red  installation til sit køkkenbatteri. Dette yderst funktionelle produkt fra Grohe fungere som en cooker og kan lave din kaffe med det samme. Dertil kan du også lave dit vand om til danskvand med en Grohe Blue installation. Denne tilfører kuldioxid til dit vand, så du har danskvand indenfor et par sekunder.

Den tyske virksomhed har gjort meget ud af innovation og funktionalitet på deres produkter. Det ses tydeligt med Grohe Sense, som er en sensor, der sender der udsender en bippende lyd og et pulserende rødt lys ved kontakt med en lækage. Du kan få Grohe Sense til at sende dig en notifikation når skaden er sket, så du ved hvornår skaden er opstået. Den kan også fortælle dig når luftfugtigheden er højere end du indstillet. På den måde kan man opdage skimmelsvamp og fugt skader inden de er for sent.

Grohe produkter

Det ser altid godt ud når man har opsat et nyt armatur og en ny vandhane på sin køkkenvask og det vil det gøre i det første lange stykke tid. Vil man bevare den flotte blanke overflade på sine produkter skal man jævnligt huske at rense det. På denne måde kan du hele tiden holde dit armatur eller brushoved flot blankt så der ikke når at sætte sig kalk og snavs på. Hvis kalken når at sætte sig fast kan det være svært at få væk og det kan mindske ydeevnen på dit armatur, hvis kalken blokerer rørene indvendigt. Den nemmeste måde at fjern kalk på er ved at bruge eddike eller kalkfjerner, som man forsigtigt renser armaturet med ved at bruge en svamp.

Hos Elvvs.dk har vi et bredt udvalg af Grohe produkter. Køb håndvaskbatterier, karbatterier, brusebatterier, håndbrusere, brusersæt, bidetbatterier, reservedele til armatur til fornuftige priser.