GROHE

Kvalitets produkter fra GROHE

GROHE har i mere end 70 år været en af de førende udbydere i verden indenfor sanitære produkter. De har taget teten inden for salg af badeværelsesarmaturer, termostater, køkkenarmaturer og installationssystemer. GROHE har nu lanceret den populære GROHE COLORS SERIEN - Farver til badeværelset, dette er serie med armaturer, brusere og tilbehør i flotte design farver. GROHE er et tysk brand, der går op i innovation og design. Alle deres fabrikker anvender præcisions teknikker for at sikre deres standarder bliver overholdt. Den tyske virksomhed har vundet CSR-prisen som den mest bæredygtige virksomhed med over 1000 ansatte. I dag er GROHE en del af LIXIL Group Corporation, som global markedsleder indenfor sanitetsprodukter. Med deres banebrydende designs og med hele 140 års erfaring giver GROHE dig en nydelse i dit køkken og dit badeværelse, som du ikke finder andre steder. Design teamet bag den banebrydende virksomhed har vundet hele 240 priser for det unikke udtryk og design, der er tilføjet de kvalitetsprægede produkter.

Hvad siger kunderne?

Ekstrem holdbarhed med Grohe

Før Grohes armaturer, brusesystemer eller tilbehør forlader fabrikken skal de igennem simulerede effekter fra 20 års daglig brug med hårdt kalkholdigt vand. Alle produkter har en levetid, der er over den beregnede. Når du har købt et produkt, kan du i hele ti år efter købet få reservedele til dit produkt.  Det er en af grundene til at produkterne også anvendes af kreative arkitekter og designere, når de skal indrette et nyt projekt. Derfor ved du også, at du går hjem med kvalitetsprodukter, der er en investering for livet, når du har købt et Grohe produkt. Med Grohes armaturer, får du ikke kun kvalitet, men også eksklusivitet. Det er nemlig kun Grohe, som producerer badeværelsestilbehør og armaturer i farverne Warm Sunset, Cool Sunrise, Krom, Hard Graphite, Poleret Hard Graphite, Børstet Nikkel og Poleret Nikkel. Vælger du en af disse farver, er du sikker på at have noget, ingen andre har.  

Innovative produkter fra Grohe

I den moderne verden vi lever i, behøver vi ikke vente på at varme vores vand op for at lave en kop kaffe eller en kop the, hvis man har en Grohe Red  installation til sit køkkenbatteri. Dette yderst funktionelle produkt fra Grohe fungere som en cooker og kan lave din kaffe med det samme. Dertil kan du også lave dit vand om til danskvand med en Grohe Blue installation. Denne tilfører kuldioxid til dit vand, så du har danskvand indenfor et par sekunder.

Den tyske virksomhed har gjort meget ud af innovation og funktionalitet på deres produkter. Det ses tydeligt med Grohe Sense, som er en sensor, der sender der udsender en bippende lyd og et pulserende rødt lys ved kontakt med en lækage. Du kan få Grohe Sense til at sende dig en notifikation, når skaden er sket. På den måde ved du præcist, hvornår skaden er opstået. Den kan også fortælle dig, når luftfugtigheden er højere end du har indstillet. På den måde kan man opdage skimmelsvamp og fugtskader, inden det er for sent.

Grohe produkter

Det ser altid godt ud, når man har opsat et nyt armatur og en ny vandhane på sin køkkenvask og det vil det gøre i det første lange stykke tid. Vil man bevare den flotte blanke overflade på sine produkter, skal man huske at tørre vandet af efter hver brug. På denne måde kan du hele tiden holde dit armatur eller brushoved flot blankt, så der ikke når at sætte sig kalk og snavs på. Hvis kalken når at sætte sig fast, kan det være svært at få væk og det kan mindske ydeevnen på dit armatur, hvis kalken blokerer rørene indvendigt. GROHE anbefaler at rengøre armaturet med en smule sæbe på en fugtig klud. Derefter skylles det af og gnides tørt. Hvis der alligevel skulle dannes kalkaflejringer, fjernes disse med GrohClean, specielt sammensat til skånsom pleje.

Hos Elvvs.dk har vi et bredt udvalg af Grohe produkter. Køb håndvaskbatterier, karbatterier, brusebatterier, håndbrusere, brusersæt, bidetbatterier, reservedele til armatur til fornuftige priser.

Mere inspiration?

Grohes stærke udvalg går hånd i hånd med større projekter. Står du og mangler ideer til badeværelset, så læs vores store guide til badeværelser og vores vejledning til fliser.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvor kan jeg købe GROHE Colours serien?

Du kan købe GROHE Colours serien med farverne Cool Sunrise, Warm Sunset, Hard Graphite, Supersteel, Krom og Nikkel hos Elvvs.dk

Hvor kan jeg købe reservedele til GROHE?

Du kan købe GROHE reservedele hos Elvvs.dk, som forhandler alt fra reservedele til indbygningscisterner, køkkenarmatur, badarmatur, brusebatterier og til GROHE Blue og Red systemerne.

Hvor produceres GROHEs produkter?

GROHE er et tysk kvalitetsmærke af VVS-løsninger. Produkterne fremstilles over hele verden, dog størstedelen på GROHEs 3 fabrikker i Tyskland.

Hvem designer GROHEs produkter?

De moderne og smukke GROHE-design er udført af et designteam i Tyskland, som ledes af den anerkendte designer Paul Flowers.

Hvad er GROHE Red?

GROHE Red er navnet på GROHES linje af kogende vandhaner – også kaldet boilers. Du kan nemt og hurtigt lave dig en kop kaffe, te eller koge en omgang spaghetti med en vandhane med kogende vand.

Hvad er GROHE Blue?

GROHE Blue et et innovativt vandsystem, der filtrerer, afkøler og tilsætter brus til postevandet i vandhanen. Med en GROHE Blue vandhane i dit hjem eller på din arbejdsplads, er du med til at reducere forbruget af vand på flaske – og heraf plastforureningen.

Et øjeblik...