Betjening
Vælg Produkt
Termostat
Producent
Vælg Farve
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Grohe Brusearmatur/Blandingsbatteri

Køb dit Grohe brusearmatur her på Elvvs.dk - Se vores store udvalg nedenfor.

Produkter
stk.
stk.
stk.
STK.
stk.
krom - 15 dn udv væg bruser etgreb new essence grohe
GROHE Essence New etgreb bruser væg udv, DN 15 - Krom Varenr.: 726966504 1.369,00 DKK pr. STK.
STK.
stk.
krom brus til termostatbatteri cosmopolit grohterm3000 grohe
GROHE Grohterm3000 Cosmopolit Termostatbatteri til brus, krom Varenr.: 722304804 4.153,00 DKK pr. stk.
stk.
krom - termostat til forplade allure grohe
GROHE Allure Forplade til termostat - Krom Varenr.: 722428104 3.907,00 DKK pr. stk.
stk.
krom - brus til termostatbatteri 2000 grohtherm grohe
GROHE Grohtherm 2000 Termostatbatteri til brus - Krom Varenr.: 722446504 2.619,00 DKK pr. stk.
stk.
termostat sidebr sena m brusesyst rainshower grohe
GROHE Rainshower Brusesyst m Sena sidebr/termostat Varenr.: 722463804 10.086,00 DKK pr. stk.
stk.
STK.
krom rosetter m termostat u brusebatteri l costa grohe
Grohe Costa L Brusebatteri, u/Termostat, m/Rosetter, Krom Varenr.: 726463104 688,00 DKK pr. stk.
stk.
studs 4 3 inkl op tilsl m forkromet bruse l costa grohe
Grohe Costa L bruse Forkromet m tilsl. Op. Inkl. 3/4 studs Varenr.: 726470104 613,00 DKK pr. stk.
stk.
graphite hard børstet - brus til etgrebsbatteri essence grohe
GROHE Essence Etgrebsbatteri til brus - Børstet Hard Graphite Varenr.: 726966509 1.910,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

GROHE brusearmatur

Er du i gang med at indrette nyt badeværelse, eller er du ved at renovere det gamle? Så er du sikkert efterhånden blevet klar over, at der er rigtig mange ting, som der skal tages højde for, når du designer og bygger dit nye rum.

Der skal være styr på afløb og vandrør, der skal være styr på fliser og vandafvisende overflader, og så skal der naturligvis være styr på brusearmaturet. Selvom et brusearmatur er en forholdsvis lille del i et stort rum, så er valg af brusearmatur ikke en lille beslutning, da både udseende og funktionalitet har stor betydning for din daglige gang i dit badeværelse.

Brusearmaturet er nemlig det, du og din familie skal bruge hver dag, når det skal tages både kolde, varme, lange og korte brusebade.

Derfor kan et betale sig at vælge kvalitet og godt design, når du køber nyt brusearmatur, så du er sikker på, at du får et produkt, som du kan holde ud at se på hver dag de næste mange år, og som gør de daglige brusebade til en leg, når det kommer til brugervenlighed.

I den forbindelse skal du overveje at kigge nærmere på de populære GROHE brusearmaturer. Ved at vælge et GROHE brusearmatur får du design i verdensklasse blandet med høj kvalitet og brugervenlighed, som vil gøre den daglige brug så nem og bekvem som muligt.

Her på siden har vi samlet vores store udvalg af brusearmaturer, mens du også har mulighed for at vælge en lang række andet tilbehør til badeværelset som eksempelvis:

Tysk kvalitet i verdensklasse

GROHE er en tysk virksomhed, der har været på banen i mere end 70 år. I al den tid har GROHE været en af de absolut førende spillere inden for armaturer til både køkken og bad, mens virksomheden også har gjort sig bemærket med en lang række andre produkter i høj kvalitet til især badeværelset.

Den store succes har gjort GROHE til et internationalt brand, der fortsætter med at inspirere og imponerer verden over. Det er en succes, som især skyldes GROHEs store fokus på præcision og kvalitet, der går igen i alle brandets produkter.

Et GROHE brusearmatur er således kendetegnet ved godt håndværk og høj kvalitet, hvorfor disse produkter er det helt rette valg for dig, der elsker at lægge hånden på noget, der emmer af klasse fra første berøring. Netop denne følelse er kendetegnet for GROHEs produkter, der alle giver en oplevelse udover det sædvanelige, når du vasker hænder, tager et bad og på anden måde benytter af et GROHEs produkter i det daglige.

Den høje kvalitet skyldes høje standarder hos GROHE, og da høje krav stilles i forbindelse med produktionen, kan du være sikker på, at dit GROHE brusearmatur bliver lavet til at fungere.

Et GROHE brusearmatur er således tysk kvalitet, når det er allerbedst, og du kan derfor være sikker på at bringe et produkt ind i dit hjem, som ikke bare fungerer upåklageligt, men som også vil servicere dig i rigtig mange år fremover.

Eksklusivt design

Udover den høje kvalitet er GROHE også kendt for sine helt exceptionelle designs, som du kan opleve i samtlige af brandets produkter. Hos GROHE er æstetik en stor del af arbejdet, når der skabes nye produkter, hvorfor du med et GROHE brusearmatur kan opleve et produkt, hvor design og kvalitet spiller sammen og mødes i en højere enhed.

Af denne grund har GROHE vundet flere priser for sine designs, hvilket vidner om, at godt design er en helt central del af sjælen hos GROHE. Designpriser er i mange år væltet ind over GROHE fra hele verden, og et GROHE brusearmatur er således din chance for at bringe et stykke prisvindende design i ind privaten.

Blandt GROHES designperler finder du bl.a. produkter i den nyligt lancerede Colours-serie, som består af forskellige armaturer til både køkken og bad samt en masse lækkert tilbehør. I Colours-serien handler alt om flotte farver, og serien er blevet taget så godt imod af det globale publikum, at produktionen har haft svært ved at følge med den store efterspørgsel.

Også i GROHES Hard Graphite serie finder du armaturer og tilbehør i et design udover det sædvanelige. Hard Graphite er navnet på den farve, som pryder de stilrene armaturer og andre produkter, og det er en gråsort farve, som får produkterne til at ligne noget, der er belagt med kulstoffet grafit.

Hard Graphite er således en serie i et råt look, som vil passe godt ind i et moderne hjem, hvor produkterne enten vil stå i kontrast til eller blende ind i den eksisterende indretning afhængig af stilen.

Den grå farve gør eksempelvie et Hard Graphite Grohe brusearmatur nem at matche med andre elementer på badeværelset, hvor det bl.a. vil gå godt sammen med moderne lyse farver. Hard Graphite går med sit rå look også rigtig godt sammen med andre rå elementer som eksempelvis et betongulv eller et bart træ på vægen.

Alle GROHES serier finder du her hos Elvvs.dk, hvorfor du altid har mulighed for at vælge et brusearmatur, som passer til lige netop din stil og dit badeværelse. Med et GROHE produkt er du garanteret et design i verdensklasse, som vil holde sin stil og sin glans i rigtig mange år fremover. Det skyldes bl.a. den overfladebehandling, som alle GROHE produkter får, hvilket giver en ekstra hård overflade, som ikke mister glansen, og som er næsten umulig at lave ridser i.

Bæredygtighed hos GROHE

Hos GROHE bliver kvalitet og design toppet med et stort fokus på bæredygtighed. Hos GROHE er de bevidste om deres rolle i at skabe en bedre verden, hvilket kommer til udtryk i alle aspekter af virksomhedens arbejde.

Derfor kan GROHE bl.a. prale med at have en CO2-neutral produktion, og virksomheden bliver ved med at arbejde for at skabe en helt CO2-fri produktion på sigt.

Også vandforbruget spiller en central rolle i udviklingsfasen hos GROHE, hvor en række produkter er blevet designet til at spare på dit daglige vandforbrug. Det kommer til udtryk gennem smarte teknologier, der giver dig en optimal oplevelse i badet med dit GROHE brusearmatur, men som på samme tid sørger for, at du undgår unødvendigt vandspild til gavn for både planeten og din pengepung.

Hvilket GROHES brusearmatur skal du vælge?

Et GROHE brusearmatur er ikke bare et brusearmatur. Der findes nemlig flere forskellige designs og flere forskellige produkter, som på hver sin måde sørger for at give dig en exceptionel badeoplevelse.

Hvad skal du vælge? Det er helt op til dig, og du kan vælge ud fra, hvordan du foretrækker dine brusebade. Du kan eksempelvis vælge en GROHE hovedbruser i forskellige designs, som giver en god fornemmelse om din krop med det store hoved, eller du kan vælge en mere fleksibel GROHE håndbruser.

Til din bruser skal du naturligvis have et GROHE blandingsbatteri, hvorfrae du kan styre vandtilførslen og temperaturen i bruseren. Her har du også flere muligheder, hvor du bl.a. kan vælge et smukt etgrebsbatteri til at side på badeværelsesvæggen, eller du kan vælge en GROHE forplade, som på elegant vis går i et med væggen i din bruseniche.

Du kan også vælge et helt brusesystem fra GROHE, hvor du har mulighed for at få både hovedbruser, håndbruser og blandingsbatteri i samme løsning, så du får det hele på én gang, og så du er sikker på, at alle individuelle dele passer sammen.

Og hvad med karbadet? Hvis du har et karbad på badeværelset, har GROHE også løsningen for dig med smukke armaturer og blandingsbatterier, som gør det nemt for dig at fyldt varmt vand i badekaret, når du har brug for at slappe godt og grundigt af.

Køb dit nye GROHE brusearmatur hos Elvvs.dk

Her hos Elvvs.dk er vi stolte forhandlere af de lækre, bæredygtige og funktionelle brusearmaturer fra GROHE. Vi stræber efter at tilbyde dig et stort udvalg af de eksklusive produkter, og blandt vores sortiment finder du altid det nyeste af det nyeste, så du ved, at du får det absolut mest moderne produkt med hjem, når du shopper GROHE brusearmatur her hos Elvvs.dk.

Ved at vælge et GROHE brusearmatur får du et produkt i høj kvalitet pakket ind i et verdensklassedesign, som kan passe smukt ind i både det moderne og det mere klassiske hjem.

Derfor har GROHE noget for alle, og du skal derfor ikke tøve med at kigge med her på siden, hvis du står og mange et eksklusivt brusearmatur til dit badeværelse.

Hvis du vil vide mere om de enkelte produkter, kan du klikke på dem og læse om pris, levering og meget andet. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice. Det kan du gøre ved at skrive til os i chatten her på siden, eller du kan sende en mail på info@vvs.dk eller ringe på tlf. 70 200 049.

I vores kundeservice vil du komme i kontakt med en dygtig medarbejder, som har ekspertise inden for sit felt, så du altid kan få den vejledning, du har behov for, når du er på udkig efter et nyt GROHE brusearmatur.


 

Et øjeblik...